jag slipper iallefall betala maten..

Plugg,plugg,plugg,plugg...

Denna vecka:
Hud och hår prov, Pemanent "prov" , Matteprov, ergonomiProv, Muntlig engelska redovisning.
+ en engelska bok, en svenska bok håller på att läsas. Uppgifter hit och dit. Hur kunde det bli så här mycket så fort? :S

Den blinde hånar den halte

298691-33


Goood jul, snart är den här!

Den som ingenting gör får alltid nog med sömn

Idag har varit en hemsk dag, skolmässigt sett.... Alltid roligt att träffa flicksen men annars,,,  två bajsprov i frisör.. Ett hud och hår och ett annat om permanent, jag var helt oförberädd till permanent bara för det var så mycket annat igår, (fick reda på det igår) så, det gick inte så som man ville.. :/

Så jag drar ett streck över detta nu, och fokuserar på det som är kvar... engelskan, svenskan, idrottsprovet och Matteproven..  puuh massa nu bara denna vecka.. :O Mamma bara är hemma hela dagarna ioch för i sig går hon på kryckor men jag skulle gärna byta några veckor med henne, bara vara hemma och sova och vara med mina vovsingar.. I min familj verkar det vara tuffare att vara barn än mamma och vuxen HAHA ;D

Nu ska jag duscha! ( Mina duschdagar förstördes på Gran canaria Emma) ;)
 so long

Öh?

Kontring:
Jag använder endast smink som inte är testat på djur!!!  Lillis använder kläder från hm deras bomull plockar barnarbetare up.... Jag ska slänga mina nu...  Jag använder cheap monday, deras fickor är ekologiska!

Linnea-miljöbov

Lillis som bryr sig så mycket om djur nu på sistonde hur är det med miljön du skrev ut typ hundra blad nu!!?!?!?

Datakunskapens värld.

Vet ni vad datainspektionen är?
En sida som hjälper dig och berättar lagar kring hur du får använda internet, de är också till för din hjälp. Bra att veta faktiskt!

PUSS


Jag lekte med Linnea igår, vi åt spaghetti och solade ;)
Sedan klippte jag min vovsing, upptäckte en blodböld/blåsa, vet inte riktigt vilket.. :(

GRAN CANARIA, Puerto Rico

Som ni säkert förstår kommer detta bli ett långt inlägg. Jag vill för det första dela med mig av vad vi gjort, men mest vill jag nog skryta om hur grymt skönt det är att sola i slutet av november!

Lördag
Vi ska flyga iväg, planet är försenat nästan två timmar pga av att personalen som är ansvarig för bagaget på Las palmas strejkar... När vi väl är framme efter en ca 6 timmar lång flygtur så kommer bara hälften av väskorna ut på bandet för de får för sig att strejka igen. mitt i. Min väska var med bland de första!

Vi kom fram till lägenheten där vi skulle bo ca en timme senare, fick vänta lite på nycklarna men det gick bra sen.
efter det tog vi en g
taxi ner till "byn" för att slänga i oss mat för att sedan sova..

Jag kan inte ta dag för dag, vet ni varför? jag har fortfarande solsting och blandar ihop dagarna!

Varje dag så var vi på stranden och simmade och solade! Havet överraskade mig, det var nog iaf 24 grader i vattnet, det var så otroligt skönt att bara vara i vattnet. Solen var inte heller som på sommaren här ibland alldeles för varm utan den var verkligen perfekt. Värmen var så himla skön.

Jag har ätit världens godaste lax, fisktallrikar och paela. Paelan blev serverad vid borden av servitören, det var himla mysigt faktiskt. Gott också. På morgonen bestog min frukost till större delen av bönor (som jag lärt mig äta under denna vecka) ägg, puffar, bröd och färskpressade naranjas (som appelsiner) jag har druckit minst två glas färskpressat om dagen, så gryyyyymt gott!

Vi har bla varit i mogan där vi åt en blandad fisktallrik, den var jättegod, men pappa blev lite besviken.. I mogan såg jag massa kackerlackor, TACK OCH LOV. jag hade inte sett en enda kackerlacka i puerto rico!!! Jag ville se dem.. Så farliga är dem inte, inte ens äckliga... 

Een dag blev playa del ingles, där drack vi en skitgot fruktjjuice och badade och kollade shopping! En neger fråggade om jag ville köpa glasögon, sen sa han tyst " do you want hasch?" haha nooo , så en sekund senare var han borta!

På stranden i Puerto rico så gick det runt en thalänsk (tror jag) och masserade halvkropp 10 euro helkropp 20 euro, jag och pappa tog varsin halvkropp, DET VAR SÅ HIIIMLA SKÖNT.
En annan kille gick runt och sålde bananer, cocosnötter och läsk. deet var så himla kul att höra hon skrika varje dag. det löd ungefär: Banana, lemon, coca, orange a rico cocoooooooooo, vitamina, proteina, potensia, viiiaaaagraa! han frågade pappa om han ville köpa viagra när han solade men norskan ;D
Sista dagen kom polisen och tog båda två, senare på kvällen söp killen med banerna till och satt och sjöng i en park med två andra lirare...

På söndagen så kom en kille som heter daniel fram till oss och berättade om en båttur med en katamaran som han har, det skulle kosta 45 euro per person, typ 430:- eller ngt sånt. I turen skulle det ingå delfinletningen, åka bananbåt, jetski, åka in i grottor och spela vattensporter och snorkla, mat och alkohol ingick. 5 timmar skulle kalaset ta. På tisdagen skulle vi ut, berädda vid hamnen 9 på morgonen. Men då var vädret dåligt och de sa att turen skulle bli av på torsdag istället.. I hamnen när vi väntade så träffade pappa två norska kvinnor, en la han in en försiktig men charmig stöt på. iaf, på torsdagen kom vi dit igen halv elva denna gång, men då skulle vi visst åka med ett pratskepp med mycket fler personer, vet ni vad vi gjorde? vi åkte i princip runt hörnet och la oss i en vik och badade, jag frågade ett antal gånger om jetski, bananbåt, snorkling och delfinletningen men det enda i princip som hände var att spriten och ölen var gratis (och vattnet kostade) och så kunde man vinna en champagne om man tog av sig bh:n och en annan champagnetävling var att en champagne blev utkastat i vattnet, (runt en boj) så skulle man simma och hämta den, först fram fick den.

Pappa som hade en söt norska på gång gjort en saltomontage, heter det så? och flög i vattnet vacker, såklart vinner han och bjuder stolt sin dotter och norskorna. Sedan fick norskorna kalla fötter och stack bara. haha.
efter turen träffade vi en ansvarig och pappa skulle skälla ut honom men då berättade han att norskorna hade sagt till honom att vi skulle gå till stranden att de väntade på oss där! Pappa blev kär igen och kunde inte riktigt vara arg. men han erbjöd mig en ny tur på fredagen gratis.. På stranden berättade norskorna att de bestämt middag med honom och han dök inte upp osv... Jag kände mig ganska blåst och ville inte gå dit på fredagen endå, dessutom så sov jag bara tre timmar, kunde lika gärna ligga på stranden än att KANKSE få en bra tur på skön...

Jaja, det var ju skönt att vara på havet, men en grym besvikelse! LITA INTE PÅ DANIEL OCH EN PERUAN I PUERTO RICO SOM SÄLJER BÅTTURER

På torsdagskvällen iaf så åt vi middag med Norska tjejerna, jag åt ett jätte gott oxfilegrilspett som var skitdyrt.. Middagen kostade runt 1000 kr.. Svettigt..  Senare på kvällen gick pappa och dansade med hans ragg! Hon var faktiskt riktigt söt, så jag lämnade dem ifred och tog en taxi..

Lite om min semster.. Lite rörigt, men iaf något! Kommer säkert på mer att berätta om gör det då!


298691-32

sol

Imorgon åker jag till gran canaria... med bara pappa! Jag kommer sakna min vovve... Jag har sperationsångest! MEN FYFAN VAD SKÖÖÖÖÖNT.





Bio idag med Linnea och lix mina  bästa!!!!!!!!!! jag skulle kunna skriva allt roligt vi säger men ingen  skulle orka läsa allt för att det är så mycket!
Kramade om min Sara sen också! <3
Gav presenter till Martin, och fikade!




SES OM EN VECKA <3

DJURKÄRLEK

JAG TROR PÅ RIKTIGT ATT JAG SKA BLI VEGETARIAN IGEN, KOLLADE NYSS PÅ MASSA OTÄCKA FILMER DÄR DE VISAR VAD SOM HÄNDER MED DJUR SOM SKA BLI PÄLS/MAT. JAG HAR JU VETAT INNAN MEN NÄR JAG VÄL SER DET SÅ MÅR JAG SÅ SJUKT DÅLIGT. JAG VILL INTE ÄTA MINA VÄNNER OCH ABSOLUT INTE HA DEM PÅ MIG ELLER SE ANDRA HA PÅ SIG DEM.
JAG KANSKE BARA SKA ÄTA VILT KÖTT FÖR DÅ VET JAG ATT DE LEVT ETT  BRA LIV.

298691-31

PS KOSSORNA LEVER DS








Skola torsdag

Ja, det blev inget matteprov och inget hud och hår prov, jag fick visst inte göra det på lektionstid fasst jag var sjuk när de gjorde provet... Inte på rasten heller eftersom de inte hade tid med mig.. :/ 
Redovisningen gick bra med handsvett och allt.. Haha.
Igår så solade jag och idag har jag fått sota för det för jag har brännskada i ansiktet och på rumpan haha!



Iaf... ..när vi åkte hem idag så pratade vi om självmord hela vägen hem på tåget, inte så tyst heller, Och vi skrattade.. ..vilket jävla samtal! Självmord framför tåg b.l.a.

ikväll ska jag plugga och kolla på dubbelavsnitt av Grey's :):):):):)

298691-30

Desperate

Två prov i morgon plus en redovisning, jag pluggar... till Tv:n det går inte bra..
Hud och hår.

Tillfället gör tjuven

Måndagen, första dagen i skolan på två veckor.
Det var kul men hemskt jobbigt.. jag har sovit så dåligt när jag varit sjuk och hoppades på att sova BRA nu när jag skulle till skolan... nej, jag somnade halv tolv vaknade halv fyra och kunde verkligen inte somna om.. Så här ligger jag i sängen tröttare än nånsin vaken sen fyra. Inte nog med det, det hände en förödande sak i morse med...
Det började så att jag visade Linnea min nya plånbok som jag fått av martin, efter det lade jag ner den slarvigt i väskan. Jag kollade som vanligt efter mig när jag gick av bussen men ca 20 minuter senare upptäckte jag att plånboken var borta.. Pulsen steg hastigt mens jag såg tåget utanför komma in jag slet igenom hela väskan, men ingen pånbok fann jag. I skolan ringde Linnea henns pappapolis och jag min mamma så hon kunde spärra kortet och ringa bussen... Men ingen plånbok fanns..

Innehållet i den NYA plånboken :
1000:- kontant

Busskort köpt igår 520:-

Två bibliotekskort

kontokort

åhlens och hm-kort


Senare efter skolan så gick jag för att leta efter kortet på stationen, då valde jag en annan väg för att kolla där bussen stannde i morse och då ser Maria mig och skriker "Zabina, är det din plånbok?"
hon hade precis kommit dit och plockat upp den!! DET VAR MIN, 1000:- var borta! tusen kroner fattigare men endååå! busskortet och allt var kvar!

NU ska jag plugga och sova! Puss


Magen är mätt före ögat

Nu har jag tagit en förtjänad varm kopp choklad med mackor, Nu när det är så kallt ute är det verkligen gott med varm choklad. Men godast skulle det ha varit med prickig korv, det ska man ha på vintern! Alldeles snart ska jag sova jag behöver verkligen sova hela natten inatt utan att vakna. I morgon är första dagen i skolan på två långa veckor... Jag behöver all energi jag kan få för jag är inte 100 % frisk än...
Jag och bimba säger godnatt nu!

chokladdd

Justdet höll på att glömma, Grattis pappa på 45:års dagen och fars dag!

Idol flum

Enligt Swartling "slet" Peter Jihde efter sändningen in honom på sitt rum.

- Han var skitförbannad. Helt röd i ansiktet. Han var riktigt arg. Vi satt i 25 minuter och diskuterade och jag förklarade varför jag gjorde det.

Vad tycker ni var det inte ganska löjligt av Tv4 att kasta in Clabbe så där? Bra tv? NEJ det var inte ens kul...
Lite roligt tycker jag att det är ändå att just Jihde blev så arg, det skulle jag vilja ha sett. Det kan man inte tro om honom, röd i ansiktet av ilska! !


Det är lätt att ha god hälsa, så länge man inte är sjuk.

Idag blir ännu en hemma-dag med mys och annat.
Jag vill bli helt frisk nu, jag vet att jag tjatar, men det är jobbigt...
Men jag funderar på att klä på mig ordentligt och ta ut hundarna i snön, jag vet att Bimba är jätteledsen för att hon knappt varit ute den senaste veckan, så kom det jätte mycket snö i går och snö är det bästa min hund vet!


298691-27

Diminutiv


Idag är det fredag och jag trodde att jag skulle känna mig bättre idag, men istället kände jag mig sämre.. blää.
Så.. ..Idag blev en sova-dag och en Idolkväll med Familjen, Oturen är att jag känner migså frisk att jag drack julmust och åt ostbågar. Jag har bara tyckt detta varit äckligt den senaste veckan, jag har levt på billigt citron kolsyrat vatten och piroger.
Idag så duschade jag för imorgon kommer en kär Martin hem till mig, två veckor sen vi sågs tror jag!?
....Nej jag har typ inte duschat alls den senaste veckan!

298691-18

Emma, tack för hjälpen.

Och jag vill tillbaka till civilisationen, SKOLAN. Faktiskt, jag missar sjukt mycket.. :(

Sjukdom kommer snabbt som pilen, men försvinner långsamt som en tråd

..Och idag har Penicillinen verkat! Jag känner mig mycket bättre men fortfarande sjuk. En vecka har jag varit sjuk idag.
Usch jag har ätit så mycket medicin, Penicillin, ögonvatten, ögondroppar, nässpray, panodil, alvedon, Hostmedicin och halstabletter ;) Så här sjuk har jag inte varit sen jag var lilla lilla Zabina.

Idag har jag tagit tag lite lite i skolarbete, men jag har inte varit ute med hundarna än. Men i morgon så!
Alla i min familj har varit sjuka denna vecka helt otroligt, Lasse har halsfluss, mamma förkyld min lilla klara har vetrinären gjort biopsi på så hon har en så här vacker obehaglig tratt runt halsen... Just nu ligger Klara här och gnäller och ylar för att hennes enda riktiga matte är och handlar, mamma alltså... Hon är en sån enmanshund. Löjligt!

Jag missar visningen idag också där massa klasskompisar ska gå och visa upp sig!!!!!! blä.

(EN VECKA OCH TVÅ DAGAR: JAG ÄR PÅ GRAN CANARIA!)

RSS 2.0