Helg/Kolmården

Kolmården i dag med Martin och hans familj. det regnade och det regnade. Kallt blev det efter en stund och martin lånade inte ut sina vantar till mig så nu kommer jag bli sjuk. Jag fryser faktiskt fortfarande. Jag blir så upprymd varje gång jag ser alla djur, och delfiner.. :) Jag älskar verkligen att se dem ! Alla djur. !!!
Vem vill inte bli delfinskötare när man ser en show?
Men vill inte bara krama om brunbjörnen som sitter på bärget som en riktig nalle?
Vem vill inte krypa in under tassarna på tigern när den ligger där och ser så varm och mysig ut?
Vem kan sluta titta och bli exalterad när små söta apor slänger sig i rep?
vem vill inte döda, utrota alla jävla tjuvskyttar osv osv.. ???



I helgen var det en helg med Martin at my place, vi åt tacos och tjockade oss!
Martin sa att han ville vara nyttig så vi åkte till ica för att handla nyttigheter. Martin köpte faktiskt fem kiwi, men även en ganska stor godispåse (30% less sugar) Than what? Jag handlade iaf en gaila melon och hallondryck!
Martin åt ostbågar, och godis. Kiwi med faktiskt och drack cola :D
vad mysigt vi har haft det

Maybe i'ts love after all.♥

Tack Martin för en underbar helg.







Måndag - Klippa amanda på skolan! Ska bli underbart kul att få umgås med henne en hel dag
Tisdag- Var ska jag sova?  Desperate (martin mönstrar)
Onsdag- var ska jag sova? Grey's
Torsdag- Hinna shoppa lite kanske
Fredag- fest? :)

Underbara onsdagen

Igår kväll såg jag faktiskt fram emot att gå i skolan. Jag trivs så bra med min klass och vad vi gör på lektionerna och tillsamans. Roligast är kanske mattelektionerna med Per :)

Jag fick klippa Lasse nyss. Mamma ville inte att jag skulle klippa bort hans lockar men det råkade jag göra endå tror jag, det blev ganska kort. Det blev som Lasse ville och jag blev nöjd med min klippinsats. när jag nästan var klar så började Bimba spy och gjorde massa konstigheter med halsen. Hon harklar och har sig och jag 'är aningen orolig.. Uh.
I morgon är vi lediga från skolan guuud vad skönt. Så i morgon blir det en pluggdag först och främst, shopping och dusch m.m. Soooova i morgon bitti. (jag ska städa mitt rum också)



Grey's är bäst. BÄST. Desperate med. BÄST

Skolan tisdag

Hej. Mitt internet har varit lite trasigt. Buhä.
Jag fick en mp4 utav mor helt oväntat. TACK.



I helgen så var jag på en väldigt mysig och delikat middag i kolmorden hos Mats, Gisela, kalle och Anna. Martins kusiner, det var väldigt trevligt även lite mer utav släkten var där. Jag älskar Martins släkt den är så extremt mysig.



Idag var det skola, igår var det skola. I söndags var jag med martin, och han övningskörde mig till tåget. Det gick bra. I söndags längtade jag till skolan (dock inte att åka bussochtåg) jag tycker om måndagar man är på vrinnevi hela dagen, äter mikromat och leker med hår :) jag älskar min klass :)
I morgon så får jag en tinytinytiny sovmorgon otrooligt skönt.

Torsdag

skooola. Jag hade svenskaprov i morse det gick a'la bra.
Vi hade gymnastik idag :D Först gick vi med stavar typ 3 km sen spelade vi volleyboll, vilket har blivit lite utav en vana och fyyyyyyyy Vad ROLIGT det är. Heelt otroligt kul!

I morgon har vi skolfoto, vi ska ta enskilda och ett med hela vår underbara klass : ) så jag ska sola nu och duscha, sen blire plugga! 


Jag har så roligt med mina vovsingar, de är bäst. Bimba är bäst  !


Onsdag

I morse fick jag skjuts till skolan vi tog niotåget det var underbart. Jag kände mig faktiskt utvilad när jag vaknade i morse! Tack.


När jag kom till katrineholm så träffade jag Far min jag sa att jag var hungrig och han sa att vi var tvungna att göra något åt det så han gav mig en McFeast. Haha andra dagen nu. sedan begav vi oss mot Pappa. Han ville att jag skulle klippa honom och det gjorde jag. Det gick bra! Efter det kom farfar upp och ville att jag skulle klippa hans ögonbryn!! Haha, det gjorde jag med! Pappa och farfar är bäst, vi stojjade och skrattade. jag förhörde dem på orden som jag ska ha i morgon på svenskan och jag blev glatt förvånad över deras ordförråd ;)

Pappa sa åt mig att prova några handskar som visst tålde allt sedan tog han fram kniven och tänkte hugga mig. Men jag slängde iväg dem till farfar så han fick prova istället och pappa skar och högg lite och det var som jag anade det gick inte hål. Men farfar sa att det gjorde ont och ´han fick faktiskt en blodblåsa, jag tror pappa högg liiite för hårt!
Pappa har fått nytt jobb nu denna gång ännu längre upp i norge. Vilket betyder ännu hårdare väder och mörkare. Dessutom är det ute i havet..
Jag hoppas vi kommer iväg till Paris, jag vill det!

NU MÅSTE JAG PLUGGA TILL PROVET I MORGON OCH KOLLA PÅ IDOL OCH GREY'S KOMMER ALDRIG HINNA! PANIIK

Tisdag

vaknade 5.25, buss 6.27, vääänta i Katrineholm, 7.27 tåg Norrköping, buss till skolan. tåg hem 16.00. Åt McFeast var hur hungrig som helst, jag ångrar mig inte. Buss hem 16.50 hemma ca 17.30.. Jag är trött.
Skolan var rolig som alltid men jättelång, det kändes som att det aldrig skulle ta slut. Datakunskapen är verkligen långtråkig. Jag gör alltid bort mig på ett eller annat vis när jag är där.
NU har jag börjat litelite på min uppsats det är inte det enklaste. Jag är dålig tror jag, gör mitt bästa iallefall. puh.
Ikväll är jag glad för att ikväll börjar desperate Houswives!! =D Och i morgon har vi sovmorgon :) TACK.

Det är skönt att ligga med datorn på magen och Bimba bredvid mig, på så sätt kan jag plugga och gosa med Bimba samtidigt!

Skola

298691-10

Kom precis hem hur trött och hungrig som helst. Slängde i mig några vita rostade frallor med mjukost. Bra energi.
 jag ska nämligen plugga, tror jag. tröttis. Vi har Svenskaprov på torsdag. det handlar om ord i rättan tid, det ska bli intressant behöver utöka mitt ordförråt lite :)
Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska skriva om på engelskan, det är lite tråkigt är det.



Inatt så hade jag feber tror jag, jag vaknade flera gånger och typ yrade och svettades. Men sen på morgonen var det bara halsen så jag klädde glatt på mig och begav mig mot bussen halv sju.
Idag var en mycket trevlig dag i skolan. Först shampoonerade vi varrandra, det var hur skönt som helst. Mitt hår är lenare en siden nu :) Sedan skulle vi klippa sax och kam, haha jag orkade verkligen inte försöka och vara petig så jag klippte på och det visade sig vara en ganska bra taktik :D Trevligt att träffa alla goa tjejer i min klass nu efter helgen :D

DjurKärlek

Hej. I helgen har jag lekt med Martin, jag kan faktiskt säga att det har varit riktigt mysigt. Fast vi  nästan bara spenderat vår tid i sängen, vi är så extremt lata! Men det är gulligt.



Igår blev vi hämtade av pappa. Vi åkte först hem till Vingåker, pappa var sugen på att träffa vår nya lilla vovve, Klara.
Hon var som vanligt ganska reserverad, men gick bra sen =) Sedan bar vi oss i väg mot Julita för att träffa Bobbo, pappas gamla hund. Jag har själv inte träffat honom på ett halvår... Usch det var riktigt jobbigt att åka där i från. Tårarna satt i halsen när vi satt i bilen och Bobbo stod i fönstret och tittade efter oss. Jag ville helst inte prata ifall orden skulle ta stopp av gråtet i halsen.. Sorligt.. Usch. Det är mycket om hundar just nu. Martins hund har tumör och kommer snart att dö, Lilla lilla Mimmi. Varje gång jag sitter vid köksbordet hemma hos Martin kommer jag på mig själv att titta på Mimmi när hon bara sitter eller står och ser allmänt virrig ut. och så kommer tårarna..
Klara, vår nya vovve har hjärtfel och kan när som helst dö enligt hennes förra matte, ska utforska detta djupare. Men jobbigt att veta.



Nu ska jag först äta upp min glass. Sen ska jag gå och ge min lillasysters kanin vatten och mat. Vi har trott från början att den var en kille, nu har det ändrats vi hittar ingen pung :O Ingen pung =ingen kille, ingen Rex alltså. Undrar vad HON får heta då... Roligt det här :D


Honey


Mys då . ♥

Jag vill fly

Jag vill fly

Sjuk / Skoltrött?

Jag drömde en mardröm inatt, om min pojkväns pappa, han var galen. det var en konstig och otäck dröm. Jag brukar drömma mardrömmar när jag är sjuk eller mår dåligt så jag är nog båda. Sjuk och skoltrött, mest skoltrött. Nästan alla i min klass är lite små förkylda. Men det brukar vara så när skolan börjar och alla baciller bacillar sig.
Bara för att jag är sjuk så betyder inte det att jag slipper ta ut hundarna, vad skulle de göra utan mig?
Hösten är här, bladen som är kvar på träden är antingen svagt gröna eller gula. Mycker löv ligger på marken och flyger runt. Det är skönt med hösten eftersom luften är så frisk, jag hoppas alla har tänkt på det? Men mörkret och kylan kommer vilket är mindre skönt. Vill ha vinter så jag kan åka skidor och göra snöänglar med folk jag älskar.


Eftersom jag ändå är hemma så ska jag nog börja på min engelska uppsats, den ska bli bäst har jag bestämt.
Borde bada min hund med. Får se.

Idag är det fredag och jag är sönderdelad jag vill ha roligt och glömma allt. I morgon är det en speciell dag, för mig iallafall det är jobbigt. Funderar på att skita i allt och fukusera på något mer viktigt, om jag nu skulle hitta något mer viktigt.


Tänkte lägga till att jag har fått en praktikplats och jag är överlycklig. ↑


Upplevelser

Just nu ligger jag i sängen och tänker tänkare. Jag kom på att det är otroligt mycket som har hänt de senaste veckorna.
Men jag har fått massa nya vänner, för alltid kanske det vet jag inte, hoppas på det bästa. Helt otroligt hur roligt man kan ha med folk man bara känt någon vecka vänskapen och gemenskapen är en häftig känsla. Jag är glad att får får känna den.
Jag tycker nog om alla i min klass, Emma, en helt ny underbar vän. Ronja, världens skönaste snällaste människa faktiskt, Men så har vi Helga och Linnea, helt underbara tjejer vi skrattar ofta tillsamans :D Var har ni vari hela mitt liv? och min älskade bästa vän Linnea Malm nying i klassen, men min sedan länge :) Glad för det.

Bort med datorn från knät och gå och sova borde jag göra, men jag borde ringa min pojvän med, Martin. säga godnatt och så. Tycker om honom.

Onsdag

buss 6.27 tåg 7.27 skola hem 16.00 buss 16.50 hemma 17.26 Jag hatar vingåker om inte min älskade hund var här skulle jag flyttat för länge sen till Norrköping. Skulle vara roligt om vi flyttade till en fyra!
nästan alla tjejer i klassen åt ute idag, gott var det jag åt på thai fast food de andra åt chicken kebab, var väldigt dåligt med plats så jag och Linnea åt ensamma :)

Jag tror vår lärare blev lite sur i morse när vi kom typ en halvtimme försent så hon puttrade in att vi ska ta sju tåget istället, EHM NÄÄÄ, isf skulle min buss gå kl 5.45 aldrig i livet. Livet är väl för kort för att sitta på en jävla buss?

Jag lämnade in min engelska idag, Jesper är så rolig, högst 200 ord. Men jag kom inte med så många... bra eller dåligt vet jag inte än :/
JAG är glad nu för jag gick en långis med Bimba, jag orkar ju :) Braa då mår vi båda lite bättre, nu måste jag väl duscha.

Pussss ♥


Skola

Idag var absolut den värsta dagen hittills. 

Gå upp 5,25 buss 6.27 tåg 7.27. buss till skolan, tåg hem 16.00 buss hem 16.50 hemma 17.30 att pendla suger.

Vi fick lära oss de två sista klippsätten idag, den första ökad längd gick bra men sen när vi skulle klippa uniform så gick det jättedåligt.. Jag var trött, hade mensvärk och hungrig. Usch usch den tröttaste dagen sedan någon gång i nian.. Hoppas att jag är piggare i morgon.

Jag skulle så gärna gåen långis med Bimba nu, men jag vet inte om jag har ork nog mamma säger ju jämt att mina studier ska gå i första hand, men jag vet inte jag...  Jag har ju inte ens ork för något av det käns det som ;)
Nu ska jag alldeles strax gå och äta världens godaste kycklingfilé med ris, då blir min hungriga mage glaaá.

Nya friska tag

Den 21:a augusti började jag HVFr1a på kungsgårdsgymnasiet i norrköping. Första dagen var förväntansfull och mycket pirrig :)
Men jag fick snart upptäcka en ny skola med nya roliga lärare, bra klasskompisar och bra lektioner. Det mesta är bra, jag har hittat en ny pingla till vän med, Emma. Glad att jag träffat dig :D
Det är så bra att tillochmed min mamma har pratat med en annan mamma om att jag inte ENS klagat över de tidiga mornarna med buss, tåg, buss och de sena kvällarna. Vilket tar på krafterna.

Vi är nu 32 tjejer i vår klass, delad klass är vi endast under datakunskap. Men det är roligt! Vår ena Mentor är också vår engelska lärare och heter Jesper, men han trvis inte med namnet Jesper under enlgelskan därför vill han bli kallas för Jack, ganska roligt. Han är ganska rolig och precis när det gäller läxor och liknande. "500-600 ord, mer eller mindre 20% avdrag från poängen senast 27:sep 22.00"

Som sagt jag trivs grymt bra, jag som var så osäker och hade så mycket ångest att jag nästan kröp in i mig själv och gömde mig.


Värt att nämna

Vi hade programdag en dag som treorna höll i, vi hade en inte allt så vanlig sjukamp, men det blev roligare än man trodde, som med allt. :) Man skulle ta av sig kläderna för att bilda ett så långt "kläd-streck" som möjligt springa/simma i såpa, göra fula grimarser osv. MIN GRUPP VANN :D och vad stolt jag blev =)



Idag klippte jag min docka alldeles för kort, nu vet jag inte hur jag ska bära mig åt, haha jag erbjöd mig köpa ny men Monika sa att jag var duktig och att här skulle inget nytt köpas haha :D tur att man har snälla lärare =)
krya på dig Emma.
och välkommen Linnea :)

RSS 2.0