freaking stress

skeppohoj.
I morse när jag väcktes av klockan så la jag märke till att min säng har aldrig varit så otroligt skön.(!?) Det hindrade mig inte från att kliva upp och sminka mig, äta frulle och klä mig i mina, redan undanlagda kläder ifrån igår.
Klar att gå ut för en promenad i de 3 minusgraderna mätaren visar mot tåget ringer en ängslig paps och säger att han befunnit sig på skithuset hela natten. Han är inte bra på att uttrycka sig, men hans lidande, som alltid när han också är förkyld märktes mer än väl...

Jahopp, jag måste iallafall åka och köpa nyårskläder. Annars tänker jag inte gå ut på nyår !!"¤¤%& så nu blev det en nödlösning med tåget mot nörrköping, kanske linköping med en räddare i nöden, min såkallade föredetting eller något.

Min julklapp från Ellenor på salongen bbbbbttttwww....


måndag

Måndagen. I dag flyttar Lillis ut ur trappen där vi har hittat på mycket bus,där vi har många minnen och stoj.
Sara är i Stockholm m. boyfriend, Linnea jobbar och jag hade inte ens tid att åka ner till'na. 

I morgon ska jag åka till Stockholm med den mest rastlösa, självupptagna och stressigaste mannen på den här jorden : Min far, Claes Traneskog. Lycka till att mellandagsrea Zabelina. Det kommer sluta med att han går någonstans med hans stockholms-vänner och jag springer runt som ett fån själv i hopp om nyårskläder... ..utan smakråd dessutom. 
SARA VILL DU FÖLJA MED? lillis?

på fredag drar vi till gran canariaaa!! wihoho

JAG OCH LILLIS hohoh

'

Katrineholm 08hösten/vintern med vackert väder, jag märker inte längre vad som görs Jag stör mig på ett ljud som inte hörs. Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder, runt omkring, Ingenting.
Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken. Jag gör mig inte arg på nån reklam. Tavlan är en fläck med färggrann ram. Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken. Som du sa det är dags att dra.
För jag faller, faller, faller
Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret. Inget värt nåt, som inte inger hopp. Jag rusar inte längre erat lopp. Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret.



Jag hugger i sten

under

I morse någon gång tog jag den allra sista skvätten i min nässpray.. ..jag klarade mig nätt och jämnt tills min Ewe kom med hennes iskalla bil och hämtade upp mig för att köra mig mot Julita där de har apoteket-ombud i cityhallen.
I kassan så säger den unga osäkra brunetten att nässprayen är slut............ Det slutade iaf med att jag tvingade fram två barnnässpray.

Världens bästa Madde sov här i natt och vi hade sviiinkul som vanligt och pratade skit och killar som små 14 åriga flickebarn! Det värsta är att madolo bor i Skåneland som ligger en miljon mil från mig.

Det verkar som att det råder dålig stämning Katrineholm över just nu. Folk vill avsluta året med ovänner, nice.
I mitt lilla huvud råder det tvivel på min kvinnliga konst. Ett mysterie det där..


:)

Jag har fyra bästa, hur många har du?

Nu kommer madde hit för att spendera natten med mig.
Jag är överlycklig! Precis vad jag behöver!



En tanke åt Sara som det är jävligt synd om just nu. Fysiskt alltså anonyma töntar.


apfight

Jag är morgontrött och på bråkhumör, bråkbråkbråk! Ge mig.

NU ska jag ta min brandbil till cykel (hoho) och åka ner mot Linneas jobb, NEJ jag gör det inte friviiligt utan Linnea tvingar mig och mutar med diverse räkmackor och skit. Efter vistelsen (;Läs zabbe får plocka disk och hjälpa till på fiket) på fiket så ska jag hoppa in och lägga mig i solariet. Jag ska bli fuskbrun nu till canariasresan jag och Plinnis ska på om mindre än en vecka.

PÖzZzochKjaaaam / pippi


morrhoppa med handskar

Klassfest på juldagen var fränt. Adam och Sebbe bjöd oss på det efterlängtade. De gav oss en två-minuters-show men det räckte! Igår hade vi svinkul, jag ångrar lite att jag tog nattbussen då det hände grejjjeeeer i Katrineholm!
I natt bestämde Linnea och jag att vi skulle ta elvatåget till Norrköping, som ni förstår blev inte det av, b.la. för att jag fortfarande var full när klockan ringde! In mot Katrineholm åkte vi i raketfart men missade tåget så det blev en shoppingrunda i k-holm. På eftermiddagen så har jag försökt att se ljuset i den 3 mil långa tunneln jag har framför mig. Mitt rum är utan hopp snart...

Klassfest



Internt



farligt med röda ögon!



Lillis är snygg



Sara är snygg



Alex fotar hej vilt



gissa håreT? Adam och zablina



Tommy och cissi!



Adam och babelina



Zabelina är full



Sara porrar sig



Snyggaste, bästa.



Tre töntar som är roliga



Alex som räddar all data



SÅ HÄR COOL VAR JAG INNAN!

R a

födelsedag

Idag fyller min älskade Ewa år ( mormor ) hon kommer snart hit och då ska hon få världens finaste presenter!!

I natt drömde jag att jag skrev ett brev, eller en text i ett block till en tjej jag inte hyser speciellt mycket kärlek till. Blocket var som den där dagboken Harry Potter skrev i. Han fick svar direkt, precis som jag. Bara det att, haha hon hade tydligen en mic inkopplad så jag hörde hennes röst också.
Allt var så sjukt verkligt och jag kommer i håg allt jag skrev. Jag skulle verkligen vilja skriva det här nu, men det tjänar nog inget till så GOD JUL FUCKERS. Hoppas ni håller tyglarna hårt under jul och nyår, jag gar ju ut lIX..

Nu blireee frukost med Felicia, feffe99 (internt) :)

God jul


can't fight the moonlight

Gårdagens gårdagens händelser:
P
ratade med en full och glad pappa som lånar ut lägenheten på juldagen.
Klippte och färgade en hel hög till midnatt. Tjänade en hacka.
Fick skjuts hem till Sagge där vi gick in mot sömnen runt fyra.( pppsssst Här börjar dagens händelser) Vaknade klockan sex och grät en skvättöver att min näsa lever sitt egna jävla liv.
Åkte hem halv nio och varit i princip vaken sedan dess.
En våldgästande Linnea ringde 20 ggr när jag halvsov. Hon har hunnit med att stjäla räkor, ätit upp min mormors färdigmatmat, och lurat min syster att klia henne på ryggen.


Jag hatar vingåker

Jag hatar att bo här, jag hatar att vara beroende av buss och bil, som ingen jävel har.
Jag vill verkligen bo i Katrineholm som jag alltid har gjort så jag kan gå iväg en timme och komma tillbaka hem igen när min förbannade handikappade familj behöver mig!
raseri. pusspådet

En klassfest har i alla fall ägt rum och den var så jävla kul! Jag skulle dock vilja klassfesta igen så jag kan säga alla saker jag inte hann med att säga, och så vill jag komma i håg allt roligt också...! :)















Hell of a night.

kaffe påverkar inte mig

Som ni läste igår(?) så drack jag två koppar kaffe vilket är väldigt ovanligt för moi. I natt när båda mina öron värkte p.g.a. Mina nya(..) håltagningar, som gjorde det svårare för mig att somna, så kollade jag på ett program om nedfrysning. Det finns två seriösa företag i USA som erbjuder nedfrysning av hela kroppen, eller om man så vill bara huvudet för en billigare penning.. Förklaringen till varför man bara vill ha huvudet är för att man vill ha en ny fräsch kropp när man kommer tillbaka till fraaa... mmm..ttiiideen...
På företaget är majoriteten av de anställda som utför arbetet helt utan medicinsk utbildning, och för den här nedfrysningen betalar man sjuka belopp.
När "huvudansvarige" pratar om de nedrusna kropparna så verkar hon inte ens själv tro på det, hennes tro på allt det här är att framtidens forskning ska ta hand om alla kroppar och hur det ska kunna återuppväcka dem.

Här är en av mina vilda hundar, Ella heter hon och hon är också en som verkligen förstör min sömn. Ser ni hur djävulshornen bara vill ut från pannan?


pruffs

Zabelina springer omkring stressad i långkalsongar och rufsigt hår är hemma. Zabelina har salgit in och dekorerat klappar. Pysslat som ett litet barn, skapat och varit uppslukad av hennes verk. 
Två kaffe med extra socker, tre bitar, har värmt upp kroppen de senaste timmarna. Inte likt Zabii alls. 

Nu står det mellan att rensa, (läs; lyfta sängen och damsuga upp all smuts och damm så jag inte får silverfisk) eller att lägga mig i sängen med de galna hundarna och lyssna på musik. Musik kan man faktiskt lyssna på till städning också...



I morgon är det stoj och stänk mina vänner.
 

Hoppar

Jag hatar när man varit inställd på en sak länge.. ..sen så tänds ett hopp... ...sen försvinner det. Men vem gör inte det då?
Eftersom jag inte ska befinna mig i vår lägenhet tonight så ska sluta ha ont i halsen och ta hand om mig själv inför morgondagens alla bravader. KLASSFESTEN.

Idag har jag varit såå duktig, jag klev upp halv sju, tog ut alla hundar, gjorde mig skitsnygg, åkte sjukresa in med Felicia till sjukhuset, gick från sjukhuset ner till stan, handlade lite julklappar, konkade på alla påsar och en hemlig NÖDväska. Och ni som aldrig dragit på en rullstol förrut vet inte hur rungt det är ibland, det är inte som en barnvagn..
En svettig Zabina med alla påsar och hemliga väskor fullföljde Felicias önskemål och så gick rullstolsjäveln sönder!!!

Synd om oss va?

Sen nyss gjorde jag världens snyggaste smörgåstårta till Niclas. Min första smörgåstårta blev fantastisk.





Tala om vem du är.

Säg det högt, tala högre, du som inte bryr dig om
vad mina händer gör
utanpå och innuti
jag visste inte att man kunde gå så långt
Tala om vem du är denna gången
Vem tror du att du är denna gången
Tala vem du är denna gången
Vem tror du att du är i den här sången

Där är du som aldrig kommer
Här är jag från din skugga
Säg någonting jag inte vet om dig
Allt är detsamma vare sig du vill det eller ej


Jag har lyssnat på massvis av musik hela dagen idag, jag känner verkligen jättemycket när jag lyssnar på vissa låtar och jag älskar verkligen vissa band så sjukt mycket men när jag lyssnar på kent så är det nästan alltid något extra.!

Jag var nyss och sprang i 20 minuter och solade på det. Ville ge er lite ångest som inte tränar nu innan jul...

last weekend.

I helgen besökte vi ju faktiskt världens mysigaste hotell. Vildmarkshotellet. I bilder kan jag sammanfatta lite grann tror jag.



















Flicks

Ikväll har Sara bjudit på ett minijulbord, tolkade det så iaf? :  ) Jag lärde mig dricka glögg, njuta av det vill säga.  ' ' ,
Just nu ligger Lillis och Sara i sängen och kollar titanic, jag kan bara kolla de roliga delarna, sexet i bilen och festen i tredje klass. Den sista biten av filmen tänker jag spendera här framför datorn, här är det tryggt. Det räcker med att jag hör ljudet så dör hela jag. uuuh.

Idag är jag på så jävla pissigt humör förövrigt, jag säger saker jag inte borde säga och reagerar inte som jag borde. Det går lite åt helvetet med det mesta dom här dagarna. Kanske inte var en bra idé att hämta min mobil, så att jag har en fungerande mobil att ringa med liksom...

I ALLE FALL så ska jag sova här och mysa med Sara hela natten. Puss på mina brudar.






Hemma hos Sara finns det massa old pics, denna får symbolisera spökeriet här hemma.


Snart är det Juldagen igen . rrr




HÖRRNIII! FAN FAN FAN vad de är så sjukligt kära, Jack och Rose i Titanic.
I natt ska jag pussa på Sara hela natten.

Tänk vad kul man kan ha åt en tvål

en ytters mild och skonsam tvål som rengör och vårdar huden. Låt dig svepas med av dess ljuvliga doft av rosmarin och mandel och låt dina sinnen inspereras samtidigt som huden blir ren och fräsch!
DOSERING: Ett lätt tryck med pumpen, pH-balanserad

Så står det på Lillix tvål. Den har ett fräckt namn, ONLINE SENSITIVE SOAP (P:et bakvänt) 
Vem behöver dosering på tvål? Vad kan den kosta, 30 kr?

Nu ska jag på julmys. :*

(ska lägga in bild senare, hååll stenkoll!)

Vildmarkshotellet.

Familjen, och jag (..) är i kolmården nu på världens mysigaste hotell.
Snartsnart ska vi kila ner till spat och basta, bubbla och simma. Senare idag ska vi möta tigrarna, det var bestämt lejon men eftersom Felicia sitter i rullsol gick tydligen inte det. Zabelina ska träffa delfinerna en annan gång, och vargarna.

Imorgon ska jag kanske gå stavgång i djurparken, om jag orkar upp vill säga. Direkt efter det är ett yogapass som jag funderar på också. Det ingår ju liX.

Jävlar vad god frukosten var ska jag ju tillägga!


Skrivblockering

Enligt efterforskningar på wikipedia och google som Linnea gjorde så tror jag att jag ska skämmas över mitt senaste inlägg här nedan. Jag tror att jag varit lite för självsäker när det gäller det där uttrycket, det brukar tydligen bli felanvänt. Uttrycket är egentligen skrivblockering. Det var antagligen det Rowling hade när jag berättade det för Lillis för länge sedan. Haha.

Idag har jag uträttat stordåd, jag har gått ifrån gymnasieleven Zabina som kämpat upp till sitt första g någonsin, till lilla Zabina som drog iväg mot Katrineholm som ett vilset yrväder för att bli liten med tandställning igen. Glöm att ni någonsin kommer få se den, den är avtagbar. Nu är jag hemma i Norrköping efter 22 minuters solning, efter solariet stod jag naken när dolt nummer ringde, det var min handläggare kändes lite wierd att stå och snacka allvar med honom naken i ett solarie.


Zabina har ont i händerna ;*

Jag har torka. Jag är tom.
Jag har skrivkramp.
När Lillis var liten, mindre, för inte så länge sedan faktiskt så trodde Lillis att när en författare fick skrivkramp, så fick hon just skrivkramp alltså kramp i typ händerna/handlederna. Det tycker jag är himla roligt!

here comes the story of the hurricane

Jag vill bara finnas där hela tiden. skit


Baksöndag

Nu bakas det lussebullar och pepparkakor hos mig.
Mamma hade legat och tänkt över beslutet i gårkväll för att hon visste hur lussebullarna skulle se ut. Jag brukar vara duktig och göra i alla fall hälften vanliga "katter" men för det mesta gör jag snoppar, snippor, hattar och bollar. Fakta är faktiskt att själva snopparna blir så jävla snygga som lussebullar. och det är lika kul varje år när Ewa ( mormor) sätter tänderna i mina lussebullar! hihih :*

Så nära får ingen gå

LINNÈA MALM fyllde år i fredags och det firade vi. Vi hade superduperroligt och Lillan fick skitshnygga presenter. Av mig och andra Linnea fick hon shampo, balsam och leave in treatment från L'anza. Dä ru!
GRATTIS MARIA MALM SOM FYLLER ÅR IDAG OCKSÅ :D





















I dag är vår lilla hund sjuk och jag hatar den där magkänslan, den där klumpen som vet att när som helst kan hon försvinna. Helst skulle hundarna överleva mig, eller dö samtidigt.. ..då skulle jag vara nöjd..
Jag ska i alla fall baka lussebullar i dag och ta med mig till Ellenor i morgon!

Lillis 17 barre

Idag är det den storslagna dagen då Linnea Maria Malm fyller 17 år!!!! GRATTIS TILL HENNE. Ikväll blir det party för att fira den lille.
Nu ska jag och lenne fixa oss, vårt hår och våra naglar medan vi äter pizza, choklad, risi frutti och dricker kaffe latte

/Zabina med bra matvanor önskar er alla en trevlig fredag, mest dem jag ska umgås med. LILLAN


Gubbar med hatt

På tåget på väg tillbaka till Norrköping klockan 13.00 idag satt jag med en gubbe med hatt. Ni vet med rock och hatt. Sådanna gubbar som gillar jazz. Min gubbe pratade med mig, så där ödmjukt men lite busigt. Precis som min morfar, saknar honom.

Gubbar med hatt som gillar jazz är sådanna gubbar som det ska finnas fler utav, vi ungdommar behöver gubbar med hatt! Det vi inte behöver är gubbar som fräser åt en och ser ner på en, tjuriga gamla gubbar.

ikväll ska vi på modevisning och i morgon ska världens bästa L I L L I S firas. GREJT.


snor

Grey's är den bästa serien av alla serier, one tree hill är nog snäppet under, eller samma. vet inte.
Jag är verkligen SJUKTSJUKT förkyld just nu, min näsa är svullen, röd och helt full av äckligt snor.
Nässpraynarkoman som jag är så tänkte jag att två sprut kunde få tillbaka min livsglädje och just någon minut senare öppnar sig ena näsborren en aning så jag kan andas. HALLELUJAH Men då är det Grey's på tv så jag börjar gråta som ett övergivet barn och min näsa fylls med äckligt tårsnorslem typ.


Övergivet_snorigt_barn_91

sjuk

Jag har sovit i ca 3 timmar i natt och nu förväntar sig skolan att man ska göra bra ifrån sig.
Jag vill dö, på rikitgt. sjuk i halsen är jag också. GNÄLL på hög nivå


Jag vill ha min tunga där

En hel skoldag har jag avklarat. Fick ännu ett närvaropapper, eller ska jag säga frånvaropapper från sam. Jag förstår inte hur jag lyckas? Så började skoladagen och den slutade med en finurlig labb i hop med Lillis.
På eftermiddagen fick jag besök. Det var för det mesta mysigt, jag behövde egentligen mer men det kommer ju!

Nu springer Philip omkring i vårat stora vardagsrum och har lite ångest över att han inte har ombyteskläder med sig till i morgon. Men vad gör det om hundra år när allt kommer omkring? Klart han inte ska hem i soöregnet.

pözz


kväll och godnatt

Pizza, timmar av rollercoaster, spyer i bilen från min sjuka hund, minilite julpynt. - min kväll med Linnea
Jag fick reda på att jag hade PIIIIIIIIIIP mycket procent i frånvaro. skitarsle.


godmoorgon

Måndagsmorgon it is. I går fick jag ett ryck att börja med min uppsats och då hittade jag massa fakta som jag inte gjort förut. Så nu är det pluggtider för mig. Liberia vs Sverige. NU ÄR DET HÖG TID FÖR MOI ATT RYCKA UPP MEE.

På eftermiddagen kommer papput hit för att köra mig till Norrköping. Man kan ju tycka att det inte är mycket begärt att stanna på öb och typ rusta, men MEN min pappa är den mest stressiga pappan i det här landet. Han har nog mest vuxendamp av alla vuxendampare också. eeh gillar honom ändå!

Damer och Herrar jag vill bjuda på väldigt old pics.
Några FÅ av dem..

Innan Robbie williams



typ sjuans vilda nattliv?haha



grillmys med högstadievänner



Jag och sara i kanske 8:an?



Jag och Bella :)



Jag och mamma på grönan



Martin i klädbutik i Holland



Martin i hans kusins gröna kök i Holland.



Jag och Petra när innebandyn var en STOR del av mitt liv



Jag spelar och lillis slåss



Jag i Italien



Jag och Felicia på hennes skolavslutning



ett farligt nyår



Jag och Martin när vi var kära



Millan i sjuan!



Nyår för jättelänge sen!



Någon gång när jag, Martin och Pontus busade i snön. Tror pontus stod mest för den biten



Adam får väl skäll av bajsanna som vanligt



Klassen. Max och Björklund



Nyår!



Några nyår sen!



Lillis fyller ååår! 15? eller 16?



klassfoto i nian tjejerna haha



Typ 8:an Max och lillis. Lite Balle, dennis, björklund och people syns



En liten söt Zabina med stora tänder i sjuan tror jag



Lillix, sagge och Zabi. Någon sommar för länge sen då vi jämt var fulla :D



Jag och Amanda för inte så länge sen.



Nån hundochbus dag med Bella och Saga



Skolavslutningen i nian Jag och prillan



Gröna luund. Så jävla kul med endast en person haha!



Inte ens så fasligt gammal bild på Vickis (lillisomoa) och hennes snyggaste solbrills.


Inte så gammal bild på Lännä, vi är coola i solen med johnossi.





RSS 2.0