Lördag

Jag har mer skillsän att kunna dyka. Jag är en god kock också. Ärligt, jag är skitbra på att laga mat! om jag inte gick frisör så skulle jag kunna bli kock. Så självgod är jag om mig och köket!

Snart kommer sara hit och jag har lovat henne kyssar som smakar varma hallon. Jag har faktiskt köpt gammeldags vaniljglass och hallon. I morgon ska sara, jag och Ewa åka försiktigt mot örebro för att shoppa lite :) Vi ska gå på Ikea och köpa en grej till mitt skrivbord med :)

Ye go girl

image419   Jag orkade inte riktigtvända bilden


Ow

ååååh. <3 Jag har förälskat mig, igen.
SOMMAR P&L

dogs

Goodmorning fellas.
Eller jag har faktiskt hunnit med en promenix med hundarna plus en liten frukost. Men jag förtjänade att gå upp sent idag för att jag somnade klockan tre inatt sen så GRÄT, ah klara grät i en timme i morse. Hon kröp ner under mitt täcke och låg och snyftade, verkligen snyftade. Sen ylade hon lite emmelan. Anledningen till detta är att Mamma är i södertälje hela dagen idag med min lillasyster som spelar innebandycup. Klara kan nästan inte leva utan mamma. Jag var rädd ett tag att hon skulle falla ihop i hjärtekross.  

Man ser på hennes öron att hon är ledsen. Men jag är nog den familjemedlem som hon känner sig NÄSTtryggast med! =)

image415

Min vovsing kunde inte bry sig mindre. Hon är faktiskt på topphumör som får vara hemma själv med sin matte, jag har förberett henne på en skogspromenad :D

image416

Nighty

Jag sitter och avundas alla människor som faktiskt gör någonting nu. Jag själv sitter och lyssnar på världens bästa musik, jag längtar så efter hur jag får se dem live på P&L.298691-414
Johnossi<3

Jag köpte nya glajs idag ifrån Blammo, billigt billigt. Det fattar bikini inför sommaren. Jag märkte att min sitter inte alls där den ska när man hoppar i vattnet, det kan uppstå pinsama situationer ifall jag inte är tillräckligt uppmärksam då, och det orkar jag inte vara. - så jag köper en ny.


298691-413

Fixat nailsen Raowr

Yey

Hay.

Här sitter jag utan något att göra. Det går dåliga vibrationer genom hela min kropp när jag säger att jag ska vara hemma bara! Jag vill ha kul och jag vill inte vara hemma.
Jag fick iaf reda på en god nyhet om tisdag. Det lär förändra mitt lilla liv lite grann iaf. TACK.

image412


Det här är min älskling fast hon är ganska jobbig just nu, så är det min ängel. <3


Idag har jag  Lekt så gott jag kunnat med tanke på min träningsverk, med min Felicia. Ewa skulle också  bada (!!) men hon glömde baddräkten haha ;D stackars. Vi lovade varran att göra om det iaf.

-Felicia håller på att bli en höjdare på att dyka.

Jag tror nästan att jag med skulle kunnat blivit en höjdare på att dyka. Mina skills är INTE dåliga!

Godmorgon

Hejsan. Jag sitter just i detta u och dricker varm choklad och äter goda mackor. :)

Snart kommer ewa hit vi ska nog åka till badhuset med min lillasyster sen ska vi sola och bowla, om vi hinner. Men det tokigaste är att jag kan knappt gå idag för jag har en så GRYM träningsverk i låren. Det är skitsvårt att sätta sig ner haha :)

Utfallssteg och step up = handikappad. gooood

image359

:) Kind of

IDAG har Zabina gjort bra ifrån sig! Vet ni vad hon gjort?

  • STÄDAT, verkligen städat.
  • Skickat in jobbansökan. Hoppas.
  • Tränat boxning med Linnea!

Det var tre faktiskt ganska bra saker!


Är det någon som vill ta en sistaminutenresa med mig i maj eller? :D Snälla

image411

girls night

Hejsan. Igår så myste vi och vi ska mysa mer idag. Igår så ville Millan och Lillix ha en glass med topping och cheeseburgare. Jag var liXom tvungen att följa med..  =D
Vi träffade vår efterlängtade buse Adam. Tänka sig vad det var roligt!
image409



image410  image408  image406                             
image407




 

Oh

You really turn me on boy and I don´t know what to do I really really want to.. ..be with you like I was before this distance between us makes me want you more I do mean you are the cutest boy I´ve ever seen and you´ve got that something something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

image403







.

Puss

I'm a mess. Idag är ingen vanlig dag. Idag är en dagen-efter-dag. image341
Vet ni vad jag gjort idag? INGET. Ätit två ägghalvor typ. Jag vaknade dock upp hemma hos pappa eftersom det inte gick några nattbussar på självaste långfredagen. - Dubbelmacka. ´

Jag har klippt mig faktiskt. Eller det var faktiskt min vän Linnea som gjorde, hon har dock en svaghet i frisöryrket än så länge. JÄMNHET. :D Tack.

Nu ska jag somna med huvudet uppe bland mina musikmoln. Kyss


Ebba och jag..

Nu har jag duschat. Nice information va? Det var iaf skönt efter ett träningspass :)

Jag kollade igenom min veckorevyn nyss och såg en bild på Ebba von sydow där hon har likadana shorts med hängslen som jag :D

En riktig dålig mobilbild... De är ifrån Ellos!


image402



Nu ska jag hjälpa mamma med den goda påskmaten! Jag anar att vi ska förstöra våra vackra ägg vi målade i morse... :(

ååh skönt!

Nu har jag mamma och Felicia suttit och målat ägg i en timme! Vad mysigt det är med kvaliteétid med familjen! Klara låg i mitt knä och Bimba låg med huvudet på mitt ben! De vill också vara med och se vad som händer!

Nu ska jag klippa mammas lugg och sen ska jag åka till gymmet för att mååå bra och bli shcnygg!

Se ya!

image401

Godmorgon långfredagen.

Godmorgon. Idag är det långfredagen!

Förr i tiden skulle man visst inte lyfta ett finger, men idag då är det äggmåleri, middagar, fester, dans osv. - jag gillar utvecklingen!

Jag ska strax åka och träna och sola. guuud vad skönt det ska bli! Jag ska träna image399varje dag på påsklovet det är verkligen skönt! =)

Summer here I come :D

image400     G L A D  P Å S k!


G L A DP Å S K !

Hejsan!image398
Idag hade jag en bokredovisning som jag skakade mig igenom. Sen ett prov som jag satt igenom. Det var ingen höjdardag för mig idag. Vet ni varför? Jag missade tåget med typ 1 minut , det gled så sakta och fint iväg från perrongen där..   Det bringade ju lita bra med sig också. Jag fick en SPRILLANS ny telefon istället för en lagad gammal :D Så nu har jag dubbelt upp av kablar, minneskort och vise versa. Någon som vill köpa enn minne på 2 gig? ^^

Jag lyckades även shoppa med mig en påse fulll av kläder ifrån Gina tricot idag också. Det kallas tröst-shopping. Det blev SHCHNYGGA kläder.

Gissa vad? Tåget var försenat när jag kom ner till resecentrum och min buss till vingåker var också försenad när jag kom till katrineholm. Gud hoppade över mig idag, det blir ingen bordsbön till dig idag........



GÄSTINLÄGG SARA

Nu ska jag och zabbe lägga oss i min säng och mysa framför tvn.

Godnatt allihopa! 

(hittade lite gamla bilder från min dator)


image394
Zabbe steker på gatstuberg

image395
i Tyskland.

image396
Zabbe är snygg som pop-mormor

image397
Söder Musikalen 07


Soliga dagar

Nu har jag tränat och solat med Linnea och hennes mamma! GUUD vad det var skönt, ni anar inte hur glad jag är att jag äntligen kommit igång med tränandet !image341

Ytlig som jag är så sitter jag just nu och målar naglarna ifall ni ville veta. ;) Min ämnesomsättningen är annurlunda nu, jag är hungrig hungrig hungrig! 


Solen har skinit på mig idag :)


Påskris!

Nu har jag plockat lite i mitt rum och fixat mitt påskris :D
Jag har Lila, rosa och gula fjädrar i. Skitsnyggt :D

Nu väntar jag på att Michelle ska komma in med min hund så jag kan åka ut och cykla med min lilla vovsing. Det är världens finaste väder idag och jag bara känner våren rusa genom kroppen på mig! Gud vad det är skönt med ljusare, varmare och framför allt gladare tider :)
Eller hur? :D
image393


Zabina är inte morgonpigg längre!

Nej! jag är inte morgonpigg längre, det är ett faktum!
Jag ligger och somnar om och drar mig jättelänge! Jag borde egentligen gå upp och bara ut och gå massa med min hund när det är så fint väder!

Jag vaknade iaf ordentligt när min lillasyster och hennes onda kompis sprutade med en vattenspruta på mig. ARGH blev jag.

Soviit gott? =)

Godmorgon. Trainingdaay

Godmorgon på er! Har ni sovit gott inatt? :) image392

Jag har sovit jätteskönt inatt iaf! Jag åt nyss gröt till frukost, det tyckte jag var duktigt gjort av mig! Jag ska snart åka iväg och träna, sen ska jag plugga och cykla med min hund :) Bimba var hur duktig som helst igår när vi cyklade, mer energi!



image391

Don't stop the music

Det är fredgaskväll och jag sitter hemma och gör, INGENTING (!) Jag har (nog) bestämt mig för att ta en vit helg. 298691-390Prioritera de viktiga sakerna (?) Som att plugga till alla dessa jobbiga prov och att städa. MEN det viktigaste är min hund. Kvalitétid med min Bimba :)

Just nu orkar jag inte plugga utan jag sitter och drömmer om Rihanna. Jag vill tillbaka! Jag vill ut i världen och göra roliga saker!!!



Förresten kom mitt AA fodral hem igår. Det är skittight! Men om två veckor ska det sitta som SMÄRT. min mage ska bli platt. Jag vet av erfarenhet att magen blir platt på hur kort tid som helst bara jag tränar! Vilket jag ska göra nU :) jag ska måå så bra!

image381

iih

Förlåt att jag inte skrivit än om Rihanna och allt! :DAllt var helt underbart. vi stog längst fram. Det var inte alls mycket knuff och sånt som det brukar vara. Det var skönt, men några små skitar fanns det allt!

Jag har läst att hon fåttväldigt dålig kritik, det kan jag inte förstå? :S För det dåliga de sa var att hon såg för porrig ut i hennes lackscenkläder och att det var för rockigt... Det var ju det som var skitbra och lite som en glad överraskning kan jag tycka! Jag tycker kläderna var skitsnygga och att hennes rockiga stil var skitbra :D
En sak till sa de och det var att det var för mycket vad heter det? när det är hennes röst i bakrunden samtidigt som hon sjunger? komme rinte påvad det heter... Men det kan jag hålla med om att det var lite för mycket! Men Rihanna, VILKEN BRUD!!!

Jag kan bara Tacka Emma (och pappa) för en underbar resa:D


Hahha Aadam efter, jag sa adaaam LEEE!!
298691-388298691-387298691-386298691-385298691-384298691-383298691-382298691-389

EMMA OCH ZABBE LIVE FRÅN HOVET STHLM!

RIHANNA VAR BÄST. WE FUCKING LOVE HER.. VI VILL VAR SOM HENNE, MEN DET GÅR INTE I " katrinejävlafuckinghom" (citat från Emma :D ) HAHHA :D

vi blev bjudna på jättegoda dyra mackor av receptionisten! + varm choklad nu ska vi ducha och sooooova!

i morgon är det shoooopppiiiiing!

you gotta learn how to treat us right........... To all my bad girls out there! :D

Rihanna!

idag åker jag med min bästa Emma och pappa tills stockholm för att se RIHANNA! fyy vad kul vi ska ha! tåget går om en timme!
Jag ska ta hundratalsbilder och åååh vi ska shoppa också!!


I'M OUT!

Ljusa och Mörka stunder i annurlundalandet

Emma: image362
SKA JAG SÄGA LITE SAKER JAG SKA PACKA?
Emma:
sovkläder, linsgrejer, ombyteskläder, cola ah vad mer?


Haha COLA ;D Detta visar bara hur beroende hon är!



Emma lovade att vara glad på mig nu, hoppas hon är det. =D vi ska ha sååå roligt!

image363

Praktikdag idag.

Nu är jag äntligen hemma efter en trött  men Rolig dag på salongen! Jag klippte en människa idag, den människan heter Lasse, det blev bra och stiligt tycker jag, men jag glömde visa upp klippningen för Anna, det var himlans klantigt tycker jag.

Nu ska jag plugga, äta mackor, plugga äta mackor och tänka på onsdag RIhanna.

PUSSPÅER

raaaow

åååh nu är jag hemma efter en lång, eller halvlång prommis med mina älskade småfilurer. Jag beställde nyss ett AA fodral ifrån nelly.se ÄNTLIGEN, det var på tiden Zabina. Jag har varit på väg jätte länge nu!

image381

(RIHANNA PÅ ONSDAG!!)


Godmorgon

Hejsan.
Inatt har varit en riktig riktig drömnatt. När man drömmer om något man verkligen tänker på ofta, och när det händer speciella saker i drömmen så får det jobbiga tanke-bans-konsekvenser! buuh

Jag ska försöka gåen långis med hundarna nu innan frukosten sen åka och träna och sola!
image369


MEN SIST MEN INTE MINST! GRATTIS LINNEA PÅ DIN 17 års DAG :D

298691-376

LINNEA 17 + KIM 18

Hejsan alla glada, arga, lednsa och elaka. Igår så åt vi mat på Rhodos. Vi var hela 15 styckna, eller 14 kanske det va?
DET VAR SÅÅÅÅ KUL :D och maten var sååå god! Kom på nu att vi glömde efterätten till Linnea! Sedan kom min mormor och körde oss till kim där 18årsfesten höll hus, kvällen var suverän BUT  Nån som vi känner (!) har snott Lillis mobil, personen har alltsågått i i rummet lillis ställde undan sin väska och rotat i den och snott mobilen. Den roliga personen har också skickat ett så fånigt meddelande så det finns inte till sara. SJUKA ÄCKLIGA MÄNNISKOOOOOR!  Det är polisanmält och späärrat. Jag hoppas verkligen att personen/personerna i fråga blir misshandlade hemma av sina föräldrar och är psykiskt sjuka eller ngt. Jag är så arg!

ANNARS VAR KVÄLLEN TOPPEN!

298691-376


298691-379

298691-378

298691-373


298691-377298691-375

298691-374298691-380

Rött

Idag så ska 15 tjejer äta mat på Rhodos i Katrineholm, vi ska nämligen fira världens bästa Linnea Halonen.
Temat är rött, Jag älskar rött. Jag ska ha röda naglar, röda pumps, röda läppar röda underkläder haha, och hm.....

Jag har bråttom nu för jag ska fixa här hemma, gå långis med Bimba, sola med Linnea, bestämma kläder och åka in till stan och fixa där!! HURRY!


image372

mmmmmmm

Godmorgon på er!
Idag är det en väldigt vacker dag ute, dock väldigt kallt.
Den kalla luften ska inte stoppa mig för att gå en prommis med Bimba :)

Just i dett anu sitter jag och äter äggmacka på stekt macka. DET ÄR UNDERBART

image371

:D

Jag är dålig på rubriker! Har ni märkt? :D
Jag är också dålig på att underhålla denna blogg på bästa sätt!

Idag så har det varit hur busigt som helst i skolan. Jag har iaf fått ett prov gjort så mycket mer var det inte haha!

Iaf var jag duktig och svarade i telefonen när det ringde till skolans salong, (inga andra image370vågade/villeELLERHUR?) så känner jag två äckliga händer gnuga runt i hela huvudet på mig då står två fula linneor och smetar feta klickar gele i mitt hår............................ VEM BLIR INTE ASARG DÅ?
Malin shampooooade mig iaf.TACK. Jag hämnades lite på linnea, men lillis var omöjlig.. Men hämden är ljuv!

Hahah en del av min hämd. Är hon inte söt? ---->

Hemma

Nu är jag hemma! Idag gjorde vi excel prov på datakunskapen, vet ni vad jag tror? Jag tror jag gjorde det SNYGGASTE provet, dock inte det bästa! Haha!

Nu ska jag och min kärakära mormor åka till gymmet för att teckna ett abonemang där åt mig :D efterlängtat vill jag lova...


Min älskling mår inte så bra..  :'(

image369

Praktik!

Nu ska jag strax åka iväg till praktiken! Det blir en lång dag! klockan sex slutar jag och då ska jag köpa gymkort, image368hoppas jag!

IDag ska jag förhoppningsvis klippa ewa, mamma och lasse! Hoppas jag fårmycket att göra så det inte blir långtråkiiiiigt! 

Sjuklingen

Idag har jag mått likadant som igår fast mer ont i halsen. Det är lite synd om mig tycker jag,!
Jag har faktiskt pluggat idag, det trodde jag inte men jag har läst! Jag skulle behöva lägga ner ytterligare energi men......
Jag har faktiskt också sökt två jobb! :D Eller jag vet inte om man kan kalla det så, jag har iaf FRÅGAT om jobb. :) Hoppas det går vägen! Jag skulle verkligen behöva! :D


JAG ÄR SÅGLAD ÖVCER LIVET PÅ NÅGOT SETT, SOM HÄR:
Linnea och jag
image367


Godmorgon

Godmorgon.
Det blev inget åka-in-till-ewa-och-hjälpa. Jag är sjuk och orkar inget. I morgon är det praktik och jag måste verkligen gå. Jag måste också plugga idag och göra massa annat viktigt.

Såg vasaloppet nyss och de två norska bröderna som kom etta och tvåa, tänk er att staka fram 9 mil!?
bläeröä. De är duktiga, jag ska också sätta upp nio mils långa mål i mitt liv. 
 
Bli frisk!

image366

Martin+Zabina= LillishjärtaMartin

Mamma ståri köket och fixar till våra småpizzor vi ska äta senare.
onödigt vetande egentligen
det jag skulle skriva var att blir så glad (?) över hur jääävla väl jag känner Martin. Det är skönt pånågot sett att känna någon så bra. Min bästa vän Lillix skrev till honom nyss :

» Lіппεə мəιм säger:

» Lіппεə мəιм säger:

Hej Pelle

pelle pirat. säger:

yo

» Lіппεə мəιм säger:

allt bra broshan?

pelle pirat. säger:

aaaaaarå

Då sa jag till Lillix att jag vet exakt hur han säger det där " aaaaaaråå" ( allt deta broschan är skämtsamt alltså)
då kom det upp för mig hur himla väl jag känner den här Martin. Men så i nästa sekund inser jag att han och min Bästa vän håller på att få ihop det:

» Lіппεə мəιм säger:

pelle pirat. säger:

snygg bild du har!

» Lіппεə мəιм säger:

tack så mycket

pelle pirat. säger:

du är fan snygg lillis



AKTA ER FÖR LINNEA MALM OCH MARTIN ALEXANDERSON. går inte att lita på.

PS blev tvingad att ändra bästa vän, hon heter också Linnea, utan ´ och Halonen i efternamn DS
 


LördagLördag

:) HEJ
Idag  är det ytterligare en lördag, tiden går så sjukt snabbt. Jag är sjuk. Jag har iaf feber och det rinner i ögon och näsa. image364

Igår åkte jag iaf in till stan till en fest? Jag fick gå i högklackat i en timme och sedan lyssna på låg musik med nära vänner. Det var iaf kul! Det är så det ska vara :D Daniel kom och hämtade mig sen. GUD VAD DET ÄR SKÖNT MED SKJUTS :D

På tal om det. s¨å......... .....JAG KÖRDE BIL IDAG! fyfan vad kul det var haha! Jag har aldrig kört förrut.. Det blir ALDRIG av men nu så!
Synd att inte Daniel haft körkort i fem år så han kan vara min handledare annars hade han nog varitden allra bästa, hur lugn som helst.


                                                                                                                                               Lillis är snygg


RSS 2.0