so far so good

Igår skulle katrineholms studenter firas. Det började hos vår älskade Lillis med girltalk och vinpimpling tillsammans med Millan, efter mycket om och men lyckades Saras telefonfest flyttas över till Lillis.
Vi förflyttade oss från backa till Lasstorp till festligheterna som pågick där, och vi hade en whiiktigt bra kväll! dock tog den slut fort - Då är det tur med världens bästa vänner och pojkvän. tack.



blogg.se är inte på min sida när jag ska ladda opp bilder!


:@

grinit

jag har  pms eller ett barn i magen.

sjukhus

Jag och sjukhus har en inofficiell historia tror jag, vet jag, vill minnas?

Jag var i väg nyss med ett viktigt papper till en av Felicias läkare nyss, och när jag kliver in på sjukhuset händer något, något som jämt händer. Även om det är kullberskas slitna väggar det handlar om så kliver min kropp in i en symbios, nja det är fel ord, en symbios där endast ena parten tjänar på det passar bättre. Sjukhuset tar all min energi och slänger iväg den, jag blir tung i huvudet och vimsig i kroppen och helt utmattad.. Jag måste klura ut vad jag får i utbyte av all denna energi som går åt under ett 10 minuters möte med sjukhus, något måste det vara, och jag är sugen på att få reda på det nu..


Sorry

Jag är tydligen sämst på att skriva här. Sen sist jag var här har jag hunnit köpa mig en ny phonie, det blev LG arena, helt toppen! Jag har druckit mig lite för full med mina brudz, jag har sjungit på öltältet med Max, jag har jobbat en dag och jag har gjort lite annat oviktigt.

Jag har också hunnit boka upp mig ända fram till midsommar med jobb på salongen, och jag har blivit en anställd 18åring idag också!  - jag som trodde jag skulle bli utan jobb hela sommaren, nu är jag anställd hela sommaren istället!




Hej

godmorgon.

Jag är beroende av någon, Max heter han och min natt sög utan honom.
Jag är duktig idag och går till skolan ett tag, sen ska jag fixa mina naglar på modeklipparna, sen ska jag iväg till elgiganten och kanske köpa ny mobil, LG Arena kanske?

Pyss

För allt vi drömde en gång

Jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö 
men älskling, vi ska alla en gång dö.

...

Det där var dumt. Ursäkta.

cumputaa

Jag har inte talat om att jag köpt en liten present till mig själv va? En rosa liten dator, som jag sitter och skriver på i detta nu faktiskt. Helt underbar, 9.5 batteritid så jag kan ha med mig den överallt en hel dag utan att behöva oroa mig för sladden!  Bli avundsjuka!


. . . . . . .

När jag och Linnea åkte hem från Gran Canaria i Januari så lovade jag mig själv att aldrig mer utsätta mig för något så hjärtslitande som att flyga flygplan. Vi stressade upp varrandra och vi kunde knappt hålla varrandra i händerna för svetten som skilde oss. Inatt försvann ett plan spålöst ver atlanten, det måste ju vara det man fruktar mest i just "trafikolyckor". uuuuuh.

RSS 2.0