plus

Idag sa vi upp lägenheten. Det tärde lite på mitt svaga hjärta. Men ibland måste man bli vuxen och inse vad som är viktigt. och prioritera det.

Jajaja. det var ett sad inlägg. Godnatt eller något.

Bra tjej

Idag har det varit en vanlig dag för mig, stressstress.
Jag började med praktik sen stressade jag hem som hastigast innan jag skulle till riskutbildningen och passade då på att ringa Ingegerd(bilsskolelärare) och fråga:

Z: ska man ha med sig teoriböckerna?
I: nej men legg och 600 kr!!
Z, ehm aha legg.. Hm, eh du mamma är på sjukan med min syster och har passet i väskan
I: ja det är fullt i alla andra grupper men fixa passnummret så kan du komma. KRÅNGEL(eftersom det var en nödlögn, självfallet hade inte mamma passet...)

På Riskutbildningen då det var allmänt spänt och alla var lite småblyga, mitt under lektionen säger Andreas att trafikförsäkringen inte täcker blabla..
Zabina; allmänt disträ som inte lyssnat innan hon säger högt och tydligt att försäkringen täcker minsann visste
Andreas: Nej.. det gör den inte det  står det här i mina papper (blandar i andra läraren och disskuterar)
Zabina: JO, på personskador gör den visste det!! Jag vet det, jag är stensäker!
Någon sekund senare kom jag på att han såklart pratade om att försäkringen inte täcker om man kör rattfull. Såklart.. Pinsamt Zabina.

Nu är jag i Norrköping efter några etapper och duschen väntar så glatt på mig och jag behöver den mer än någonsin.
Jag saknar Max.





söndag

förlåååååt för världens sämsta blogg. Haha. Men, helveddthee vad folk det var på starlight,vi fick köa i minst en timma för att komma in, proppat dansgolv och vänta ytterligare en timma för att få ut kläderna.. Det var iaf ruuligt och önskar mer sånt i K-holm!

Idag har jag inte mått som jag förtjänat, jag har haft mer baksmälla än vad jag borde. Tur att jag har världens bästa, finaste,snyggaste,mysigaste Max som tar hand om mig när jag minst förtjänar det! Efter mycket seperationsångest är jag hemma och väntar på att få somna, ensam. fu.

 










.

yea

Kul

Kul att man missar The hives ikväll då.........
Kul att jag prioriterar skor och kläder. KUL LIV.

KUL att jag saknar dom här pluttarna.


om

Förlåt att jag inte lägger opp några nya bilder på mig ( som jag självklart vet att ni vill ha så badly) Men jag har gått upp i vikt så in i norden på sista tiden så jag vågar helt enkelt inte.

Med det fina vädret hoppas jag en bättre motivation kommer.. vi får väl se...
Nu blire städning här hemma, fy satan! : )

The big s

Magsår är ett faktum snart. Jag är så ihjälstressad så jag har glömt mina mellannamn.
Jag har smått panik över körkortet, eller ganska mycket panik. Jag har ganska mycket panik över hur det blir med sommarjobb i sommar, och jag har panik över ekonomi och tid. Jag vill inte ens tänka på hur min panik kommer se ut innan gesällen i trean.

Gnällochgnaaaaaat, Nu ska jag sticka iväg mot norrköping för att ta mig an lite plugg som ligger så fint och väntar på mig. Utsökt.



<3

Heei blöggööön!

Dagen började såhär:
Det var en gång en kär Zabina som vaknade upp tidigt en morgon med sin Max omkring sig. Klockan var så tidigt som 7.00. Zabinas far Cleas kom för att hämta Zabina för att köra henne fram och tillbaka till Vingåker där hon glömt sin tandställning! 
Dagen skenade iväg till 9:30 då det var dags för tandläkarebesök. Det ska fixas lite granna och det finns även planer på att vessa bort Zabinas vampyrtänder, det lutar mot en dragkamp.  
Solen står lite högre och klockan är 11 då bussen mot Nköping går, skola, shopping, buss till Kholm, sola, Sallad med Sara OCH NU: Zabelina ska duscha och ut och gå med bästa.




.

mitt internet står inte på min sida!!!

21:a mars,

Vickans väldiga 18:års dag idag! dock spenderade jag den inte med henne men jag fick minsann höra en full bryd som hade haft ett vinglas i han' sen 10 i morse! tummen upp!

Dagen har istället spenderats med Papsen. Papi och jag hade privat körlektion i hela tre timmar. Det hela gick skitbra, oftast.
Pappa hade vårkänslor och ville att jag skulle köra till djulö för att känna på vattnet, problemet var att vattnet var i en annan form.
Jag fick en miniutskällning för att jag missade kopplingen, felet var pappas eftersom han satt bredvid och snackade om mina sexpartners och sina egna.

Nu är jag hos Sagge med Lix och kollar på diverse underhållningsprogram, väntar lite smått på en full Max som jag ska spendera natten med.


Spring

I morse körde jag från halv nio till elva typ. Det ni! När jag kom hem somnade jag pladask en sissodär 15 minuter sen väckte Linnea mig med hennes peppr, hon kan verkligen inte ge sig när hon väl börjar...

Idag var det världens vårväder igen som gör att jag längtar ännu mer till sommaren, i sommar ska jag ta igen förra och jag fyller 18 och jag ska på festivaler och jag ska ha körkort och och och..! ...Mamma har i alla fall höga tankar om mig, hon har redan köpt en bil till mig! En ful sådan, men what'aaa hell!


sunny day

Ledig dag 1
Vädret är ju förfaaan asfint ute, det var 11 grader vid vårat köksfönster nyss! = )
Jag var ute en sväng med en, två, tre , fyra hundar. Yes.

Jag har städat mitt rum idag, det låg nyfödda dammråttor, damråttor som låg in för döden och dammråttor med 40 årskris, det var dammråttor!
Linnea is very close to her körkort just nu, bara för att hon fyller innan mig får hon det snabbare, inte på grund av att hon är bättre....... Jag ska boka en körlektion i veckan fram tills jag fyller och i morgon är det dags att ta tjuren vid hornen och sätta mig bakom ratten med pappa. Något jag inte gjort sedan det slutade på sjukhuset. Easy easy.

Nu ska jag färga mitt löshår och lägga ut det på blocket i hopp om att lura en 15 årig desperat tjej på pengar.


guess what?

På en tisdag? Ah, jag är hemma i vingåker. En plats jag spendarat väldigt för lite tid på, någon jag inte lagt min tid på är min syster, hur kunde jag komma så fel? Hon förtjänar all kärlek i världen och inte nej på nej på nej, som jag ger henne. Ändring!! ni ska inte få oss.


let it all drop

Nu är jag i skolan och väntar på något ovärt vi måste se.
Igår klippte jag Bälla hur snyggt som helst, den bruden har dåligt inflytande på mig (spara-håret-bruden), blir avundsjuk på hur hon kan bli snygg i allt och våga allt!

Nu blir det att ta igen frånvaron!

Lördagen.

Lördagkväll och det är fest, Självaste Lenne bjöd på mat och en trevlig fest. Efter bubbel och babbel kom festfolket och lokalen blev lite fullare, lite svettigare och lite roligare. Vi dansade, pratade och snubblade iväg till nattbussen. Om jag hade varit syrian och gått på kungsgård hade jag sagt att jag gick till McD med Swonniish och Bellush för att äta nattmat.
Två cheese och en stor cola senare mötte världens bästa mig.

Lenne öppnade paket, hon fick tokmycket!



Två grejt girls. och dom har minsann inte varit fulla sedan jesus låg i vassen!



En bild säger mer än 1000 ord, jag slängde ihop en mening. Kanonkul.



Så här kan det se ut i en skitsnackshärva, jag tvivlar på att det var det.








En jävligt snygg Malin! Jag undrar om vickan inte fastnade på mina bilder, för jag hittade inga??!



Va, lokalfest? Broadway förfan.




The sound of my boyfriend.

Som ett slag i ansiktet. Skit skit och ännu mer skit. manipulativa och sjuka personer som gång på gång sviker och kastar massa skit. Inte på mig, utan genom min syster - när allt är riktat mot mig. Aja, jag hoppas att det någon gång går upp ett ljus för familijen manipulation.

Nog med gnäll.
Ett 4 timmars långt besök på sultans med Madi och Rhodosbesök, lite 'bara-vara' gjorde tillvaron bättre, jag är glad att jag är din.

Nu är jag hemma, efter en vecka sedan sist. Jag ska duscha, spela spel och slå in paket. Ikväll är det 18:års firande för Linnea i Baggelitorp. Vart vinden för mig efter det vet jag inte.  I morgon ska jag i alla fall vara på plats för att klippa, styla och färga.

See you later.





Bilolycka onsdagen

Jag har inte kunnat skriva något direkt sedan den tragiska bilolyckan som hände utanför Vingåker. Även om jag inte står någon av de inblandade nära så blir jag så extremt ledsen för deras skull och känner bara behov av att hjälpa på något vis.

Jag har hela tiden sedan jag krockade med ett träd i somras varit så jävligt pessimistiskt till min systers handikapp efter krocken, så himla fel av mig att vara det, jag vet. i onsdags högg det till i mig och jag brydde mig inte längre om våra skador utan blev bara så himla glad och så tacksam att hon/vi lever när det verkligen hängde på håret dagarna tätt efter.

Jag vet hur det är att inte veta hur operationerna ska gå, sitta och få besked av läkare man inte känner, dag och natt att inte veta om hon någonsin vaknar och jag önskar ingen den sitsen och verkligen inte livssprudlande ungdomar med hela livet framför sig. Jag hoppas och tror av hela mig att det kommer gå bra för Emelie och Sebastian och alla närstående, jag hoppas att Fredriks alla anhöriga och närstående klarar av att gå vidare. Jag hoppas att alla kommer bli bra och jag önskar att det aldrig hade hänt. Akkis i uppsala har extremt bra läkare,så han är på rätt plats.

Jag är tacksam för det som hände oss (nedan b.la.) och så jävla arg på hur livet ska vara så orättvist för andra.

 

A life of a ghost

I wanna watch you sleeping peaceful
Resting your heart and your soul
We should never awake without the other
Lying by our side

I wanna learn from the calm with which you
Aim at your dreams and your goals
And I'm sure your stories always will unfold

I try to get you up
But you go down
And you are not okay

I wanna carry you
But you won't get up
It's really killing me
You know it's killing me

I wanna join you sleeping peaceful
Feeling the sun in our room
What a plenty of rays and beaming light
Surely, it does me good

I wanna trust the pulse
In which decay is followed by bloom
And I'm sure any flaw will turn out beautiful

.


.

:(

M

Onsdag. eller?
På fredag är det den 13:e, vilket betyder otur.
Med det kommer också oturen tidigt på veckan, right?
A L L T händer verkligen på samma gång, även om jag vill det hur mycket som helst så kan jag inte vara överallt samtidigt : (
Idag åkte jag, i alla fall till Eskilstuna och lyssnade på farbror doktor. Jag ska göra en operation i Maj.
Men gud vilken envis doktor på andra grejer, Skulle jag jobba i hans rock skulle jag minsann vara mycket mer förstående och trevlig. Tur att han lyssnar på ren fakta då, så jag får opereras.

Nu säger min kropp att jag ska sova, vilket jag skulle behöva efter två nätters nästan sömnlöshet. MEN det råder andra planer.

huh

Gårdagen blev inte enligt planerna. Istället fick pappa panikköra mig till backa i sin 740. skönheten. Efter min 1 1/2 timma långa teorilektion. 
Sara joinade oss i Backa med sin rosa dress.
Kalabalik från alla håll och vi höll oss stadigt kvar på marken under våra fötter!

Idag missar jag skolan, av goda skäl, i morgon missar jag skolan igen för jag ska till gassan haddad-läkaren i Eskilstuna och snacka näsa.

Nu vill jag ha sommar och G O D A tider


LINNEA 18 ÅR!!!!

GRATTIS PÅ DIN ARTONÅRSDAG!


Fieeest

Mallan och Marica arton år fyllda!
Gårdagen bjöd på en mycket trevlig artonårsfest ute i klockar(e)torpet, först gick vi vilse och frös arslet av oss, men sen kom en full och glad Mallan ut och mötte oss i Marsvädret.
Jag har fortfarande inte lärt mig hur jag ska dricka min alkohol på rätt sätt, det är inte klokt så trögtänkt jag är. Det slog till som en blixt från klar himmel runt sista timmen vi var där. Jag är ganska säker på att jag måste ha gjort något litet över grääänsen. Kanske, kanske klarade jag mig. Ludde (Ladwiiig) hämtade oss och i laddes baksät fann jag en likör(?) på för många procent för zabelina som jag såklart smakade. Fyfan.

I Katrineholm gick vi till Venezia för att möta upp världens bästa. Efter en kall promenad blev det pussar med vitlöksaromer och myyyyyys.
Nu är jag hemma med Max adidasbyxor på mig som skulle kunna vara världens bästa byxor(!!!!) och en nypimpad dator som Max så snällt fixat åt moi.

Jag har mått som jag förtjänat idag men nu ska jag sova som jag förtjänar, helt ensam dock..
går inte att ladda opp pics nu, gör det imorgon. KYzzzz sleep tight

18 år

IDAG FYLLER MALLAN OCH MARICA 18 BARRE!!!
Lillix och jag är i min lägenhet i norrpan nu och väntar på att Vickis och Lenne ska anlända. Snart ska vi korka upp och förfesta lite grannaa.
GRATTIS till tvillingarna.

watch you sleeping

Blue foundation, en skvätt kärlek från ett underbart danskt band.

Istället för musik ; förvirring.

Idag är det fredag, en fredag som jag än sålänge spenderat i mitt rum på herrgårdsvägen. Det gör mig frustrerad och rastlös. Jag lyssnar på musik och städar för att stilla törsteni min kropp efter världens alla händelser.
Jag tror minsann vi ska äta planka och köra ett varv på bowlingbanan strax. En mild händelse.
Mitt ego kanske hittar på bus inatt eller så väntar jag till Mallan fest i morgon. Då är det en Zabelina som kommer ha kul vill jag lova.

tralala lilla molntuss, kom hit skall du få en puss. jag är glad att jag finns till, det breddar upp min horisont.
miss miss miss


skolan

Att få en dator att söka information på en lektion är som att vifta med en godispåse framför ett barn i kyrkan.
Helt världelöst, jag gör aldrig det jag ska när jag får en dator framför mig.

hoh

Jag och Linnea var på Waynes förrut och fikade!
Bra att veta.

Drastiskt

Jag nämnde att vi bowlade i helgen:



Systra och jag var i badhuset också. Bästa vi gjort på länge.

http://publishme.se/5976/imagehandler/?go=upload


Just nu skulle jag  klassas som en farlig person på vägen, just för att jag är trött. Min reaktionsförmåga skulle nog vara sämre än, ah skitsamma kommer inte på något jävlans exempel.
Jag skulle behöva sätta fart med allt skolarbete jag ligger efter i men jag gräver bara ner mig djupare i mitt lilla hål även fast jag vet att det inte finns någon mer tid för plugg den här veckan. Jag lever i en packsäck just nu, hör inte hemma någon stans. Spännande, det har ju aldrig hänt förrut.
Ses, / glada tjejen

yeah yeah

Dagens dagens.

killersex
sova
bli väckt av att en jättestor tavla ramlar över oss omkring 4:00.
killersex
sova
gå upp
äta gröt
körlektion
buss till vingåker
praktik
springa hem och packa väskan
bil till Katrineholm
försent till Teorilektion
hem till Ewa och jobba lätt
NU: åka hem till min Max.



Förlåt min älskade blogg och dess läsare att jag inte tagit tid till att fingra till ett inlägg i helgen, jag förstår att ni törstat efter dem.
Helgens helgens: Godis och bowling med brudzen, för mycket godis och för lite bowling. Ps JAG VANN Ds.
Badhus med min loveli sister.
Myspysmüs med Max.

Jag är jättejättefrisörjobb sugen. Någon som vill förändra sitt yttre med hjälp av Sax och färg? CALL ME


RSS 2.0