You want to hear about the deal that I'm making?

Under hela veckan har jag sovit typ fyra fem timmar varje natt, gjort massa saker hela hela tiden men ändå haft så sjukt mycket energi att göra av med.
I fredags hamnade jag på en killkväll, sedan hamnade jag på krogen med lite för mycket cider i mig, somnade vid fyra och upp vid sju YEEEEEES!
Gårdagen var så jävla rolig och så stressig men fan vad visningen blev bra, ni som inte var där missade något! På kvällen var jag tvungen att köra mina modeller till Norrköping, sen blev det chillkväll och kidnappning.

 


 

 

 

 


where is my mind

Ligger i sängen och myser med Sara efter myshääääng hos vår älskade Fuffo, och en hektiskt dag och modevisning som blev gryyyyyyym!

nattuggla

Rastlösa tjejen -91

Började skoldagen som vanligt vid halv nio, efter en lång skoldag åkte jag och Vickan ut till Ingelsta och köpte mat och lösögonfransar till visningen PÅ LÖRDAG ( BE THEEEREEEEEEEEEEEE) efter det åkte vi tillbaka till skolan och visade runt massa trevliga nio:or som ville gå frisör, dagen i Norrköping slutade vid åtta och då var det bilen hem till Sara raka vägen.
Egentligen borde jag vara trött då men jag var bara rastlös, så då tänkte jag jaga upp mitt gäng ur deras slumrande i sina soffor för att ta en spöktur ut till Julita. Måste säga att jag blir modigare och modigare, denna gång kom vi nästan fram till målet.

Nu har vi precis kommit hem och klockan slog 1.06, ingen aning hur jag ska orka praktiken, genrepet och fest i morgon.. Den som lever får se!


save tonigth

Sedan dag ett i skolan denna termin har jag bara åkt bil till skolan, och ni anar inte HUR mycket skönare det är att åka bil över tåg. Igår fick jag för mig att åka tåg hem från skolan, SÅJÄVLAKLART ska tåghelvetet vara ca 50 minuter försenat. I Katrineholm väntade Kkuriren, Frida som skulle färgas och en vän som skulle gås hem med från tåget. Kom hem vid halv ett igår, kunde inte sova, gick upp tidigt på min sovmorgonsdag för att köra Ewa till tåget och nu åka och lämna hundarna i Vingåker innan skolan, efter skolan ska jag färga Elins hår och sen ska jag PLUGGA och STÄDA, och en rastlös själ som jag är kommer komma på något bus ikväll att göra och inte kunna somna ikväll heller. - Jag tycker fortfarande jag har alldeles för lite att göra, jag blir galen!

Jag är arg och jag är rastlööööös, jag har så mycket arghet i mig som mååååste ut!
förlåååt för detta boooooooring inlääggg

Adjöss och tudlilu




tudulululudu

Musik är något som får en att läka.


cpslappardag

En ledig måndag som har varit världens slappardag! Jag åkte till Vingåker nästan direkt när jag vaknat och stannat där hela dagen.
Jag shoppade lite på factory, hittade glas och skålar från Boda Nova som hänger med till lägenheten också, Linnea mötte upp och vi tog våra bilar till Joan's och fikade och snackade skit, sedan bar det av mot Feffe o co där vi fick handla i "gallery silver"... Hehe.

Mina fierce skor

 

Här berättar Linnea att detta minsann är hennes gamla rektor, anledningen till varför han var tvungen att byta jobb för att en sjuksyster kom på Linnea och Rektorn på Rektorns skrivbord, i sjuksysters kontor.. Känns lite sådär att veta att Linnea legat sig till toppen av frisörskolan...



Don't you fucking think

Antingen har jag ett litet hjärta eller så tar du stor plats, jag har bara plats för en kärlek i mitt hjärta och någon annan kan inte ta så stor plats som du gör, så därför undrar jag om mitt hjärta är för litet? Nu ska jag strax kila över till mitt andra hem igen och mysa hela kvällen med Sara, äta gott, se något kul och bara vaaaara. Underbartunderbart och jag är nästan frisk nu.

"Don't think. Don't fucking think. Beacause when you think you realise how fucked up everything really is. You realise you don't know how you got where you are, you don't know where you're going and you don't know what to do anymore."


Boys are stupid, throw rocks at them

Pojken, inte fan för det en man, som jag gjorde slut med för en tid sedan efter TVÅ otrohetstillfällen mellan honom och två randoms. Jag önskar att jag hade kvar hans saker hemma hos mig nu så jag kunde slänga ut allt ifrån balkongen och sätta eld på det.

Man bevisar ingenting genom att lägga sig under någon annans täcke. It was all bullshit, och jag som gav över ett halvår av mitt liv.

sjukpåattvarasjuk

Det här är vad jag saknar när jag är sjuk :(




S

för varje andetag gör det lite ont, och varje gång jag ska öppna munnen och flämta ut ett svar på en av Saras tusen frågor, så tar det stopp, halsen har sin egna lilla vakt som sätter stopp för stavelser och meningar. Viljan tar sedan ut sin rätt och slår ner vakten och då kommer några otomordentliga, nja, harklande ord fram.

I AM FUCKING SICK och vi har visning på fredag.


Du var min Armé

mitt 1000:e inlägg nu! DET NI!




date with the night.

Igår gjordes det modeller inför visningen på vin och chokladmässan i Söderköping, carl Jan var stor och svettig. Nästan lite gubbigt snuskig några gånger.
Efter Söderköping blev det Norrköping, och då blev det vin och go musik och kortspel med Linnea, där satt vi två ungdomar och hade det bra. Fulla blev vi och vi begav oss ner mot Hugo där det trummades, dansades och busades. Gud vad full jag blev, hittade en del sms i skickat i morse, det är alltid lika kul. fyfan.

Nu är det supermys med min superkvinna Sara

bury me with it

Nu har jag pysslat hela förbannade dagen med grejer inför redovisngen av the fucking 80's.
jaja, i morgon gott folk så ska jag vara med och styla modeller till visngen på vin och chokladmässan i Söderköping, kom dit och kolla lite vettja, kl 1 i morgon och kl 3 på söndag!

Saramys ikväll.


Off with your head dance until you're dead

Inatt snurrade jag runt som en hotat krodil, de kända dödsrullningarna. Hjärtat pumpade ut blod i armarna och upp genom halsen i en fart som var mer än märkbar, hjärtat gjorde en dynamitexplosion, kändes som en skenande häst tidigt i Maj på en åker så stor, att ett mål inte var åtanke, han bara skenade iväg.
Visst klev jag upp, på min studiedag, redo att ta mig till pratiken fredagen den 13:e, jag sminkade mig.
Nu var det inte explosivt blod som omtöcknade mig, det var strålning och en mage som kändes som en ihopdragen daggmask. Åt helvette med en kropp som inte vill mig väl.

Bilen grät och jag var förbannad, jag är fortfarande förbannad. Istället för att sova så använde jag ilskan som energi åt att göra en "plansch" till redovisningen 80-tal. Funderar på att sova lite nu, slumra i alle fall.




Take our hands out of control

Idag har det variiiit prooojeeeekt prooojekt och paaaniiik dessutom en dampig Linnea runt om en "skola,skola,skola,skola" OCH VET DU VAD JAG SA DÅ? ska de bli en olcyka te??!

Nu i helgen blir vin och chokladmässa i Söderköping, och sen visning de andra två helgerna, saco-mässa, en brud och tärna ska göras, åka till Stockholm med galej, fester och grejs står på shemat de kommande veckorna.

Nu är det SUPERMYS i sängen med Millan och Sara, världens jävla bästa.


Explosive music in my veins

Har fumlat igenom kents album RÖD, mitt absoluta favoritband, när dom var på topp. Även jag måste såga mina själshuggande grabbar över deras "nya" musik. Det är mycket kent men mycket nytt, lite technoliknande ibland? Whats that? är det bra eller dåligt, det får tiden avgöra mot mina trumhinnor. Brukar vara så att första gången man lyssnar är det inte så bra, andra gången lite bättre och tredje gången är man fast.
Mina kent-år var trots allt under 'vapen och ammuniton' och 'du och jag döden'




och så glimtade det till och det var 46

Världens bästa pappa fyller år idag!


uprising

första helgen utan berusning av alkohol.







Det blev dock två välbehövda öl




anomyna svar


Kolla vilka blaffiga öron jag har? Hade ju inte behövt extraöron på maskeraden....

 


Not my cup of tea

Folk runt om mig dör som flugor, dålig jämförelse men det liknar en dödsepedemi. Folk runt omkring mig ska bli föräldrar och ingå äktenskap och jäkta sig med ansvar. Jag ser ingen som helst anledning eller vinst med att bli förälder eller ingå äktenskap eller vad nu det stora nya ansvaret ska stå för, att dö är inte speciellt ansvarsfullt eller kul heller.

 

Så min insikt är ganska osammanhängande med texten jag nyss skrev. Jag vill flytta, jag vill utbilda mig och jag vill engagera mig, jag vill fortsätta låta mig inspireras av VH, Människor, städer och djur. Jag vill flytta till USA, jag vill flytta till Stockholm och göra det jag är bäst på, jag vill jäkta mig in i LIVET. Men vet ni vad jag har? Jag har bundit mig med en bebis, min bebis Bimba som jag inte kan lämna. Min hund begränsar mig i att jäkta mig in i livet.( som man säger med sina barn, du var inte påtänkt och livet hade sett annorlunda ut ifall jag inte fått dig, men det finns inget finare eller bättre än dig i mitt liv) Ställer mig helt oförstående till de människor runt omkring mig som ska jäkta sig in i massa tråkigt ansvar som giftemål och föräldrarskap och död.

 


Lika lömsk som ful

Jag har aldrig softat i hela mitt liv.
Nej, jag drack inte.

när man tappar greppet

Svartsjuka, rädsla och självömkan, det är något många lever efter. Att till varje pris förhöja sig själva genom att trycka ner andra. Jag förstår inte att det kan ge några lyckliga känslor what so ever att svartmåla någon. Att applicera sina egna problem i någon annans förhållande är inte lösningen till något, speciellt om man har en egen väldigt absurd syn på förhållanden. Så simpla saker som kan förstöra så mycket, som kan sänka synen på någon i flera ögon. Något jag är imponerad över är hur man kan lyckas göra folk blinda, så pass mycket att denna inte reflekterar över sina egna aningar, att helt och hållet radera gamla värderingar och gammal värdighet. Jag mår dåligt av tanken att man kan förstöra någon innifrån. Ta bort fotfästet och det tar lång tid att resa sig igen för man minns inte hur man gör det själv, hur man tycker själv och hur det känns att bli betrodd. Förhoppningsvis kan man någon gång få en annan synvinkel och se tillbaka på hur sjukt det är att man kan ta så mycket skit, att man var avskärmad från värdighet och såg allt genom två toarullar.

Jag lovar, det är en skön känsla att kunna göra och tycka vad man vill utan att be om lov!

 


we are the people

Kärlek

 


fuck you

Känner mig rackig.



RSS 2.0