halloween

Igår åkte jag till praktiken och jobbade på min lovdag. dutti.
Jag hade fullt upp hela dagen, hann inte med någon lunch, fick åka runt hela Norrköping med Martin och Pontus i jakt på öppet systembolag, maskeradaffär, leksaksaffär, sminkaffär och diverse - På en timme.
När klockan slog 20.10 kunde min mage inte hålla sig i skick så jag åkte drive in på McD och tog en McFeast och åt bara hamburaren utan bröd och det var fan det äckligaste jag smakat uuuuuuuuuh.
Vid 22-slaget tog jag farväl av Madi som åker hem idag. :'( Jag kommer ner snart babe.

Nu ska jag åka till Vingåker och sy min klänning till kvällens Maskerad och gräva ur pumpor så vi kan ha förmys!


Låter onsdagen tala i bilder. I några få.

Plats: Norr, Hayder.
Tid: Kväll
Utgång: Harrys, det sög.
Natt: Skjuts av pissmicke sov med en ljuvlig Sara.





























fettozabbe

Min statistiklinje gjorde en 90 gradersvändning igår typ, ni var många igår hehe.

Tänkte bekänna en sak såhär på höstmorgonen efter en nyttig GOD frukost.
Nyss var jag hos tandläkaren på sjukhuset och hör och häpna, jag gick dit och hem. Vad kan det vara hemmifrån sara? Två kvarter högst. I och med min nya stegräknare i mobilen kan jag jämföra med tidigare dagar. Idag har jag gått mer än hälften så många steg som under hela onsdagen och torsdagen, det betyder att de dagarna gick jag typ 8 kvarter på hela dagen. Det är pinsamt hur lite jag rör på mig.

Önskar att jag var sen med att ta körkort.


Aja, nu ska jag Sars och Bimba gå en långpromenix.

fyllezabbe

Nu kommer de utlovade bilderna från Modevisningen i Norrrköping från i torsdags! Börjar med en bild på SNYGGMALIN i LILA :)













Igår var jag i Stockholm i Globen med Felicia och familjen, som vanligt är jag seg på att lägga in bilder, men det var jävligt häftigt. Efter Sthlm så skyndade jag mig till Sara och Madde och hällde i mig lite alkohol, sen åkte vi vidare på fest. Slutade kvällen hos några jävla skåningar, smålänningar, datanördar och idioter. En upplevelse. "Gå hem och raka fittan jävla feministjävel" - Det var hejdåsnacket!






Gniiight

Trött som en jude sitter jag hemma hos Sara med Bimba.
Imorgon eller något kommer det upp bilder från visningen! :)

Nu ska vi fetsova
Kyss er Zabina

hihihhohoho

Idag har jag färgat håret tre gånger med sammanlagt sex olika blandningen. BRA gjort, inte alls slitet!
Tack för det Victoria och Linnea. Tackar och bugar.

Efter skolan racade jag hem och hämtade grejer och racade tillbaka till Norrköping för vi skulle minsann kolla visning på Arbis, efter visningen ringde det i min telefon och jag och Linnea beslöt oss för att jag bara skulle sköta gasen och kopplingen och hon ratten och växlingen. Det brummade och det gick vill jag påstå!Fyfan

fem sekunder sen:
Linnea: Där är det ju fan visst dyrt i Sunny beach
Zabina: Nejfan!
Linnea: Det är ju asdyrt på Cypern!!
Zabina:........
(Linnea har semstrat på Sunny Beach, Bulgarien två gånger, men lär sig ändå inte)

En sekund sen:
Linnea ska showa att hon lärt sig länder på Europakartan:
Linnea pekar: Sverige(rätt), Norge(rätt) Danmark (pekar på Finland) ASKAKSIG hahahah!


New shit

This is the look.


Roast

Cecilia Frode?? Ett antiklimax så stort som som Petra Medes framstjärt.

Under hela dagen så jag själv försökt att ådstakomma något annat än att väga lite mer än i igår. Hur har det gått? Jag väger mer än i morse, jag hittar på andra saker att sysselsätta min lilla lilla hjärna med, Tvprogram som Roast och telefonsamtal istället för att BÖRJA med att läsa häftet som vi fick som underlag till Kursens viktigaste uppsats som ska lämas in i morgon. Tack för mig, jag hittade häftet nu och jag har inte ens fått panikångest ännu. Jag undrar vad min korthåriga psykolog säger i morgon.

Snart sitter jag där igen och äter och dricker nyttigt med världens bästa Sara


PS Beställde en ny mobil i går! DS

till dig sara

Till min älskade vän Sara.

Vill bara säga att denna "Dikt" eller vad man nu ska säga.. skrev jag med öppet hjärta XD

________________________________________

Jag kom fram till dej och Log,
Du gick förbi och låtsades inte se mej.
Du snubblade på en sten och ramla, och jag hjälpte dej upp,
du drog dej ur mitt grepp och gick din väg.
Du bråkade med din nära vän,
Jag stöttade dej, men du lyssna inte.
Du hoppade från berget, (och du klarade dej...)
Jag hoppade efter.

Dagen efter fick du se mej ligga där helt blodig,
du satte dej ner på knä och äntligen förstod du att
jag älskade dej<3

Älskar dig gmn

Glidar'n

Igår började jag och Madi spontandricka vid nio-tio, vi kilade till Micke en snabbis innan krogen och där gick det utför. Jag är liksom kvar i stadiet då jag inte vet när jag ska sluta dricka, utan jag öser på tills jag blir dyngan och mår som en undernärd jude dagen efter. Crazynight blev det.........

Nu är jag hemma igen efter en snabbvisit hemma hos farfar där jag hjälpte honom med datorn, vad får jag istället för en kram för den hjälpen? Jo, en kram och en tusenlapp. Inte illa eller? Aja, jag bara glider mellan ämnen och inlägget är oväsintligare än mitt förra. Nu ska jag PLUGGA, storprov i morgon, kommer det gå bra? eh ne

Jag saknar Sara, kom hit.




full rulle

Igår var det praktik heeela dagen för min del, tåget till Katrineholm och sedan ännu mer färgningsjobb, efter det låg jag och min efterlängtade Madi i min säng hela kvällen och bara pratade och pratade.
Nu ska jag hämta henne så ska vi åka till Vingåker och busa med Felicia och hundarna!


><

Nu ligger jag i sängen med Sara och myser, jag är nyduschad det är inte hon
så det är lite ofräscht måste jag säga.. Hehe... Vi kollade nyss på fråge Olle, en kille i sköna 40's eller uppåt slämgde av sig kläderna och blottade snoppen och kroppen, mest magen. Meningen med besöket var att han skulle komma på ett bestämt ställe. Showen, (lite höftryck och stampande) tog honom 45 sekunder. Det kostade 500 kr, SKÖNT TIMPENNING 500 kr i minuten!

I morgon ska jag träna hela dagen på Arbis i Norrköping till nästa veckas modevisning (BE THERE). Jag och Lenne ska gå i Punk. tight tight.

Adios, nu blire scrubs och mys!






Kärlek

Sådanna vänner som Sara och Millan får en att orka andas och kliva upp på morgonen. Det behöver inte handla om att kliva upp och uträtta något, utan bara att kliva upp.
Idag följde Sara med mig till en rättegång där jag skulle vara vittne tillsammans med en människa vars hjärna har kollapsat av droger. Mer behöver jag inte gå in på. Så Sara följde med och häll mig i handen, det är sånt hon gör i mina svaga stunder. Jag har bott hos henne i flera veckor nu och jag är glad att hon inte tröttnat på mina humörsvägningar och tråkiga stunder, att hon då städar efter mig, lagar min mat, går ut med min hund, tröstar mig och allt där i mellan är bara sjukt jävla otroligt.


Frukost på sängen i Saras rum åt mig och Bimba

får mig att må bra

 

 

Om man bara umgicks med sina hundar och närmsta vänner skulle det fan vara så mycket bättre. Love my doggies

 


Sick

Sjuk helg.

jag hatar

Jag J hatar jag u hatar jag l hatar jag i hatar jag a hatar jag m hatar jag a hatar jag x hatar Jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar jag hatar hur det upprepar sig.

><

Nu ligger jag här i Saras underbart sköna säng med hennes tjocka elaka katt bredvid mig, jag trånar efter att blogga. Jag vill spränga ett block med dynamit av roliga händelser men jag förmår mig inte att komma på en enda vettig mening.
Jag är i stadiet då ögonlocken bokstavligt talat hänger över halva ögonen, de håller sig stängda en hundradels sekund mer för varje gång jag blinkar. Och här ligger jag och kämpar emot tröttheten och bara vill blogga, se hur det gick.
Världens tråkigaste blogg har jag presenterat ikväll.  ENJOY
( Nu sover jag )



En eftermiddag av lyckorus

I lördags åkte jag och Felicia ut till Vårnäs och red i vanlig ordning, jag fick en ny häst vid namn snöstorm som jag inte kunde ta kontroll över lika lätt som med Anton.. Det roliga är att Felicia också har Snöstorm men att han är två helt olika personligeheter med mig och henne, Mig - Bråkig Felicia - Ängel!

Felicia skulle rida över hinder, och då måste man stå upp i sadeln och luta sig framåt under hela tiden hästen skrittar över hindrena. OCH VEM STÅR UPP PERFEKT UNDER ALLA HINDER? Min underbara DUKTIGA syster, fyfan vad hon är bra! Hon har ingen känsel i större delen av benen och ingen kontroll över vriströrelser och hon STOD upp i saldeln på en Stor häst!

Vi är världens bästa systrar!

Dessutom blev jag bjuden på tåg, bio och hotellövernattning senare på lördagen. Skulle kunna stoppat tiden där ett tag.. Tack

Nu är det ju tyvärr inte snöstorm på bilden, men Felicia sitter stadigt!


Tack

weekend, Ridit, Bio, hotell i Norrköping, klippningar och plugg.

Tack

I'm like a vampire

Jag har haft infektion i munnen på diverse ställen en lång tid nu, blodsmaken var till en början obehaglig och smakade mest järn. Efter ett mer destruktivt beteénde mellan mig och min tunga så smakar blodet lite mer sensuellt än raffit. Nu spottar jag blod, eller sväljer blod oftare än jag blir omkramad av en söt pojke, nu känns det nästan lockande och intressant att klippa mig med nagelsax i läpparna och sedan suga av någon för att få en blodig smak tillsamans med satsen som Berny Pålsson författat om i sin bok.

Den håriga bädden väntar på mig och Sara, vi ska ta oss ann ytterligare en natt i varandras sällskap, nu talar vi i irriterande toner till varran så tillochmed Bimba blir orolig och ställer sig imellan, oftast står hon på Saras sida..

Puss CoCo

 


Laxmacka och räksmörgås på söder

En dag, eller en halv dag i Stockholm med den sämsta människan att shoppa med : PAPPA :)
Istället för att skicka ut ett halvtaskigt inlägg med text tänkte jag visa bilder med BILDtexter hihi. Smart va?
En sak jag gjorde idag som det inte finns bild till var Massage, ni anar inte hur jävla skönt det var att lägga sig och få ordentlig massage efter en dag i Stockholm? Knutar; GONE

Pappa surplar i sig något från hälsokosten där han shoppade loss ordentligt..



Världens bästa affär, Urban Outfitter's med världens bästa omklädningrum! POSE



Här Köpte jag ett par väskor och fick skriva en del autografer..



Här köpte jag en halsduk och ett par skor, sketnajs..



Denna VÄRLDENSSKÖNASTE tröja från Urban, kärlekkärlek





Klänning från Urban, mycket snyggare i den verkliga verkligheten. PS kolla in mitt snyggrum!



Snyggjeans på REA från Oasis





Smyckeshängare, lite söt va?



Tavlor som ska sitta i min lägenhet inte alltför långt fram i tiden..



Ytterligare en Marylin.


Vem behöver en rubrik?

I morse vaknade jag av att Millan och Sara kom in i rummet med frukost på sängen åt mig, kan ni tänka er? Två tjejer som har bråttom till skolan GICK UT MED MIN HUND i morse och gav MIG FRUKOST PÅ SÄNGEN! Vem behöver pojkvänner när man har allt i ett i ens vänner? Juste, sexet.. Det går att lösa, det såg jag ju på fråga olle igår... heheheh.

Nu ska jag bli upphämtad av papsen så ska vi ta tåget till Stockholm och shoppa lite!



RSS 2.0