Godnatt nattliv på internet

Jag verkar vara den enda i familjen eklund som håller mitt ord om datoranvändande.
"Vi klarar oss ju utan dator nu, och det är sååå skönt, dra ner på datorn hemma" citat från Thailand.

Just nu spyr och hyllar bloggar på samma gång. Mest är jag trött på skiten. Antingen är det halvsöta randombrudar som försöker tilltala någon med sin kassa blogg med 40 läsare med egobilder och dagbokstext, sen har vi klassen över med lite sötare face, lite kortare klänningar på outfitbilder, lite mer svartvitt och redigerat, lite mer shopping och lite mer party.
Sen har vi de patetiska nollorna som ger mig gåshud, de som är en person i verkligheten och en helt annan i bloggen, den som förskönar livet in i det sista, försvarar sitt patetiska liv in i döden och visar glatt och öppet hur hjärntvättad man kan vara. Det är mindre pinsamt att se en hora bli köpt i thailand än att läsa en blogg som den sistnämnda.

Knappt Lerings blogg drar mig till datajävelen längre, vi katrineholmare kan väl vara glada att vi har hennes i alla fall underhållande blogg. Det är ett äckligt bloggträsk vi lever i. Trött på bloggar, trött på Facebook, trött på nätshopping. Inklusive mig själv.
Blocket och aftonbladet, nordea.se. Mitt nödvändiga.


Vem vet, kanske känner jag annorlunda i morgon. Hej på ett tag.


PS. Thailand var det bästa som hänt mig på jävligt länge och den bästa resa jag gjort, Massa bilder finns på vårat älskade facebook, inte helt omöjligt att jag kommer lägga upp mer en dag då mitt hat mot datorn har lugnat ner sig. DS





Last damn night

Måste lägga ut lite bilder från lite partý i Patong. Vi har träffat massa folk, kvällarna har varit helt galna, dansdans, allt har varit crazy!






Halmstadsgänget vi träffade!



För sara blev det en del, minnesluckor. Dagen efter ska vi inte tala om...






Tur att jag vet mina begränsningar! Träffade två tjejer från uppsala också!



haha, jag och Martin!




Sara och en cool glasögonbög!



Jag och björn hittade på xantal danser, b.la. handväskedans.



Björn och hans gäng!





Strandbilder lägger jag upp senare! Här är en från en solnedgång. Så jävla underbart!





RSS 2.0