Kappsäckfamiljen

IDAG har vi flyttat ut alla mina ägodelar till ett garage, där alla saker ska stå till lördag/söndag nästa vecka då det blir inflyttning i nya lyan.

Max kom fram till att det var hans ANDRA flytt sen födseln,
Min mor talade om för mig att jag hade flyttat TRETTON gånger innan mina sex fyllda år, dvs mer än en gång i halvåret i genomsnitt. Vi bodde blandannat i en femrummare med öppen spisi Eskilstuna, bara jag och mamma när jag var minipluttis. och nästa halvår bodde vi i en etta i katrineholm. Den modern hade rotbesvär! Vi har rotbesvär, vi är rotlösa

Nu ligger jag i max säng och ska sova, i morgon ska vi blåsa ut städgrejerna i lägenheten och sen dra vidare till örebro för shopping. Sounds fun to me. Godnatt fellas


Homeparty

Nyss hemkommen från ett homeparty i Jennas nya lägemhet i norrköping, och vilket jobb de har gjort med lägenheten den är så SN Y GG!
Homepartyt var jättetrevligt, jättebra upplägg men sakerna var inte riktigt min stil, jag köpte sex servettringar med brittiska ordspråk på!

Nu bor jag i en låda, typ. värre blir det nästa vecka. Hela lägenheten är ihopplockad och på lördag flyttar jag ut från min första egna lägenhet, inte ens ett år gav jag den! fortsättning följer

22 november

Idag får mamma ta över hela inlägget, för att hon är så vacker så får hon vara med på en hel drös med bilder, före mittimellan och efterbilder! -Japp, hon har genomgått en makeover idag!

















Min fjärde "lycka till blomma", denna av mor min, bättre sent än aldrig är hennes motto i allt!

you gotta love this






salongsberusad

Idag har varit en kanoners dag, avslutade dagen med bästa Bella och Ullis, (vår GOASTE massör) färgade till båda lite, den största förändringen fick väl bellzan, mörkt med en white slinga och lila hårbotten á la Zabinafrisören! Kom nästan nyss hem, jobbade till halv nio och åkte och handlade efter det. Sena dagar men det är det värt!
På onsdag ska Ullis massera mig och fy bubbla vad jag ser fram emot det!

I morgon ska jag jobba i Norrköping igen och träffa brudarna som varit i paris över weekenden på hårmässa, inspiration inspiration!




Fuck

ja, fuck allt som har med droger och opålitliga ljugande snevridna tjackmänshoror att göra.
"om inte folk snackade så skulle allt gå bra, men folk fattar ju inte att de ska hålla käften" - spindeln i nätets högra lilla hand.

jagspyr

Du gör min dag

HEJ!

Idag vaknade jag verkligen upp på fel sida, har varit dum hela dagen mot både max och ewa, jag har lite feber och är mosig och då får de närmsta ta stryk haha. Men jag tänker inte låta lite feber göra min lördagskväll till en soffkväll, nu ska jaghem till Sara för att dricka lite mys med Millan och henne, sen blir det nog en sväng att träffa mina grabbar, iallafall Foad, sen blir det nog en tidig hemgång med Maxiie för att bara soooova hela dagen i morgon


I fredags hade jag första smyckeskvällen, det gick superb! Men hann inte förbereda ett smack. Jag är så ivrig i allt att jag snubblar mig igenom det ibland!

PUSS fellaaas

Haha

Fick ett mail om bilen jag precis sålt, la ut bilen för 8000 tusen men skrev att det kunde diskuteras vid snabb affär, känns inte som NZ fattat poängen haha!



"hej,kan ge 5500kr visst du vill,bor långt 70 mil därifrån kanske,



mvhnz"


Frisörjobb

Helloe!!

Igår jobbade jag på Hair Top, min första dag och det gick super. Jag fick alla mina färger och grejer levererade samma dag, skitkul! Under dagen kom lite nära och bekanta för att fixa till frillan på ett eller annat vis, det jag absolut inte räknade med var att alla hade med sig blommor, jag har så gulliga nära och kära!

Jag kommer också sälja mina smycken på Hair Top, så ni som är intresserade av dem, för er är det bara in och kika på hair top, jag tänkte flytta iordning lite i morgon! I morgon är en Hair top jobb dag, men ska en sväng till Norrköping med och klippa en kund, sen tillbaka till hair top för att färga Ullis, massören på Hair top!

Nu är jag så trött att jag stupar, som vanligt! PUSS






RSS 2.0