Kreatören

Just nu är det stormiga vindar på både väldigt possitiva sätt och negativa sätt, men det är mer eller mindre som vanligt. Jag är en stormig tjej minst sagt!
*Jag har sagt upp lägenheten, jag ska bli sambo och flytta till en superduperfin helt nyrenoverad tvåa vid ica nära, det kan inte bli annat än perfekt.
*Jag har inhandlat ruskigt roliga prylar till mitt nya jobb. Nämligen så att jag ska bli en av hair tops frisörer två dagar i veckan, Måndagar och onsdagar framöver. Jag hyr stol och får testa på att vara egen, ska dessutom sälja mina smycken där!

Nu har jag alltså tre jobb, Anställd på salongen NON, egen stol på salongen Hair top två dagar i veckan, och assistent åt min syster och allt det innebär, det stormigaste jobbet! :) Sen så är jag en liten pysslare på fritiden också med alla mina smycken och burkar. Så ni som känner mig väl och märker att jag hör av mig för lite, sparka mig i rumpan och be mig komma ut lite!
Har hört att konstnärer kan bli lite för egna ibland, och det ska vi undvika ;)

Blev nästan som ett litet kontaktbrev jag skrev haha.

I veckan köpte jag en efterlängtad plattång från Ghd, den oslagbara plattången.
Och jag hade en sån tur att de hade ett helt paket med massa prylar bland annat
en hårfön, clips och en jättegullig spegel!





Nyss så åkte min Max till skövde för att utsättas för ett förbannat baskerprov. Har aldrig sett honom så ledsen och ångestfull han var idag, fyfan :( Han lämnade ett medelande på min pärlmatta iaf med mina smyckespärlor :)


Dan före dopparedan

Dagen före lönedagen, och det är precis som vilken tråkig söndag som helst.
Som många kanske vet är jag en tankspridd, tokig tjej men ack så driftig kan jag vara också. och just nu har jag så mycket bollar i luften som jag bara vill skrika ut, men det går ju förståss inte. Men förhoppningsvis, snart så ska hela världen få veta!
Givande tankar att dela va? Ni blev inte ett dugg klokare på mig!

Nu ska jag sova, lägga mig i min stora säng och tycka lite synd om mig själv för att jag saknar min pojkvän så mycket.

Jag har inga mål, inga visioner

Jag befann mig på stockholmsmässan idag, träffade faktiskt en hel hög dumma idioter som inte förstår sig på sociala nätverk eller service över huvud taget. Tafatta stockholmare, en del av societeten(tror sig vara) ska inte stå i montrar på en så stor mässa som jag var idag.(träffade dock några få riktiga stjärnor som jag ska ha kontakt med)

Nog om det, Ewa och jag bestämde oss för att vänta för att se en "föreläsning" vid kvart i tre. TUR var det att vi stannade, skulle kunna vara den roligaste och nyttigaste korta förleläsning jag varit på.
Jag har lärt mig att jag troligtvis inte tillhör gruppen männsikor som går under benämningen "idiot". Dessutom har jag inga visioner och jag vill inte ha några planer. Jag vill inte skriva en budget och jag vill inte ha ett mål att försöka nå. Jag ska leva i mina drömmar och köra med plattan i mattan. Det viktigaste, jag har inga mål och inga visioner!



10-10-19

Jag älskar att bo i min lilla etta och jag älskar att strunta i att laga mat och äta godis istället till kvällsmat när jag känner för det. Men vad jag faktiskt börjar tröttna på riktigt mycket är att jag lever ett så jävla ostrukturerat liv när DU inte är här. För när du är här så ligger det inte kläder på golvet, ingen disk i hon, inga smyckesprylar överallt och ingen tom trocadero på bordet. Jag behöver rutin, jag behöver dig. Punkt.

I morgon ska jag och min ewa åka upp till stockholm, älvsjömässan. En tidig morgon väntar och jag antar att jag borde kasta den här gamla laptopen med dissfunktionell fläkt i golvet nu och slänga mig i sängen för att vrida på mig ett gäng timmar.

Puss

Ps. Felcia, du är min stjärna och jag vet att du kommer bli så jävla grym, den här skiten är snart över. Älskar dig, din Syster DS


London

Två dygn i London. Två dygn i 120 km /h. Två dygn med inspiration och Två dygn med mycket mycket skoj.
I London plockade jag hem 13 kg shopping, ett huvud fullt med inspiration, magen full med engelsk puböl, och trötta fötter. Tack London för denna resa, hoppas vi ses snart igen.











-Och det första jag sa när vi kom fram till Liverpool station var "denna resa ska jag bannemig ta mycket bilder" och tar upp kameran med ett oladdat batteri.

rädd för mörker

egentligen tror jag bara att mörkerrädslan stoppar mig.

Don't be afraid

Jag gjorde något speciellt idag. Jag kollade in en lägenhet, en stor trea med superbalkong. När jag klev in kändes det som om jag skulle flytta in i en stor villa med en stor familj i svansen, men så är ju inte fallet vi är ju bara tre, med bimba. Lägenheten var super, nu är det baar våra superhjärnor som ska bestämma vilken väg vi ska gå.

Nu på kvällsnatten kom sara över för att bli tillklippt med lite frärg på köpet, Det blev s k i t - snyggt en illröd botten, rödkoppriga längder med lite rödlila under luggen(färgen syns inte ett piss på bilden) - á la Bibbi. Klippningen ska jag inte ge mig på att förklara.





Och. S MYC K EN Har tillverkats förfullt ikväll





10-10-10

Datum att ta vara på.

Sista dagen med hun idag på två långa veckor :(, och under den tiden ska jag hinna strosa runt på londons gator, vilket kommer bli great! NU sitter jag här, i soffan iaf ( istället för på golvet ) och pysslar med en muskelinflamerad rygg, ont som fan gör det. Morgondagen kommer bli, intressant!

I fredags efter jobbet spontaninhandlade jag en Iphone4, och jag säger då det jag behövde verkligen en sådann, den kommer spara massa tid! Så nu är jag inne i träsket!

En bild på min bad ass bfriend


one day off

Har hunnit shoppa på britt-maries, mitt absoluta favoritshoppingställe!
Gjort en "låda" - ni vet lite vintage-aktiga med änglar, rosetter osv.
Pillat smycken.
ätit lunch med världensbästaEWA.
sovit hela eftermiddagen.
Klippt alex och viktor, tagit i annas fina nya hår som Linnea gjort.
Gått en promenad med sara.
Handlat på ica, så nu sitter jag är med cheesebaaallz, dumlesnacks och en kall latte från ica.

en bild från när jag och max var på spa, skulle inte sitta helt fel med lite spa just nu



this is the life

Kval i livet. Hm


RSS 2.0