Bitterfittan

Ska spy ur mig lite galla för att min humör ramlade ner i källaren, för det första tror jag att mitt dåliga humör kan påverkas nedåt av min förbannade p-stav som ser ut som ett gammalt punkarinplantat.
Biljäveln börjar rasa ihop, vi har precisprecis nyss lagat den ( kylardel) sen ser jag en stor pöl, som om vattnet för en elefant hade gått precis där jag stallt bilen under dagen. Jag öppnar upp huven händig som jag är, kollar kylaren, fyller på lite, nöjd, åker hem, orkar inte. Idag efter en underbar (NOOOOOOOOOT) dag på jobbet kliver jag in i garaget, sätter mig i bilen som ätit något ruttet, tydligen eftersom den luktar så när man kliver in, och ser en lapp i torkaren, öppnar, kollar, läser. Jahaja tänker jag nu ska någon gammal blåhårig tant med för stor bil för sitt eget bästa klaga på att jag tagit hennes parkeringsplats.
NEru det var en snäll gubbe som skrivit " hej vill bara upplysa dig om att din bensintank läcker bensin"
JAHA men så pass, jag som hade tänkt haft eldslukningsshow i bilen precis då, ne det kanske jag inte hade tänkt att ha men nu kommer problemen rulla på och pärlan kommer bli äldre, gråare och slappa ihopp totalt.

Dessutom sitter jag i min soffa nu fortfarande i mina träningskläder och luktar myssvett. Blev berömd för att jag börjat träna, inte för själva träningens skull utan för att jag troligtvis kommer börja duscha oftare. Jahaja, det kan vi bli två om ( blir ju rebellisk när man säger sånna saker )

Godnatt barn, vi hörs av!

RSS 2.0