Stockholm

Idag stod det Stockholm på shemat för mig och Sara och shopping för fulla muggar blev det, precis som utlovat.
Jag stapplade bestämt mot Urban typ det första jag gjorde och där hittade jag typ allt, bl.a. min superdupersnygga jacka jag dreglat efter ett par månader, HALF PRICE! 1100:- KATSHIING. Bilder på allt snyggt kanche jag lägger ini möra.

Nu ligger jag i MIN säng för omväxlingens skull ihop med Sara, hon ligger med ansiktsmask och jag ligger med mina nyårslöften. Ångest kryper på denna månad, efter en vldigt Onoga uträkning så har det nog "gått åt" över 15000 denna månad.. Nu har jag satt ett shoppingtak fram till Thailandsresan...


I morgon ska jag till Salongen och jobba lite, bland annat ska vi göra Sara nyårsfin : )




Vingåker

Idag skulle vi ta bilen till Vingåker och vad gör bilen? Den fryser igen. Vi hällde varmvatten, sparkade, grät slog biljäveln och inget fungerade, tillslut kom en biffig granne och tröck upp dörrfan!
Vi tog oss till Vingåker, Jag, Madde och Ewa pinades i den förbannat stora Grävlingen. kul.
I vingåker bjöds det på lite julmat och den sista julkänslan, jag klippte lugg på Madde och damn it vad snygg hon blev.

Jag och min kamera älskar typ varje minut nu så ni får stå ut med lite försök till bra bilder ett tag, är ju superdupernybörjare!





Vårat NYA kök : )



Ella = Halvtrött?



Madi och Klara





Imöra ska jag och Sars till STHLM och shoppa loss HELL YEA


Pussout pussys

A few things

Ligger och tokmyser med min Madi i sängen och kollar tv, jag skulle behöva tandpetare att sätta i ögonlocken om jag ska vara vaken längre. superdupersupertrött.

Jag beställde lite grejer från trend4you.se idag till mitt framtida hem, har handlat massa grejer på sistonde, känns fiiiieerce!







Juldagen

Juldagen
Den firades hemma hos Sara med våra grabz Viktor, Simon och David. Kvällar som denna då man bara myser och blir fulla ihop och dansar är kvällar som är roligast och viktigast! Det skulle vi brudar självklart förstöra genom att beställa taxi ner på stan i desperation efter roligheter på typ Lilla, YEEY.
Stan sög rätt hårt så vi tog en pizza och en taxi hem och jag moffade vill jag lova!
Jag fick en uppenbarelse och tog en taxi på efterfest hos Foad, myee trävligt. B R A  K V Ä L L

Grabbzen som inte vill vara med på bild.









Det bjöds upp på dans



världens snyggaste David



Världens stencoola tjej med sin nya Kamera







So long fellas

Jul

Julafton var faktiskt helt underbar, den firades i Vingåker med familj och avslutades hos min andra familj, Eklund. Vi åt god mat, umgicks och jag fick världens finaste presenter. Jag tror det var över 300 julklappar under granen, helt sjukt. Två feta tomtepåsar fyllda, hela golvet och i alla bokhyllor haha. Jag fick mig en Systemkamera, extern hårddisk, massa massa fint till hemmet, en klocka, armband, kläder m.m.. Sjukt bra JULKLAPPAR OCH SJUKT BRA JULAFTON.
Väl hemma hos Sara blev jag neddrucken av Carina, vi satt och bubblade in i småtimmarna och hade det trevligt, Av familjen Eklund fick jag en SUPERDUPERmysrosa morgonrock, nagellack, prydnader och läppstift. PERFECTO. T A C K alla!



















GOD JÄVLA JUL!

Idag är det Julafton, igår var det inte dan före doppare dan utan det var min fantastiska mormors födelsedag, det firades med middag med bästa och presentöppning, jag, med hjälp av Viktor kunde lägga undan en TV till min Mormor till på lördag, grejt att ha lite kontakter uppe på elgiganten ;)

Sara och jag har bott på varandra och vi vet varje millimeter av varandras handlingar och tankar, men de sista dagarna har vi tjaffsat lite mer än vanligt, vad är inte det bästa då? JO rensa luften! En mer effektiv behandling av irritation finns nu att hämta tyligen= jag drömde att vi bråkade soooom Fan, arga som lokatter var vi och vi bet och slogs! Men vips så var luften rensad, kände så mycket kääärlek till min lilla gumma när jag vaknade!
Testa den, alla ni sambos som inte vill starta ett onödigt tjaffs för att rensa luften, dröm bort det istället!

Nu ska vi snart åka till Vingåker och äta gott och öppna sjuhelvettes mycket paket, andra säger att vi överdriver men jag säger bara Käääärleeeek!


Pusssoout GODGODGODGODJUL


London wasn't calling

Hej blöggön.
Nu skulle jag suttit i baren på hotellet och varit halvlullig i världens London, men självklart ska allt som kan gå fel, gå fel en dag jag ska ta mig till London. 8 minuter innan avgång blev pappa nekad att kliva på planet för sitt pass var trasigt, han fick springa till polisstationen och köpa ett nytt, 1000:-, 30 sekunder innan han kommer tillbaka när alla ska gå ombord på planet ropar de ut att flyget är inställt och allt är jätteskumt. Sedan gick det utför för alla plan tydligen, inställt på inställt. K A O S.
Så det blev inget London för mig denna vecka, 300 pund har jag som jag ska leva upp?


Save me for a day

En helg i Norrköping kan vara ungefär såhär:
Gå på Julbord på Grand Hotel med Salongen, Mye trevligt mye trevligt
Bli anställd!
Tralla med Jenna till Harrys, sova på hennes soffa utan kudde :)
Fredag
Komma hem till Vickan vid halv nio och toksova några timmar i hop.
Kuta runt på stan i jakt på klappar att ge bort den 24:e December till dem jag tycker om
Klippa lite på Salongen
Bära tre ton julklappar ÄNDA HEM TILL VICKAN
Duscha hos VIckan (Tvingad)
Baka Pizza
Välkomna Vännerna med Nybakad Pizza.
Julklappsutdelning och Catfight, Jag vann ett Make Up Store läppglans som var eftertraktat...
Bli Full
Hugo och shaka ass
Shaka ass
shaka ass
Gå hem till Vick och sova, ingen vann "liggtävlingen"
Lördag
Upphämtat av Lenne, McDonalds, Bil hem till Kholm. (kvalletid med Lenne)
Nu ligger jag här med Felicia och hon är uttråkad på mig, vi väntar in Ewa och Sara som kommer med julstämning och pyssel. Idag ska det bakas och pysslas och middag väntar på någon flott resturang i ktown.
Nu blev det ett långt, kort, inlägg. Förlååt!

I morgon bär det av till London!

Julbord, Lena och Jenna!



Uppträdande, tanten från com hem reklamen var med bl.a.



Myspyyys hos vick



Pizza?



Sötbruden



Två sötbrudar, Linnie och Jannas



Min julklapp från NON, Starkglögg och biobiljett! jag som gillar glögg haha! :D




Pussandoooout, Imöra är jag i London!

Girlygirl

Igår kikade jag och Sara in på min favoritpysselbutik Panduro, där hittade jag lite "pärlor" som fick pryda ett svart tublinne. Jag fick lite inspiration från Agnes top på idol i fredags. VOILA:

 




Nu ska jag sminka mig sen åka raka vägen till Norrköping där det blir julbord med NON, i morgon ska jag på julmys hos Vickanpickan med c.o, det kommer bli superdupermyspys.

PUSSOOOUUUT fellas

You stopped listening years ago

It doesn't matter what I tell you
'Cause you stopped listening years ago
It doesn't matter how much I try to make you see
But I just thought that you should know

That it's too late to repair
Follow signs that lead nowhere
I will burn my luggage there
'Cause I'm too tired to be scared

'Cause my love is gone

Ångest och panik = panikångest? nej inte riktigt så farligt,
 men jag vill fan inte åka till London.

Vid din sida

Idag åkte jag til Vingåker och inhandlade nya termobyxor och la undan pjäxor och skidor, det skulle kosta 4300:-, känns lite mycket nu innan London och Jul men det är välinvesterade pengar och det skulle kosta över 6000 :- egentligen... hmmmm är i valet och kvalet... : /

På eftermiddagen / Kvällen har jag klippt och färgat så det har tjingat in 1200:- välbehövligt! Alltid lika skönt och trevligt att umgås med Frida och prata lite. Mindre roligt är det när någon nära mår jävligt dåligt, men vi ska ta hand om detta gubben.

Nu ska jag mysa lite med sara och sova gott.

PusssssO U T
FELLAS

Bjuuer på en gammelbild







Felicia

Jag älskar min Syster så jävla mycket, om du hade försvunnit den där hemskaste dagen i mitt liv så hade jag också försvunnit, du är så jävla bäst och jag älskar dig!
Förlåt att jag varit en sådan dålig syster och vän, jag ska bli bättre jag lovar, du förtjänar det bästa.











random sunday?

Klockan ringde sju i morse, Sara sussade bredvid mig, hon lät lite ansträngd någonstans i halsen-näsan, stackars sjuka baby. Jag tog tag i mig, klev upp, åkte hem, blandade Oboy och la fram allt och tände ljus i hela lägenheten. Hemmet förvandlades till en hemma-salong för bruden m. tärnor. Jag gjorde min första brud och jag blev helnöjd, det strålade om henne! och nu önskar jag er all lycka! :*







Jag hade fem minuter på mig att slänga på mig något, fixa håret och sminka mig. så gick det.. Frisyren lossnade lite eheh.



OCH JA, jag behöver FAKTISKT en ny kamera!!



Jag och mamma hann med en sväng till Factoryhålan och där hittade jag ett linne från tiger som är så sniikkkt, vi var inne på skidbutiken och jag hittade ett par HEADskidor och ett par skidbyxor som tillhör min jacka jag köpte där förra året, grymt pris, 800 :- - halva priset. Ska flirta med någon som kan köpa skidorna åt mig, dom passar perfekt med min jacka och verkade helsköna.

My music right now, inside me,
Tape song - The kills   11th dimension - Julian Casablancas

Kyss

En vit helg som jag fruktat så länge är här och jag andas mitt i den. Hemska känsla!
Neeeeeejdååååååå, det flyter på rätt bra jag har bakat julgodis idag med systeryster och strax ska jag försöka färga min egen utväxt med en liten extradetalj i blekningen.... ...får se hur det blir!

I morgon ska jag göra en brud och en tärna och sen följer jag med till Vingåkers kyrka för att se till att frillan sitter på plats, lite nervös är jag det måste jag medge.


Jag köpte en såå fierce skinnjacka här om dagen, sämsta bilden BY THEEEE WAAYY


Cus I'm driving one of your cars

Berättade för Linnea om bilen som jag skulle få nyss, en jävla grävling är det och det finns ingen fulare eller sämre bil alltså. Linnea kom då på idén att försöka bota min ångest genom att skicka bilder som skulle vara fulare och sämre än grävlingen, att jag alltså skulle välja grävlingen framför dem. Grejen är den att VAR HAR LIKSOM DE HÄR BILARNA VARIT I HELA MITT LIV? DAMN IT, Skulle inte banga för att köpa allihopa!

PerfektaPERFEKTAsommarbilen att cruisa runt i på festivaler



Perfekta stadsbilen, något liten, men respektingivande



Pefekta badbussen på sommaren, eller åka på en fiskeweekend kanske?



Frän, fränare fränast. Det är jag och han som knarrar med skorna i aristocats, kommer ni ihåg honom i en liknande? När han kidnappar katterna och tappar dom?
Den skulle kanske vara lite kall att pendla med till Norrköping kanske..


London calling

Det blev minst sagt en crazy weekend, jag har hunnit blivit jättefull, ätit massa skräp, blivit tatuerad, varit i Norrköping, varit på tokiga efterfester och sovit typ fem timmar.

Det märks tydligt idag att det blev lite mycket, toksomnade några timmar efter skolan och jag har fortfarande inte sovit klart, I morgon ska jag sätta i löshår på Frida, jag tror det kommer bli superduperbra jag!

En överraskning fick jag av far min också, en londonsresa med hemkomst dagen före julafton sitter inte helt fel heller, Jag har aldrig varit där och min pappa har aldrig någonsin varit inne i en affär mer än 15 minuter så vi får se hur det går ;) TACKTACKPAPI



weekend wars

Det har än så länge varit en hård helg mint sagt! Igår blev det fest för fulla muggar, efterfest hos Foad som slutade vid fem i morse, men förbannat kul har vi. I morse vaknade jag och mådde värre än vad jag förtjänade.. Efter en frukost med cola och smörgåstårta så hämtade vi Tha gang och åkte till Dennis som tatuerade mig, fyfaaan vad fint det blev, ska lägga till lite mer grejer men hos en annan tatuerare!

Idag fyller Lix år, presenter ska ges och alkohol ska förtäras under kvällen sen ska jag till Norrköping och shakaa ass och förhoppningsvis avslutar vi hos Fuffo med efterfest!

PUSSSANDOUT














I got a funny little feeling

Vad gör jag denna kväll då? Dricker mig full som vanligt!Tummen upp

night explore

Igår, onZda syndade vi på otten, kanske inte riktigt min stil men det blev en träävlig kväll som slutade så fint i Mallans säng. Ca tre timmar senare klev jag och Mallan upp, lite slitna, lite fulla och skulle bege oss mot Stockholm och saco-mässan som skulle komma att bli den jobbigaste dagen på länge.
Jag surrade in mig på en Katrineholmsbuss när saco-dagen tagit slut, eftermiddagen blev en katastrof med blod och tårar men som snirklade in sig i kvällen och natten som slutade med bra musik, bästa vänner, vattenpipa och en sväng till Kastrullhäxorna. Tur att man så jävla bra vänner när man är trött och depp.

Nu ska jag försöka sova, kliva opp sju i morgon och åka till praktiken!


"#%¤&/)(=?

SKJUUUUUUUUUUUT MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG

RSS 2.0