träning!

Nu ska Sars och jag åka och träna! Nu jävlar!


hell yeah

Idag när jag var på stan så hittade jag världens snyggaste jeansjacka. Jag har en tiger-Jeansjacka från förra året som inte riktigt liknar alla andras jeansjackor. Jag bestämde mig för att inte köpa en jeansjacka i år som alla andra har(även om de är skitsnygga) men idag hittade jag en perfekt jacka på Levi's-butiken i Norrpan som ändå sticker ut från de andra mainstreamjackorna. hohoh. 18:årspresent? Kostar ju ynka 1200:-.....

Nu är jag Sveriges tröttaste tonåring. Screw School.



blääääääääää

Idag skrev vi engelska nationella uppsatsen. Det handlade om jämställdhet och gapen mellan kvinnor och män, och det finns inget jag är så trött på som Feminist, jämställdhet, jantelagen blablabla.
Uppsatsen skulle väl handla om vad man kan göra åt det ENORMA problemet att kvinnor och män inte är jämställda. Jag tror min uppsats blev skit, jag argumenterade inte för något förslag alls! Haha.

Sammanlagt har vi fyra prov denna vecka. (Y)

Jag är trött som en jude.


stek

I morse körde jag min första körlektion efter halkan, det gick sådär men vi bokade "lilla uppkörningen". Och efter det kommer jag fan inte berätta mer, kommer dö om jag inte klarar teorin eller uppkörningen - och om alla skulle veta om det..

Imorgon har vi två prov, på onsdag har vi ett prov, jag ska göra typ fyra uppsatser och på torsdag är det valborg. Jag kommer aldrig få några betyg känns det som... : (

Min stekare, jag har blivit toffel.


festhelg

SARA 18 år! Vi hade svejnkewl! Jag har haft fullt upp hela helgen och den har varit skitbra! Jag har firat Sara, myst med Max, kollat på Max at the runway ;), stadsparken, firat Bella, myst, skämt ut mig.....














BELLA 18 år






tinnitus i hjärtat

jag glömmer allt, tappar bort allt, skiter i allt, ligger efter med allt, har ont i huvudet, är en månad ifrån 18 år och jävligt trött på att vara så extremt jävla klumpig, glömsk och 17 år.

tack, nu har jag ont i hjärtat.

Nu så här några månader senare är bilden ganska rolig, nu när man vet allt. Bra att det tar månader att få veta allt haha.
Jag är kär i killen i blå skjorta, som jag kysser.


Halkan

Ett tillägg i mitt beroende är: F I K A.
Jag tjatade med mig Sara ner till fiket nyss, och sedan (tjatade) lurade jag pappa och komma med bilen så jag kunde köra hem mig och Sara. Jag är bra på att tjata med folk!

Idag har jag kört halkan! Fyfan vad skönt att ha den gjord, och mindre skönt att vara 2300:- fattigare!
Jag åkte dit med för höga förväntningar om hur roligt det skulle vara, men det var bara OKEJ.

Nu ska jag ta vägen någonstans, vet inte vart. En del av det roliga, att aldrig veta vart jag ska ta vägen.


Så ni vet

Zabinas Önskelista för 18 årsdagen:
Mini laptop
Skor från Halens,
Skor från Nelly
Systemkamera
Gelénaglar
make up store kurs (klassiskt)
Långa koftor
Himlavavlet-things
Nagellack
M.M M.M!!

UPPDATERING KOMMER


Cykel

Imorse klev jag och Max opp i ottan, jag gjorde gröt till oss, skickade iväg Max till bussen, färgade och klippte mamma, hojade ner till Bea så Linnea kunde göra en laserbehandling på mitt hår, hojade snabbt som ögat ner till Ellenor där jag har haft praktik hela dagen med ändan full. Nu ska jag slänga mig på saxen igen och klippa två personer till! Full dag och ingen uppsats gjord än, livet leker.


Löve


söndag

Hej som i handuk. - Så låter min farfars telefonsvarare.

Idag är det redan söndag. Hela lördagen försvann bara. I fredags träffade vi sara som kom hem från Thailand, brun som en pepperkaka och hur söt som helst. Hon hade handlat massa gulligheter till oss, mest örhängen och trosor! ...OCH världens snyggaste tisha! Om jag hade en kamera här skulle jag nog ta kort på det och lägga upp för att skryta om vilken snäll vän jag har, men zabelina har slarvat bort sin kamera!

Nu ska jag färga håret på mammut, skriva klart en uppsats. (som jag har sagt varje dag nu i tre veckor) och sen mysa med Max!


sara


Nu drar vi och kastar ägg, TJA


make sure you're not Ms perfect

Idag har jag hunnit med att skriva en engelsk dikt om Betty Boop och Snoop doog, färgat håret på en ful spanjorska, färgat håret på mig själv (Emma), klippt två av Mormors jobbarkompisar och solat.

Imorgon kommer StekSara hem från StekThai med sin Stekkropp. "och jag är såå glaad för déétt"

Idag måste blivit den bästa omgången för håret, jag gjorde en häxblandning av 4 olika färger och mixer. Dock är det skitsvårt att se på bild.





Halk

Idag bidde det en kort skoldag för jag tog tåget till k-holm i sista sekund så jag fick springa till körskolan. Idag bokade jag tre nya körlektioner och Halkan som jag ska göra om en vecka! Snart jävlar har jag körkort! Lilla lilla jag.
Nu är det bara teorin jag måste nöta in.. usch.



Det sjunger i mitt huvud när du ler

me and hun.




tralala lilla molntuss

Jag är sjukt jävla bra på att fynda!
Idag köpte jag två hårband, tre par leggins och en lång cardigan för 200 kr. Jag skulle lika gärna kunnat betala allt det där för ett par leggins!

Nu ska jag tjejläsa mina tidningar, PLUGGA, läsa trafikteori och laga maaat.


Symaskin

Linnea kom hem till mig för några dagar sen och utnyttjade min symaskin sen drog hon för att utföra sexuellt umgänge!
MITT RESULTAT: (båda våra byxor har gått upp, vi suger på att sy)


Påskägg

Jag måste tala om vad som Zabelina fick i påskägget av sin far Claes bäver Anders Traneskog. Vi möttes i Torsdags och jag ville bli bjuden på mat och pappa ville ta en öl, till lunch. San Marino blev det. Där satt vi, jag med fläskfilé och pappa med sin halvuppdrucka öl. Pappa slängde upp ett halvstort ägg på bordet och jag öppnar det förväntansfullt och blir mött av ett vitt kaffefilter med 5 tepåsar av grönt teé. (jag hittade även en 500-lapp i kaffefiltret så mina valpögon av besvikelse blev snabbt bortspolade)
Han hade även ett påskägg med till sin vän Snorbjörn som innehöll några kokta ägg och tonfisk.

Eh nu ska jag och Dubbelwewa åka till Willys och inhandla veckans meny!


annandagen

Måndagen som egentligen är Söndagen.
Jag tog med mig syrran och Max mot vingåkersån för att meta och fika. Det mesta gick åt skogen faktiskt, men jag kan verkligen inte göra någonting rätt som har någonting med familjen att göra nu för tiden, allt blir fel och alla blir lidande.

Jag plumsade i med foten i ån så Felicia fick ett litet skratt i alla fall, Skadeglädje fungerar alltid.

Nu är jag stressad och hur utmattad som helst, igen. Jag sitter hos Ewa nu och väntar på pappan som kommer snart. Pappan ska få sitta i passagerarsätet  när vi åker mot Vingåker för att hämta Bimba snart.

Lixan och jag när vi grillade, okej, jag testade Picasa och det gick väl sådär i ett första försök!


Cissi

Världens snällaste Cecilia fixade min blogg precis nyss, isn't greeejt?
När Sara ÄNTLIGEN kommer hem så ska jag nog byta bilderna, då hon kommer tvinga mig till en fotoniight men Skitsnyygt va? :D Tack Ciisiii

promenix

Jag har faktiskt varit med Max sedan i torsdags förra veckan, Måste slinka in med att jag faktiskt hunnit träffa lite andra people också: Igår firade jag Bella lite t.ex.. : ) Jag har hunnit med att fira påsk med alla jag känner och är 1300kr rikare och ett par jättefina örhängen rikare. Jag har inte hunnit med att duscha och jag har inte hunnit med att vara nyttig, men jag har hunnit med att bli älskad och älska. OCH Idag fyller SARA 18 år OCH BELLA 18 år! Det är inte klokt vad stora alla är nu!

Idag har jag varit ute nästan hela dagen med Max familj, och fyfan vad glad jag är över vädret.











Mysikt at my place





Millan 18 år

Onsdagen.
Idag har Zabelina hängt på körskolan hela dagen. Två körlektioner á 60 minuter har jag hunnit med!

Jag har även hunnit med att påskhandla lite presenter, påskfikat hos Frida och lekt med hennes enorma hund Sisten!
Nu sitter jag här med min dåliga hållning så ryggen värker och väntar på Ewa och min hund som är på vift. Här ska jag hjälpa min halvblinda mormor med lite grejer sen ska det firas Emilia som fyller 18 år idag!!  Jag är stressad och har herpes all over my face känns det som. fanfan, inte snikkt.

Hade inga nya bilder på Millan på datorn här, och tjejen till vänster saknar jag så in i norden!

coola_brudar_91

Jag blev rastlös av en halvtimme hemma i Vingåker utan något vettigt att göra så jag tog bussen in till stan (8) (heeh) och handlade diverse grillgrejer och tog Lixan med mig till Djulö för att slå läger för grillning. Där satt vi, trotsade årstiden, på bryggan, lyssnade på parningsrop, och grillade! Nu luktar jag rök och fryser som fan.

värt att nämna är att jag på vägen till Djulö upptäckte i T R Ä S K E T en varelse och hojtade att jag såg en livs levande grävling, Lixan och jag blev fascinerade och tog oss en närmare titt då vi såg att det var en ANDBAK.

Detta mina vänner var under inspelningen i går(bilden) Med tanke på min historia i tv (lilla sportspegeln, svt ( midsommar), REA, Katrineholmskuriren m.m) och att jag klippte roger pontares pappa idag borde göra mig till D-kändis? right? jag har ju halva inne nu... ehehehehehhheh


vår

Jäflar vad besökarstatistiken ökade igår då! :O

Nu är det vår, vårtecken på vårtecken.

Imorse låg jag och sov som bäst och drömde om Max och så strömmar ljuset in under persiennerna. Hittils är allt behagligt.
När jag nu ändrar ställning i sängen och täcket som legat över mina öron hela natten glider ner under halsen så väcks jag självklart av det där förbannade surrande ljudet som kommer från en flugjävel stor som en albatross som kommer i 70 km/h rakt mot örat, gång på gång. VAD VILL DOM?

Nu ska jag i alla fall gå på praktik och göra något vettigt.





my monkey man

För liv i rörelse.

Idag har jag och Lixan gjort något bra - vi har samlat in pengar åt prostatacancer med Fylking och Aschberg på den exklusiva kanalen tv8. Yes!

Hela helgen har jag spenderat min tid med världens finaste Max







Sunny day

Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Ludvig can Beethoven och Antonio Vivaldi...mf.
Klassiskt klassiskt, visst är det helt okej men HA, jag kommer aldrig börja lyssna på det som vår musiklärare vill. Imorgon är det prov på detta och jag gissar på att det inte kommer gå så bra!

Ikväll ska det klippas hår tydligen!




RSS 2.0