kent

Vill någon gå på kent med mig i morgon? kent-partner sökes!

Skogsmulle

Paniken flödar i mig. Jag har inte fåt min mens och den enda jag har sovit ihop med är Linnea som jag kan minnas. Jag antar att enda alternativet för oss nu är att gifta oss och gömma oss i någon barack ute i skogen tills det lilla miraklet är fött.




Jag har iaf varit på bröllop och det var jättefint! Jag fick ont i acken och huvudet frammåt kvällen så  jag orkade inte riktigt med allt. Men det var iaf jättetrevligt att se alla igen! :)





Förresten så utnyttjade vi torpet för första gången och det är en kväll jag inte kanske någonsin kommer komma ihåg, och jag har aldrig varit så dålig dagen efter! fyyfan!. Vi hade det iaf JÄTTEJÄTTREtrevligt!

isolering

För att göra det hela kort, Ella, felicias hundvalp smet ur kopplet idag och sprang efter en pudel som nyss har blivit attackerad av en stor shäffer ( Den andra pudeln dog av shäfferns bett) och skällde och skällde så fick jag inte tag på den lilla lilla skiten. DET var droppen, jag gick in med bestämda steg och låste in mig och vaknade ur min dvala nyss.

Jag tål INGENTING. Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv för att jag är så fånig (!??!?!)


Idag har jag iaf fixat ett nytt konto, så fick jag en gladöverraskning från försäkringsbolaget. Jag ska visst få ett ganska bra förskott på mina skador, förskott :)

känns skönt att jag Fyrdubbelt försäkrad, deeniii!




Min hund i ett nötskal, hon ska efter mig vart jag än går. Även när jag sitter vid datorn ska hon vara så nära migsom möjligt. lite trångt kanske?







Sånna här bilder är INTE ovanliga i min kamera, tagna av Linnea. saknar henne.


Playstation kan vara det bästa som hänt

Grillat.
Idag kom Felicia hem igen!! Hon blev överlycklig över att vi har köpt hennes favoritspel, Guitar hero, singstar och buzz! Nu har jag och Linnea fullt upp!
Dessutom kom Michelle hem med ett nintendo wii idag med! :)
Min käre Ewa (DUBBELVEWA som Linnea kom på så fint ehehe) kom hit idag och bjöd oss alla på grillat. Skönt för Flisan att sitta ute och nyttja sommaren lite.

Nu är det bestämt, bröllop på lördag! Min "låtstas-farbror" ska gifta sig. Ska bli  R O L I G T  att träffa alla igen!

Nu ska jag på spelningen igen :)




''''''''''''''''''''Så här snygga var vi i norrköping när vi hälsade på vickan'''''''''''''''''

ny kamera, nytt liv

Älskade dator.

Nu fungerar mitt internet igen, det börjar bli lite tjatigt..
Som tur är har jag varit mycket borta, och kunnat tänka på en hel del annat!
Jag har en jätteglad nyhet till alla som är fundersamma på vad som försigår i mitt liv. Min syster fick för första gången komma hem över helgen! nu, efter en lång helg är hon tillbaka på mälarsjukhuset, troligtvis kommer hon kunna komma hem varje helg, men en lång inskrivning på sjukhus väntar vi oss. Om någon månad ska hon på Sveriges bästa habbit, hon ska bara läka klart!



När man har internet kan man också uppdatera sig lite om vad som händer, oh YEA att skolan ska börja är ju skit bara det, sen nu när vi har en månad buss framför oss, = LÄNGRE RESTID, sjubussen från k holm? jag som verkligen behövde längre restider...., jag och Linnea låg på 4 timmar restid om dagen med tåg. Kul det kommer bli nu med buss!!


Tidigare avgång på många tåg

Från den 18 augusti till och med den 19 september arbetar Banverket med att reparera tunnlarna i Graversfors, norr om Norrköping.




Jag har köpt en ny kamera, en fjärde haha! Jag måste fota Felicias framsteg! Dessutom kan jag inte leva utan en kamera! Igår köpte jag playstatipn 2 och guitar hero! Nu är jag fast!

Min sötasötasöta Lillasyster Felicia!



Så här fördriver vi vår tid på sjukhuset!



och med fantasi, haha!



Min nösse har fått en kunglig bädd.

chips


Roligt att jag har uppdaterat!! NO. Jag har haft fullt upp att vara sambo med Linnea. Haha :D
Igår var jag iaf på en liten tillställning för första gången, jag valde att bli salongsberusad som det så fint heter. jag hade det mycket trevligt, över förväntan!
Efter att vi hade varit hemma hos Ellens storebror så sprang sprang sprang alla till tåget som skulle ta oss mot vingåker. Jag har aldrig varit så stressad till ett tåg, eller varit så glad på konduktörerna!

Jag kom nyss hem ifrån Linnea, där åt jag av deras G O D A grillmat sedan hjälpte Linnea och jag åt att färga Lenas hår. VACKERT blev det.



Min nya tröst är chips, helst sourcream men det går an med vilken chipssort som helst egentligen. I loove it.



Nu är det sängem, colan, chokladen med smak av appelsin och chipsen som väntar.
på måndag ska jag åka och bo med min syster och min mamiiii !!! Sedan kanske de kan komma hem över helgen på
permesion!



Den där linnea

Det mina vänner ska ni veta är en bra person. Hon är snäll, omtänksam, generös men framför allt snygg! vi har det så kul tillsammans och snart ska vi sova ihop och ligga och mysa hela natten. trotts min rumpinfektion. Puss på det

tröst

Well, hello!
Idag kom jag äntligen igång med städandet. Nu har jag möblerat om mitt rum och så håller jag på att rensar. Dom  som varit hemma hos mig VET att jag har saker i mitt rum som skulle fylla en tvåplansvilla.




Det här var första gången Felicia satt i rullstol efter olyckan, ja första gången hon var utanför rummet. vi skulle åka ner till lekterapin och så när vi klev ur hissen står två clowner där. Gissa om vi fick se Felicia le och skratta lite? De gjorde oss två hundvalpar som skulle vara som Ella och Nalle.

Felicia har varit hos frisören nu och klippt bort hennes "koka" hon hade i bakhuvet. I höst får hon följa med mig tillskolan igen och fixa håret! :)


Så här stod det utanför okq8 dagen efter Lino från kuriren hade varit och träffat mig. Jag  har aldrig blvit lyckligare än när jag fick höra att min lilla valp levde. Ni anar inte hur svårt det var de där två veckorna, you have no idea.


Hello sunny day.

En dag som denna borde jag ju verkligen vilja springa ut i lätta kläder. Men jag har verkligen segat idag! Jag kanske behöver det, men buuh
Jag hörde talas om att min Sara ska färga håret idag, anledningen till att jag skriver det här är för att jag verkligen tycker att det är en stor och rolig grej! Sara ska äntligen färga sitt hår, bruna slingor och inte blonda!


Du kommer bli så snygg!







IKVÄLLL KOMMMEEER MIN ÄLSKLIIING HEEEM!!!

pingpong

Mina att-göra-dagar tar aldrig slut! När ska jag få ro?
Idag har jag "flängt" runt en del med, jag har bland annat skrivit på papper om hur olyckan gick till osv.
Jag ska äve fortsätta skriva till mitt försäkringsbolag idag, det är ju inte som att bryta benet och skriva in, utan det tar ju aldrig slut!

Man får iaf ett varmt välkommnande när man kommer hem av Fyra hundar. Haha.

På tisdag åker Anna utomlands, snart åker Lillis, sen åker Sara och Linnea är i Bulgarien nu. och lilla jag har avbokat min resa! fyfan vad allt är orättvist, jag  SKA  på världens sommar-party semester snart med mina vänner. sådetså.


Så här kallt är det när man går ut nu, och så r arg blir man:

regnet

FYYYYFAN! Ja fyfan vad det har regnat idag. Så ligger Linnea och shcteker i Bulgarien.
Det är så roligt att komma in med tre blöta småhundar och biffiga-blöt-Bimba som far runt i min säng, ååh det är så mysigt!

Vet ni vad jag vill nu?! Jag vill att min syster ska bli bra nu så hon kan komma hem, så vill jag ha tillbaka mitt ansikte. :(



Felicia på skolavslutningen. Hon hade till och med högklackat! :)



normal day

Idag är det Måndag. Det betyder att jag har varit på hundklubben och visat upp min Nalle, Alla blev jätteglada!!
Lillis är här med mig med, vi sitter i soffan och äter ostbågar och kollar på ett fånigt program. Alla hundar är här och myser med oss <3

Vi har en vilde i familjen med, Ella heter hon! Helt galen är hon helt helt galen!


I morgon kanske jag ska åka och träffa min syster! :)

gårdagen

Godmorgon.
Igår var det begravning, jag är jättenöjd med hur min morfars begravning blev, de där extra tusenlapparna vi la till var helt klart värt det. Han fick en begravning han förtjänade. Kent, morfars bästa vän höll ett så vackert tal, väldigt strångt gjort.
Tjejen som sjöng idas sommarvisa och en del andra låtar hade den mest underbara rösten, sen när vi skulle tacka henne så började hon gråta massa eftersom hon blev så rörd och ledsen för att hon hade hört vad vi har/(går) gått igenom.
Men gud vad jag hatar begravningar, man bara gråter och gråter och man kan inte göra något bättre över huvud taget. det är riktigt hårt.

Nu ska jag blicka frammåt! Hoppas att min syster kommer hem om några veckor.. :)


...

Nu har tidningen varit här och pratat lite och fotat. Nalle var inte lika sugen på kameran som han brukar vara, inte jag heller. Jag gjorde något med mina armar så de ser asfeta ut haha :D
Just nu har jag tre små hundar liggandes precis bredvid mig.

Idag så har jag skitont i huvudet, halsen och min stackars näsa och minstackars snéa mun. 

Gammal bild på Lenne, I MISS YOU!



Ikväll om jag hinner och orkar kanske jag ska träffa mina älskade vänner som jag saknat

En bra dag

Hejsan. Idag är ytterligare en ny dag. Vid ett flyttas min syster med ambulans till mälarsjukhuset, jag hoppas kanske att hon inser att hon nog inte kommer orka begravningen vi ska på i morgon. Morfar ska begravas i Borlänge så det är en lång sträcka för henne att transporteras.

Ikväll ska jag åka till Eskilstuna för att träffa Felicia igen, men denna gång med hennes och min bebis, Ella och Nalle. Desutom ska jag överraska henne med pannkakor.

Snart kommer Katrineholms-kuriren hit för att fota mig och Nalle. Så läs tidningen i morgon om vår Saga. :)


MIN BEBIS!

MIN BEBIS, ELLER NU, SKOGSMULLE. HAR KOMMIT HEM HAN ÄR SÄKER Nu! Han är jättejättesmal men annars kry, min lilla skit! Han har varit ute nästan exakt två veckor på klockslaget, och min syster ska flyttas till mälarsjukhuset i morgon, allt går frammåt! En jättejobbig etapp kvar nu innan hårdträningen och läkningen!




RSS 2.0