Midsommar

Min midsommarafton blev jättelugn och jag åkte hem och åt godis framför tv:n när Sara åkte på fest! Kände att min kropp skulle inte må bättre av alkohol nu när jag varit sjuk så länge och fortfarande inte är bra..

Jag jobbade först på dagen, sen skyndade jag mig hem och duschade för att åka till Hulta för att äta midsommarmat och vara med de två bästa familjerna. Jag är så glad att jag får vara en del i familjen Eklund. Vi åt god mat, skrattade myste och hade den bästa midsommarafton man kan önska! Sara har alla snyggbilder men jag tog några, Jag ska bli bättre på att ta bilder har jag lovat nu!






Live Loud Jewellery

Idag på min sjukdag har jag gjort lite nytt till Smyckeslagret! Ett armband med sötvattenspärlor som är JÄÄÄTTTESÖTT verkligen! Och ett halsband med rosa pärlor till en kraftigare kedja! Nu ska jag säga adjö till Pelin och ge henne ett lyckoarmband till Aussi!

:*




Sjuk

Idag ligger jag hemma för första gången på ett halvår, känns piss. Gick tillochmed hem från jobbet igår.
Den veckan som just Linnea är ledig och veckan innan midsommar är nog den veckan jag behövs som mest på jobbet, och då är jag sjuk såklart! BAH hatar att vara sjuk!

Igår kom Millan och Sara hit men en krya-på-dig-påse med massa godsaker i, bästa tjejerna i världen! SÅ himla söta!
Och nu är Ewa påväg hit med en annan gottispåse, alvedon och sånt som kan behövas!

JAG är iallafall inte ensam, jag har mina underbara små människor♥

D-day

TACK mina fina människor (Mina starka arbetskvinnor) för grådagens festligheter i bettna hemma hos HANNA. En underbar människa!
Vi hade skoj, vi dansade kramades och sjöng till musiken. Så jäkla skönt att bara släppa allt seriöst ibland och bara släppa loss!
Det blev sent och jag är så trött av mig så den här dagen har försvunnit under fötterna på mig, men Linnea kommer in till stan snart och ska få bukt på mitt hår som nu är en regnbåge, under tiden Linnea gör underverk ska vi få killarna att laga A Gourmé till oss tills vi är klara!

PUSS

sentimental

JAG SAKNAR SARA EKLUND, och familjen.


Massage

Kom precis hem från jobbet och en timmes massage av Ullrika, för er som har problem eller inge problem bara vill relaxa så gå till Ullrika! Helst igår, hon är så himla duktig, hon tar sig tid för DIG!
Nu är mina knutar helt upplösta och jag känner mig lite bakfull! Kroppen är perfekt nu!

Nu har jag precis blivit bjuden på mat av Fadern, spenatsoppa med lite gottis i! Perfa!




Tretusen småbitar

Spegel spegel på väggen där säg mig vem som klantigaste i världen är



ÄNTLIGEN FINALLY ÄNTLIGEN

Har jag internet igen! Förstår inte att jag varit HELT utan internet för utom iphonjäkeln i flera flera månader!
Idag fick jag hem mitt lilla bredband och det fungerar än så länge väldigt bra och snabbt framförallt!
Nu ska jag förska vara lite mer vid datorn, (ett normalt databetende) ska aldrig bli beroende igen och sitta hela kvällar.


Idag har jag och amanda varit ute och powergått djulörundan och pratat massa. Jag laddade ner RunKeeper till iphonen för ett tag sedan den håller koll på exakt hur långt, hur länge, medelhastighet och kalorier du bränner. Hur underbar app som helst! Rekomenderas stort! Amanda har nämligen gett mig motivation till att röra på mig, och det har jag behövt!

Typ det här är det jag har på mig hela tiden, alla kvällar och mornar iallafall!




RSS 2.0