förlåt

För dålig uppdatering. Haft FULLT upp.

saknar sara och thai




Nail

Eftersom robin hood har min bil i sjumilaskogen betyder det att jag måste åka tåg idag. Jag ska stanna och göra naglar hos Jenna idag efter jobbet, Vilket betyder att jag måste ta halv nio tåget. baaaaaaaaaaaaajs

Jag ska säga åt henne att göra vad hon vill som hon aldrig skulle göra på en vanlig kund, men den här bilden nedan inspirerade mig till lite rosetter! Kanske blir korsettrosett!


Pistol

Pistolörhängen, har glömt att visa dem! Förlåt för den dåliga bilden.


A lot of a day

Känns som jag hunnit med en hel vecka idag. Bland annat har jag lämnat pärlan (bilen) i sjumilaskogen hos robin hood, ne men hos en reparatör. Skadan var MYE värre än väntat. Trist.

På lunchen hade jag och Aifer ett minimöte, jag talade om att jag är en opålitlig liten dam som är rastlös och inte vet vad hon vill göra. Jag planerar en vecka framöver hela tiden och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Jag har tre jobb, och om man räknar med smyckena vilket jag borde, har jag fyra jobb, plus en hund, och en boyfriend. Tiden räääcker inte till! Men det är svinkul att jobba med så mycket kul!

Ätit mat på Riva med pappa baloo har jag också gjort, lagom till maten kom in fick vi gäster som RONNY, GUD HÖR BÖN, en TANDLÖS FINSLANDSSVENSK DAM. High five! Lyckad kväll.




Är redan sugen på en ny fotodag ihop med Viktoria Greek. Jag och Olivia satt och spånade massa ideér igår, vi är två provocerande kvinnor, så om man drar bort hälften av the drama av allt vi kom på så kan det bli bra ;)



Förlåt för mitt röriga inlägg, ni vet, pratar/skriver först tänker sen! :)

----

I mediavärlden, hollywoodfruar, bloggar, serier, osv - I den världen verkar det vara lite inne att stå ut i den bemärkelsen att man vågar säga hur bra man är, varje dag, hur snygg man är, "jag är bäst, skitsnygg och smartast och åker inte tunelbana, eller går in på den där lilla korvkiosken eller skiter på en offentlig toalett, skiter inte alls. TYP.

Enligt mig så får man gärna tycka att man är bra på det man gör, ha huvudet högt och ha bra självförtroende men varför kan man inte bara visa upp det man gör, vara bra, vara bäst, eller lägga upp bilder på sig själv vara snygg, Varför måste man skriva/säga att jag är så jävla snygg jag är så bäst, jag är bättre än alla andra, hela tiden.

Då slår det mig, vem försöker de övertyga? Vi som läser/kollar eller de själva?

 

ÄR du skitgrym och skitsexig så är det mycket MYCKET mer attraktivt att bara hålla huvudet högt, göra det man gör, se ut som man gör, skriva som man gör.

 

Är grym - attraktivt

Säger att man är grym, hela tiden - tacky

All denna text är enligt mig, hur jag ser på det, vad jag gillar. Dömer inte de här människorna, jag ställer mig bara frågande (som jag skrev ovan)


formex vår -11



Var på formexmässan i helgen och GOSH whatta inspiration! Sjuukt mycket inredning, sjukt mycket översittarbrudar haha! Nä, men mässan var toppen jag gjorde en, hyfsad stor beställning som kommer bli skitbra!


Så det var jag och Ewe som skulle ta TÅGET till sthlm, första tåget var inställt, utan anledning inte ens vädret nämndes. Hmm.. Då blev det frulle på sultans så länge innan nästa tåg kom. Uppe i sthlm mötte Mark upp oss på centralen, eftersom vi var lite stressade så satte vi oss på ett fik på centralen och hade ett jättebra möte, mycket blev sagt och bestämt.
Och det är ju inte så lätt att veta vem Mark är när jag bara namedroppar sådär, men han arbetar ihop med min mormor (Ewe, Dubbelwewa, grandmah, och Ewa i officiella sammanhang) och är VD för xn network och ska hjälpa mig med mitt företag, Live Loud. Mer information kommmer i början utav nästa vecka!






Mina två favoritställen på formex, mest den längst ned. (förrutom smyckestillbehör-montrar)






plasticfantastic

MINA EGENdesignade örhängen á la nintendo./ with love live loud








Spa

Hello!

Vill bara säga att jag hade en toppenlördagkväll, Bella gav mig en spakväll på duveholms herrgård. GULD värt, GULD värt! Natten slutade på statt, och jag har fortfarande träningsverk för jag dansade så mycket!



:*


tre olika







Smycken ; Live Loud by me
Foto: viktoria greek


Flintstonesmycke





Fotosession, Live loud in old style

 

 


Helg

Jävlarn vilken shysst helg jag har haft! Bannemig! Myskväll med Millan i fredags, när millan åkte hem kom bella och sov hos mig. Igår, lördag, så var jag och bella på spa i duveholmsherrgård. Där spenderade vi kvällen med vitt vin och frukter i bubbelpoolen. Min studentpresent utav bellsan! TACK HJÄRTAT! efter det gick vi på statt och det var verkligen svinkul, träffade hur mycket människor som helst som jag inte träffat på länge!
Idag har vi fotograferat hela dagen i duveholms herrgård med Viktoria greek som fotograf och Bella och Olivia som modeller, fyfan vilken sjuk dag med sjuka människor!

Återkommer med bilder! Blev ett rörigt inlägg, förlåt! jag pratar alltid innan jag tänker och det gäller ibland när jag skriver också haah!
KISSES

Live bigger

Om en vecka ska jag på formex-mässan i Sthlm! Snacka om att jag kommer få inspiration då.

Imorgon ska jag träffa Victoria för att fota mina nya smycken, på söndag kör vi en riktig fotosession med Olivia och Bella som modeller i en lite mer old fashion stil..... Ni får se!

... Och på onsdag ska jag träffa Mark, min webdesigner skulle man kunna säga, önskar jag kunde kalla honom blixten, men det kan jag verkligen inte. MEN NU SKA DET SÄTTAS FART!
Wihoooo

Lights will guide you home, and ignite your bone and i will try to fix you

Jag älskar dig Felicia. Jag gjorde dig ett smycke ikväll.





And my thoght was that, the script should not be perfect to night. Not at this ornament.


Love

Zabina <3 Sara

(ursäkta kärleksinlägget)

VARNING

Detta kommer bli ett depp-inlägg.
Jag har ångest och vet inte vad jag ska göra utav mitt lilla liv. ÅNGEST hägrar, och JAG som aldrig brukar bry mig, jag brukar bara köra på och låta allt ske så jag förstår inte varför jag har så mycket ångest.
Jag har lika mycket keativitet och ideér som en hel sal konstnärer men jag vet inte var jag ska göra av allt.! GAAAH!!

Nu ska jag försöka pyssla ihop lite smycken för I helgen ska duktiga Viktoria fota mina smycken var för sig, och på döläckra modeller! Kommer bli grymt! - nu blev jag genast gladare

2011, ge mig allt jag tror jag vill ha!






upptad

Känns faktiskt som om jag hunnit med en helhel del i helgen, för en gång skull!

* Haft lillasyster på besök hela helgen
* tagit certifikat topnotch
* Varit på en festsväng med lillasyster HAh?
* Varit på Bio
* Bjudit på god mat
* Jobbat
* Stoorstädat
* MYee mer!

del av mitt 2010

Under det här året har jag hunnit vara festgalen, verkligen festgalen. Sen har jag varit så nervös över gessällbrevet som jag efter mycket svett och tårar tog hem, två dsgar efter en vild studentkryssning, jag är nu arbetsnarkoman och en lugnens sambo med hund och en superfin lägenhet. Samtidigt som jag ibland kan vara den perfekta ungdomen med allt jag har åtstadkommit så kan jag vara mormors mardröm med fester, efterfester och tatueringar i svettiga soffor.

Då kom jag att tänka på peace and love, festival i dess ära. Och hur en livstil på en festvial kan passa en så perfekt och en annan så hemskt dåligt, jag äger personligeheterna till båda men ack så fint man kan ha det under en festival.

20:års kris? festa? Jobba? Jobba ihjäl sig? Bo? Hur? Barn? Familj? Resa? Arbetslös? Ansvar? Går tiden verkligen så fort att man inte hinner blinka innan jag är för gammal och skrynklig då och har glömt hur kul det var att vara galen?





oh damn

I två dagar har jag VELAT haft post för jag har beställt sjuukt bra smyckesdelar och en gravyrpenna, och så ligger det ett kuvertjävel på golvet, från dnbNOR, EN påminelse på 1700:- från warehouse, som jag är så säker på att jag betalat, jag har tillochmed skrivit upp i en bok att jag betalat den och vilket datum, men ne. Förbannade jävla nötter som sitter uppe i mitt minne och arbetar, troligtvis sitter de och pimplar vin hela dagarna och målar färgglada tavlor från förr..


Januari 4



 

Dessa två smycken ska Ninni få äga snart. Jag hoppas hon kommer gilla dem!

 

Info

Om dagarna jobbar jag från ca 9/10 till 18/20, 3 dagar Norrköping(NON) 3 dagar Katrineholm(hair top) när jag kommer hem gör jag smycken, smycken, smycken. Det är inte det att jag inte har vänner eller andra saker att göra utan jag lever livet i smyckena nu och så får det vara ett tag, jag gillar det! När jag inte gör smycken så jobbar jag också som assistent åt min lillasyster, så antingen sover jag lite i Vingåker eller Hon hos mig. Detta sker mest helger. Så länge Max gör lumpen jobbar jag dygnet runt, sen, ja sen vet jag inte! En månad i taget! :)


Va?

Nytt örhänge. By me: Zabina live loud


Rödtott






 

Felicia gick från slingblond till kopparblond á la Paramore-sångaren. Vi sparade vitt och la till lite RÖTT.

 

(PS tack Viktoria för den nya headern! Det behövdes)


Kreativa födelsedag

Som sagt är det min lillasysters födelsedag idag, 12 år fyller hon. Åldern då jag själv trodde jag var superkvinnan från venus!
Idag har vi firat med finmiddag i Vingåker och sen tog jag med mig kidet hit (home i la katrineholma), här har vi pärlat pärlplattor och kladdat med naglar. Jag kände för att göra Felicias naglar till Cupcakes och jordgubbar resultatet ser ni nedan!







Tro det eller ej, men de allra flesta som ligger där kommer bli grymma örhängen! Fortsättning följer..

Nu ligger vi i sängen och myser och i morgon väntar en stor förändring för fröken Viberg på salongen!


PUSS *


NYTT ÅR

Nya tag, nu sätter bloggen igång! 2011 kommer bli ett så jävla bra år!

Och idag, grattis till Felicia världens bästa syster 12 år!

RSS 2.0