fredagen i bilder

Det togs en del bilder från mitt lilla kalas jag hade i fredags och här kommer en del, vi shottade cider, asstarkt><, jag poesade, jag slogs. Sen vet jag inte mycket mer än så! Inga bilder på min kamera på mig och Max, :/ Tack alla!






















hjertha

jag hatar skolan, jag har ont i ryggen, jag älskar Max och mina swwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeet friends.

man must dance

Igår fick jag veta att jag får MVG i musik och så får jag väl VG i engelska B. Fan vad skönt tänkte jag, att ha massa avklarat nu kan jag ta det lungt till sommarlovet. JA troligt, idag ringde Kjell och sa att min idrottslärare saknade en uppsats och om jag inte ringde honom idag så skulle jag få göra den i höst och inte få ngt betyg nu. För det första gav Kjell mig fel nummer , för det andra har jag inte hans mail, för det tredje har jag tappat bort häftet. Dessutom kom jag på att sam och svenskan också ska in.

Skitsamma, idag ska jag ha födelsedagskalas känner du dig manad att komma, gör't. Pusspå

åglesjön


EN KALL DAG UTE HELA JÄVLA DAGEN. Jag och lixan var snygga och jag låg steget eller flera steg bakom lillis i smarthet hela dagen. TrögZlab
















wow

När jag och Ewa hämtade mat förrut så kom det in en fet kille, oranget hår och skägg, glasögon, vimlig och tjocktjocktjock med mjukisar och en tisha som löd : I PLAY WOW IN: .......................... sen var det massa städer som stod under.

Fyfan vad jag bara kan tänka mig att killen förstört sitt liv med coca cola, lasagne, godis och wow inne sin mörka källare alla vackra sommardagar och alla andra dagar med för den delen. skön kille


dålig bibbi

Dålig på att skriva, I'm sorry.

Jag för det första ett plåster på Max och för det andra har jag faktiskt haft häääcken full.
Jag har festat hos sara i fredags, vi satt ute hela kvällen och trotsade vädret.
Jag har lekt fotomodell för en dag, mindre kul.
Jag har blivit smått firad av lite släkt på Olearys.
Jag har myst med min underbara pojkvän hur mycket som helst.


Smakprov från skojmodellandet:
Stålbrudarna.



Smakprov från fredagen:







Smakprov från min hemliga fotosession med Max





gottis

En dag på tivoli med världens sötaste syster, precis under uppehållet hann vi ner. Bra tajmat.

Caroline och Felicia!


Nu ska jag strax gå hem till sara och träffa Lillis, millan och tulin för att äta. Själv har jag med mig regnbågslax, hemmgjord krydda och färsk potatis, satan vad gott! sen blir det som det blir!

värt inlägg

Jag tar tillbaka det där, jag skulle ge hur mycket pengar som helst för att få tillbaka min näsa.

BTW så missade jag tåget precis till skolan efter jag vart hos tandläkaren så nu får jag invänta elva-tåget. värt för en damplektion med dampkarin.

Aja, se ya

Inga pengar i världen

Inga pengar i världen kan göra det Felicia har gått igenom och kommer få gå igenom hela livet värt dom pengarna hon kommer få. Jag är bara så lycklig att vi har fått en så bra kontakt med Johan på försäkringsbolaget och att hon kommer få enormt mycket pengar som kommer säkra hennes framtid.
Mig å andra sidan, mina ärr, men och näsa är värt pengarna jag fick idag. Idag fick jag ett förskott på mer pengar än jag trodde. Äntligen så kan jag känna mig fri och oberoende.

Jag skulle kunna ge allt, alla pengar i världen och mitt liv för att göra detta ogjort och göra min syster bra igen. Men nu får vi faktiskt, både hon och jag unna oss självständigheten som kommer med pengarna. Hon är världens finaste plutt och förtjänar det bästa.




arver

Jag tvingade Felicia att bli uppbärd på scenen så hon kunde få krama om Danny och det är något hon inte ångrar nu! :)
Han frågade vad som hade hänt henne osv, Felicia svarade att hon kunde gå lite grann just nu och då sa Danny att de skulle dansa om några år. Tänk er min lilla 10:åriga syster i armarna på Danny och han säger så. Man ser på hennes uttryck i ansiktet hur nervös hon är :D Sötan Jag försöker snyggt vara utanför bilden som inte lyckas så bra ser jag nu...




Zabelina i ett nötskal

Jag har gjort något som jag om någon verkligen inte borde göra, eller så är det jag om någon som borde göra det. Jag har missfärgat mitt hår. alltså, verkligen missfrägat. det är blått. obeskrivligt.
Bråttom. Höftar. Gjort det en miljon ggr förrut så man tror man har allt under kontroll. slarvig. "ska bara färga över-håret-utväxten"... Such great heights.

Imorgon ska jag, tror jag till 99% procent färga till en rolig hemlig färg plus klippa en helt ny frisyris..

gosh


:*

Snyggast.


bal

Nu har jag gjort två baluppsättningar på angelica och steffanie, eller uppsättningar de ville ha korkskruvar såklart! : ) Inget jag sa kunde hindra dom!
Det blev kanoners och jag är bra avundsjuk på dem nu! Smart som jag är tog jag inga kort..
Hoppas de får det skitkul!



vill ha

Min absolut nummer ett på min önskelista till jag fyller år! Det är en liten plattång, hårfön, sax kam, locktång, rundborste!
ge mig

Gaaah

Jag måste klippa mig, Jag VILL klippa mig, jag VILL färga håret. Jag har så mycket planer, helst skulle jag vilja ha lååångt tjockt rött hår i en kall mörk färg, fyyyy satan vad snikkt.


Långa

Igår var jag på håruppsättningskurs, det var skit bra. Inga direkt snygga uppsättningar men massa jättenyttiga knep och massa skratt åt Karin! Vilken pangbrud! Jag hade turen att bli en av de sex som vann massa produkter också, shiitbra!
Idag har jag haft prov och grejer på varje lektion, vet inte om jag ska säga bu eller bä. Fick iaf tillbaka nationella engelska och det gick väl'la bra med ett vg+ och musikuppsatsen som gick alldeles för bra så hasse inte trodde på mig haha.

Adrenalinet pumpade i min kropp väldigt hårt nyss, när jag kom innanför dörren låg två brev från vägverket med mina tider i!! Snart är det jag som har körkort, synd på den jävla långa väntetiden!

Nu är det fokus på Nalli bonkiponki.


When it was good

ja, alltså min hjärna


: D

Idag så sprudlade det ett lyckorus runt om i mig, nu är jag sååå glad!
Btw......
..Låt mig presentera det snyggaste paret ever:


day and night

Big Junior tar plats i järvenhallen med N.M.E. tummen upp för era namn boys, Big Junior?
Ville bara uppmärksamma de fula namnen, ursäkta killar.
Idag har jag gjort "lilla" det gick supertoppen, typ. Jag gjorde näst sista provet. Jag var på prakitken och gjorde en jättefin färgning på jättekort tid. Jag lättade på bröstet med världens bästa Ellinor. Har ätit den fetaste McDburgaren någonsin.

På onsdag ska jag och Ellinor åka till Örebro och gå på håruppsättningskurs. Jag räknar ner som ett litet barn gör till julafton tills på onsdag, ska bli skööönt och roligt.

Tja om jag ska åka till min underbara pojkvän snart.


You wash my tears away, and make me wanne stay, 
and bonfires lit up the shores To go beside you,
Is where I want to be. To laugh, to love. With your hand in mine
you stroke my fears away and make me wanna stay.







skivstång

Jag kom precis till Ewa efter ett skivstång-pass med Max föräldrar, skitjobbigt men nyttigt!
Idag har jag gjort bra saker som:
Tagit bort mer saker från vingåker, jobbigt men bra.
Parkerat
Klippt hår klirr i kassan med 400 extra
Tränat
Duschat, en bedrift för mig.

Nu blire att gå på uppsatserna igen, jag är klar om Blue foundation-musik-uppsatsen och nästan klar med djurplågeriuppsatsen. Nu är det bara, engelskan, ytterligare samhällsuppsats, växthuseffektuppsats, bokredovisning, rester m.m. SÅ HIMLA ROLIGT.

Dom saknar jag när jag är borta hela tiden


långa landet falukorv

Lilla landet lagom med lagom bra politik och lagom bra standard. Jo, hemma hos er kanske med samma värderingar som stalin hade. Jag är så irriterad på samhället just nu så jag vet inte vad som är upp och ned!

Jag håller på med en miljon uppsatser och en handlar om djurplågeri från en ny synvinkel. Otippat för att vara mig va? haha.
Jag är sämst på att plugga just nu, jag bara glider runt och bryr mig inte om något. Jag har tappat självdisciplinen och greppet om det som är viktigt! Idag handlade jag upp 1200:- på saker jag inte behöver men som jag intalar mig själv att jag behöver i shoppingmoment-et. 

Jag fotade mina ärroch min näsa igår för att skicka in till försäkringsbolaget. Nu har jag letat bilder på hur min näsa såg ut innan och fyfan vilken skillnad det är.. uschuschusch, jag hade en mininose innan jämfört med nu!


Ebba grön

Deras feta nackar. Jag känner hur bara explosionen av likgiltighet är på väg upp ur min hals när vissa, speciella saker som gör att jag minns, minns och minns och får smak och känn, när behovet är så stort och jag blir avslagen så är exposionen på väg upp som ett mindre vulkanutbrott som inte skadar någon annan än mig själv och ön jag står på.

Slappna av


Jag ger dig min morgon

Åter igen gryr dagen vid din bleka skuldra genom frostit glas syns solen som en huldra ditt hår det flyter över hela kudden, om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig, du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

- Så löd väckarklockan i morse hemma hos Max, något obeskrivligt jobbigt är att kliva upp när man ligger så tätt bredvid en varm gosig älskling under täcket och det är kallt utanför. Det är det jobbigaste som finns. Fyfan att det finns måsten i livet.

Jag lovade bilder från Valborg, here it comes!
























Hey there

Nu ska jag stressa in till stan och träna med Sara, hon ligger för tillfället och sover för att hon egentligen är för trött för att träna (vilket jag förstår efter att ha jobbat hela dagen) men jag är ond och tvingade med henne!

en ny bildpå sara och mig och nån kille vi hamnade hos. Vårat mål är väl att gå ner sissådär 50 kg! Go sisters


my cool

Jag är hemma, hm hemma? i Vingåker nu. Eftersom jag ska flytta härifrån, typ. Så håller jag på att kollar igenom alla mina things som är överallt högt och lågt. Jag kan dra en lätt slutsats om att jag är shoppinggalen i kläder och smycken. och folk som säger att man inte blir lyckligare av kläder, smycken, smink osv osv kan bli dränkta i en påse konstgödsel. Jag blir lycklig av att se alla mina kläder och smycken, jag är en så tjejig liten girly girly som älskar mina girlylicious things som är överallt!! Jag älskar att jag har över 8 vårjackor som jag änvänder, jag älskar mina 50 nagellack, mina 10 hårband, mina 60 örhängen.. Jag får inte nog. Så, är jag sjuk eller har jag bara hittat något jag gillar som jag vill lägga mina pengar på?



Hultaaaaa

Hej!
Förlååååååååååååt att jag inte har skrivit men jag har haft fullt upp och varit på miljoners ställen som vanligt.
Jag har hunnit fira valborg, myst med världens bästa Max, shoppat med min underbara Syster och mormor och idag har jag och Underbara SARA varit ute i UNDERBARA Hulta och åkt båt hela dagen. Nalle var med hela tiden och skötte sig ganska fint. Nu har jag förälskat mig, i vattnet, Hulta och i Sara. Giftemål i trädgården väntas här näst.

Världens bästa dag i Hulta!



Sara <3<3<3



Familjen



Världens bästa!



Nalle softar mest


:):) här går det fort.



Nalle And Matte



Två coola brudZ






Världens sötaste Vän



Världens coolaste hund





Felicia idag med sina nya brillz




Jag lägger upp bilder från valborg i Morgon! PUSSSSSSSSSS Nu ska jag till nästa ställe, som vanligt. Zabbe med packsäcken!

RSS 2.0