Pic you, pic that, pic me

Ni vet hur roligt det är att rensa mammas garderob och hitta massvis med bilder sen 70---> Jag sitter och kollar på mina bilder i datorn in this very moment, och så tänkte jag på mina forhoppningsvis barn, man vet aldrig vad min avkomma kan komma att vara, vad dom ska kolla på? Jag tänker ju inte skriva ut ALLA bilder. Det blir alltså facebook som jag får visa som mitt gamla album? Mysigt.


genom dina ögon

Ett gnagande problem jag har med mig själv, och alltid haft är att jag är usel på att läsa böcker.
Jag tror att jag skulle vara smartare om jag svepte fler böcker.
Nu har jag hittat en författare som får mig att stanna, liksom flera andra miljoner världen över. (Det är ganska tråkigt att när jag väl hittar ett flertal tilltalande böcker så är jag det man kallar en i mängden, verkligen verkligen en i mängden)

Det övernaturliga.
Jag läser med bestämdhet, melodiskt fladdrar ögonen förbi rad efter rad, bekvämligheten är ett faktum, inget stör mitt läsande, raderna förvandlas till verklighet och besegrar vetskapen om att det är en bok jag läser. Det är ju fullkomligt underbart att läsa.


Adidas

Kaos i min blogg nu, sorry.

Ni vet kanske inte lika väl som jag hur väldigt lite jag kan hålla i mina slantar när jag sätter min fot på stan, det är ganska hemskt nu när min hjärna fördjupar sig i ämnet... ..Igår hände det oundvikliga, jag åt på stan och jag shoppade, väldigt lite dock men nöjd som satan blev jag med mitt MADONNAlinne och min GLESstickade tröja, uj vad nöjd jag var!




När jag anländer till Katrineholm så berättar Max att han "har en sak åt mig", varför? undrar jag,
 jo förklaring var den att det tydligen är synd om mig när jag ska opereras. (detärdet) Vet ni vad jag får? Ser ni tröjan längst till vänster? Den grönasköna? Den adidaströjan jag letat efter i hela mitt liv, Den! Hur gullig får man vara?
UJ vad nöjd jag var!




Ikväll blirä Super Mario och klippning av en ovillig. Mysi

Rättighet

Idag är jag hemma från skolan igen, känns förjävligt att vara hemma så tidigt på terminen. Mår lite bättre och är lite bekymrad över om jag får opereras i morgon eller inte på grund av detta skit, influensa eller vad det är.
(Jag tror jag ska äta gröt, ta en alvedon, en dusch och en promenad som start på denna dag. Finns inget värre än att ligga i sängen hela dagen!)

Såg precis ett program på tv om funktionshindrade och deras sexuella behov, jävligt intressant faktiskt, och det bara kliar i mina fingrar när jag lyssnar på debatter, personliga historier, frågor, osvosvosv om funktionshindrade. Det är såå sjukt mycket som fattas i vårat samhälle och det finns så sjukt många som gömmer sig och inte vågar visa upp sig och ta plats. Ska ändra på det där inom en snar framtid...







Vhkids.se

Värk

En bild säger oftast mer än tusen ord. Jag har skyhög feber och det är det sämsta som finns, jag är svinigt sjuk.


Minst sagt en händelserik fredag!

Sara och jag bestämde oss för att ta oss an Norrköping för en kväll, och som vanligt när vi bestämmer oss för det ska det stå hundra miljoner saker i vår väg, och pengar ska det alltiiid gå åt..
Katrineholm, Flen, Katrineholm, Norrköping, Katrineholm.

När vi väl är framme i Norrköping efter alla motgångar så glömmer Sara först mobilen, sen kavajen och tappar pengar!
Vi hade en förbannat trevlig kväll som måste göras om mer än en gång!

Igår mådde vi lite småtaskigt så vi åt bara massa skräp och kollade film!









trötthetens ord i trötthetens lag

När skolan har börjat börjar också klockan att gå fortare av en förbannat konstig anledning.
Idag har tiden runnit genom mina fingrar som duschvattnet skulle ha gjort för två timmar sen när jag bestämde mig för att duscha, istället rann ingenting genom mina fingrar än lite mindre blod än vanligt efter mitt lilla trallande på mitt lilla skrivbord här.

Både jag och Bimba är helt döda, typ så döda som dinosaurier ( som jag var för trött att stava till så jag tog till google) är idag, igår och i morgon. så döda är vi, i kropp och huvud.
Och fan vad jag saknar Max nu, trolla hit dig.

Det är alltid kul med kommentarer efter man färgat håret, i mitt fall har den enda kommentaren varit: snyggt, men du är snyggare som blondieee! Jo man tackar.



Pladder

Tjohopp.
Andra skoldagen avklarad, och vi hann tillochmed retas med ettorna och äta bullar! Inte illa pinkat för andra skoldagen!

För några dagar sedan skulle jag vara duktig och städa i mitt rum, självklart ska jag då tappa mitt kanebo-puder i golvet, klirr 400 kr i tusen bitar som dammsugaren fick äta upp. Så ett nytt puder har införskaffats idag! Onödig fakta, men min poäng som jag försöker få fram, till mig själv främst, att jag är en jävel på att göra av med pengar, ni skulle bara veta!
Nu börjar det växa en ångestgrop i bröstet.. fyfan för att bli vuxen hörrni!


En annan rolig läs; åt Bajsjobbig händelse som skedde under djulörundan med Sara, Millan och Bimba var att min Bimba tydligen ville bada och hittade ett perfekt kärr att bada i. I några minuter var hon helt borta, försvann som en vit/svart Springer Spaniel och kommer tillbaka som en svart klump! Härligt!

windy

Första skoldagen utsattes jag för idag, rätt nöjd över hur snabbt det gick men ganska besviken på hur en av norrköpings största gymnasieskolor kan vara så, hur ska jag uttrycka mig, OPLANERAD.  jaja, trivs väl rätt bra ändå. Vi fick ett brev, ett stort a4 faktiskt där vi ska läsa om den kommande influensan, kulkul. Jag behöver bara räkna ner mina sista "friska" dagar,(hm, är ju i och förisig förkyld nu...) för mitt immunförsvar är sämre än en baby född med inälvorna utanpå.

Dessa skor fick följa med mig hem idag, jag är så lyckliglycklig när jag trallar runt i finfina skor!
Dessutom har min insamling av leggins officiellt startat, två par leggins köpte jag idag, paljett and sammet.





Blomstrande

Igår: Mysig kräftskiva hos Familjen Eklund
Natten: Sov med Sara och kollade film. ♥
Idag: En sjuk Zabina ska fira sin 73:åriga farfar, ska städa och kolla ekonomin och kanske sikta på en friskare skolgång.


Mycket

Jag har hiiiiiiiiimla mycket att skriva om, men det får bli i ett annat kapitel.
Idag har jag anmält mig och Felicia till ridning, varje lördag!  KLING!
Idag har jag klippt, träffat nya blivande kunder och tjänat 750 kronor KLIRR!
JAG HAR IDAG FÅTT EN BÖRJAN TILL MIN FÖRSTA VISDOMSTAND!

Ett inlägg om en nöjd tjej. For now!

The queen of pop


Fire

Några heta inköp från gårdagen:

Fiercyyie skor, hela katrineholm kanske äger ett par nu? Do I care? Alla som har dom är lika snygga som Mig.


Finfinskor


Vackert halsband min bortskämda hund får bära dagarna i ända nu!


Still going strong with the redredredred


RSS 2.0