Söndag

Idag har Linnea Halonen blivit långhårig.
Linnea Halonen och Salina Hagberg har blivit mätta på C&L.






 

 

 














































Idag har Linnea, Bimba och Max blivit blöta i kalkbrotten. Max var en Badkruka.


JAG BLIR TOKIG AV BOKFÖRING. Det blir jag.































































LIFE

HAR bokat Grekland med världens bästa Amanda nu!
Gick djulörundan, 300 situps o 21:an med Millan nyss, är livet bra eller? :)

PUSS

Helg

Igår jobbade jag några timmar, men de var jättelugnt, vilket var tur för jag var verkligen helt vimsig i skallen o helt utkörd. Efter jobbet gick jag och Bästa Emelie ut och åt lunch o bara pratade i några timmar, de var så skönt att bara prata ur sig! De är något jag verkligen gillar nu för tiden, prata ur sig.. Uh.. Ska bli en bättre människa snart! SNART! :)

Igårkväll var jag med Sara, vi gick ut och åt och shoppade loss inne på ica maxi! Sen efter de gick vi Djulörundan, inte en kotte så långt ögat kunde nå igårkväll på den platsen iallafall haha! Sen satt vi och myste innan jag gick och la mig!

Idag ska vi snart åka till Stockholm, jag max och hans familj, vi ska på fiskpedikyr.. ..Det ska minst sagt bli spännande med tanke på hur rädd jag är om mina fötter, Kittlig som FA-A-N!
Förra onsdagen när jag var i Stockholm så hittade jag ett Odd Molly-Linne på rean på Åhlens, frågan är om det finns kvar och frågan är om det kommer bli mitt idag?



______

I helgen blev det Corona, en del. I fredags iallafall, hade en störtskön kväll i Norrköping vi hade skitkul, i lördags var jag så bakfull så  vi skippade Norrköping för att åka ut på sjön och fiska istället, också en sjuk kväll. Vi får återkomma till det! Tänkte bara trampa in lite livstecken här på internet!

JAG har haft full rulle med beställningar och massa jobb, så jag har varken hunnit med att uppdatera Facebooksidan för smyckena, hemsidan ELLER tillverkat smycken! Jag har istället fått en crush i Djulörundan som jag tydligen avverkar varje morgon! OM DYGNET HADE 48 TIMMAR!



Corona eller inte Corona?

I helgen, med avblås idag är det ju Munken in the park som gäller. Frågan är om man ska dricka Corona idag eller i morgon, eller båda dagar?


Världens bästa Bimba

Torsdag.
I förrgår var jag med Olivia och Julia med deras företag second hand people på deras öppningsevent där jag var med och sålde smycken och tog beställningar SKITTREVLIGT! Mer om det en annan gång.

Igår åkte jag till Stockholm för att få lite perspektiv på småstad och storstad, träffade Foad som jag inte gjort på megalänge och vi hade skitkul hela dagen lång, åt mat och drack gott på mälarpavaljongen, en flotte i vattnet hur mysigt som helst!

IDAG, hade jag tid på djurkliniken med Bimba kl 9.00 och kom hem nyss, halv två var vi klara tar alltid så lång tid med oss, vi tog massa prover röntgade och klämde och kände. Och efter dagens slut kom vi inte fram till så mycket förrutom att hon har början till artros, typ. Inget konkret utan allt var kanske och ungefär... :/ Har haft ont i magen hela dagen för jag tänker på hur gammal Bimba blivit och hur fort tiden går och jag vill aldrig att någon ska ta henne ifrån mig. Bimba är min närmsta i hela världen, min bästa vän, min bebis!

Inger , heter hon så? ja! Ja, hon är världens bästa vetrinär älskar henne! ALLA rosor i världen till henne


Jordbrukets dag

Igår var jag alltså på Jordbrukets dag på Julita gård utanför Katrineholm!
Det blev en dag över förväntan kan man lugnt säga! Felicia, min lillasyster satt och gjorde ansiktsmålningar på alla barnen och jag hade byggt upp ( med god hjälp) en liten "butik" där jag informerade och sålde mina handgjorda smycken. Fick massa god respons hela dagen skapade massa nya kontakter!

Är väldigt stolt över mig själv som gjorde mitt absoluta första smycke för mindre än ett år sedan, och idag har jag massa kunder, ett eget smyckesmärke/företag och kan stå på en hantverksmarknad själv och göra reklam för mig och mina smycken på ett proffsigt vis! Inte illa! Man ska kämpa för det man tycker är roligt, även fast man får många negativa tankar också ifrån människor som inte tror på en. Man ska stå på sig, drömma och skapa!


(ny öronkrok, 130:-)


Fjäderörhänge med färglada fjädrar, passar mig perfekt! ( 89:-)





 

 




RSS 2.0