Patong baby, Patong

Låter dessa få bilder tala lite för sig själva, jag är kukballe trött nu och behöver min prinsessömn. Imorgon blir det fest på banglarode igen!

En festkväll på banglarode: En miljondel av alla bilder, och nej det går inte att förklara vilket sjukt jävla paradis det är här.


















Min andra tatu, gjorde av världens coolaste man, med bamboo, såklart!





Thailand dag 2

Nu är vi framme, eller det har vi varit i två dagar.
och det är verkligen som alla säger, ett paradis här nere. Jag mår så jävla jävla bra. Det här är precis vad jag behöver, och i rättan tid! och det blir bara ännu bättre med att jag är med Familjen Eklund, min familj.

iDAG HAR VI VARIT PÅ RAILEY OCH MYSIT HEELA DAGEN, PÅ EFTERMIDDAGEN ÅKTE JAG OCH SARA TILL EN THAI.MARKNAD DÄR DET BARA VAR THAI-FOLK OCH SHOPPADE BILLIGT. NU PÅ KVÄLLEN HAR VI KÄKAT, JAG HAR KÖPT EN ROSA RESVÄSKA DÄR ALL MIN SHOPPING SKA FÅ PLATS!


Carina tatuerade sig, Timo och Sara på thai.



Här blev jag lurad! Haha



Shoppat hur jävla mycket som helst och det har gått två dagar.. Jag vet inte hur det kommer sluta. Lite av alla spännen jag köpt haha.




Kan inte beskriva hur underbart det är här. loooove it looove it

?

Millan tvingade mig att hämta henne nyss, så nu sitter vi här och myser, jag snorar och ser ut som en gammal profet. (färgar ögonbrynen).

Jag har panik, resfeber och jag har inte börjat plugga än bajs.

Fick min julklapp idag av Foad, bättre sent än aldrig haha. En oljeparfym med tillhörande glasflaska. så gulligt så.


THAILAND

IDAG: GRATTIS TULIN PÅ DIN 18ÅRS DAG!

De senaste nätterna har jag sovit som motsatsen till en gudinna som jag sov som i lördags. Så för varje dag som gått har jag blivit tröttare och nu sitter jag och snorar. Långa dagar med jobb, prov och skola.Fyfan.

 

Ikväll ska jag och Sara förbereda allt för resan i morgon. Vi ska måla, plocka, raka, färga, packa, greja och dona. Jag har en hel natt framför mig med massa saker, DESSUTOM sjukt mycket plugg. Är sjukt trött och hängig så jag får se hur långt jag orkar med allt. NU: färga hår, Adhdsara tjatar. Puss

 

 

Igår fellas gjorde jag gelenaglar. SNYGG.


You might see the sun

 

Visst skulle jag vara mycket snyggare i en mindre näsa? Kanske ska ta och göra mig ett tredje ingrepp och bli en slags ikon för nosejob i lilla katrineholm? Tåls att tänka på.

NÄRÅ. Är jävligt arg just nu, på vad vet jag inte riktigt. På polisjävlar som kör upp en i ärslet som gör att man nästan skiter i brallan eller på föräldrar som bara finns och gör allt jobbigt, eller hundar som får livet att bli mycket krångligare. Eller jag är bara så jävla arg och dampig för att sådan är jag, ibland har jag utbrott. Tydligen så väljer vulkanen Z att inte sova om nätterna när hon mår arg. Jävla makter alltså. Fan.

 

Bion var förövrigt bra. Tre vulkaner av fem. den tredje vulkanen förtjänar filmen endast för Macho-salladen-scenen-som-gjorde-att-man-skrattade-sönder-magen.

 

 

 

 


Gudinnan

Sov som en gudinna inatt. Det är en titel som skulle passa mig perfekt, Gudinna.

....Jag tror att allt jag gör antingen kommer ses och synas av alla eller inte synas alls och allt är topphemligt. Jag är lite som en sån där brud som har fyra olika dejter på allahjärtansdag och ljuger om det. Lite så är jag. Lite påfrestande kan det vara ibland.


Idag, dagen till ära har jag slaviskt stått och färgat hår och klippt upp och ner. Tjänat en kosing på 1050 på några timmar. Välbehövligt just i denna tid. Pap strök förbi med valentinpresent, första gången vi ses/pratar på typ två månader. Ögonen går iallafall i kors nu och jag förstår inte mitt stora behov av att skriva det här inlägget. Ska slumra i en halvtimma nu. Bio sen med Foad, Timo och Sara. myyyyyyspyyysdå

 


Kalasfredag

Jag skulle ta en lugn fredagskväll. Kom hem från jobbet klockan sju och var helt helt slut.
Vi bestämde iallafall att åka hem till Tulin. Och hemma hos Tulin bestämde vi oss för LillaLillaLillakrog. Och på LillaLillaLillakrog bestämde jag mig tydligen för att skicka hem tjejerna i en taxi och själv bege mig på efterfest med Timo och gänget. Det slutade med att jag gick hem inatt klockan fem hem till Sara. Åkte hem sju i morse, sov i några timmar till och nu är jag hos Sara igen i försök att plugga.

tack för igår bruds.













I försök till en pose slängde jag ut stefans glas. WAY TO GO!











Seriös

Ni ska inte ta mig allt för seriös. Jag kallas ju inte speciella tjejen DH för inget liksom.

Idag har vi trallat runt i lösluggar, slips och skjorta hela bunten på Salongen. I lösluggarna planerade vi lite inför sommaren och hösten, mässor, kurser, London m.m. Jag ser fram emot att bli en del av NON på heltid.

Är det tvång på smink och rena kläder ikväll? isåfall kanske jag bara lever upp till hälften av kraven, jag är T R Ö T T

 

Jag hittade min ljusarefärgmodell idag, W I H O


.


Jag är så lycklig nu! Herregud! Livet leker! Dagen kunde inte bli bättre
Gjort två prov som gick bra och ett svenskatal som gick skitbra
Jag är inte gravid. Det betyder att jag nog har en könssjukdom, men det gör ju inget nu när jag är så lycklig och jag har ändå inte sexuella intimiteter, dessutom är den nog borta nu för jag äter antibiotika för halsflussen så jag kan fortsätta tralla runt i min lilla lyck-bubbla a'la Bibbi.

COOOOOL


Glaaad

En överskjölning av glääädje har runnit över mig idag. Jag har hittat världens bästa lägenhet åt mig. om jag inte får den lägenheten tänker jag lägga mig och dö.

Den är min perfekt. Kvällssol på balkongen, stort kök, stor sovalkov, badkar, FRÄSCHH, BÄST. Den måste bli min!
JAG ÄR GLAD. FÖR EN GÅNG SKULL HÄNDER BRA SAKER I MITT LIV. JAG SKA TILL THAILAND OM EN VECKA, JAG SKA FLYTTA, JAG HAR TVÅ JOBB. Nu har jag massa plugg jag ligger efter i, men näst intill bäst mår jag nu! wiooh

B T W fellas. Vilka är ni? Hur kunde jag få så mycket mer läsare helt plötsligt?


sucks to be me

HUNDJÄVEL. klockan sex ska han börja gny, gnälla och YLA?!?!
Det var liksom bara att gå upp, gå ut, ta bilen till Vingåker för Vaccination, tillbaka till Kholm, nu ska jag ta tåget till Norrköping till ett besök där och sedan skola och vågfön på Nicklas för fulla muggar.

 


Simpsonshow

Imorgon ska jag kolla lägenhet igen, jag har spanat på lägenheter sen november typ. Men det är få som faller mig i smaken och ändå är jag inte kräsen av mig.
Mina krav:
Stort kök (alltså, med en etta vill jag iallafall kunna röra mig i ett mer rum än ett)
Fräsh
Balkong
"bra kök" ( har stått på kök utan fläkt, utan ugn blabla. Jag vill kunna LAGA mat)
och sovalkov, helst.

Det är inte höga krav, så då undrar jag. Katrineholms alla fastigetsföretag, vad har ni fär jävla utbud?



Det jag hade som plan att skriva om i detta inlägg var killen jag smsar med som bor i lägenheten jag ska kolla i morgon, att han tror han vet vem som heimstaden väljer som vinnar och får lilla ettan som sitt pris. Lite kul, för det kan ju inte han styra. MEN jag är som ett enda Simpsonprogram, jag börjar i en ände och slutar i en heeelt annan än vad som man tror eller är tänkt.


Dr. Zabina & Linnea

Så här såg jag ut i morse.



Efter skolan begav sig Linnea och Jag upp till VP för att träna inför gesällen. Vi gjorde även ett expiriment på mig, vem annars? FYRA olika färger la vi i botten, alla är uppljusningfärg. Varav alla kalla, nästan. På något jävla vänster, (den enda färgen LINNEA blandade själv. Precis innan sa hon: DEN SISTA FÄRGEN BLANDAR JAG SJÄLV!) Den färgen blev iaf KNALLILA, förstår inte riktigt hur det kunde bli så, men problem blev det och problem måste lösas. Så vi ordnade och grejade med lite blekning, vatten, shampoo, nyaneringar och grejer så nu ser jag väl nästan normal ut förutom en aning guldig utväxt.



Efter lite blekning var det en blandning av rosa och orange (!?)



Nu ska jag iväg och föna uppbyggnadsfön.
Pusspuusss


stalker



Ibland är jag oroväckande intresserad av tjejer, tjejers utseende, smak, musikstil m.m. Ibland kan man tro att jag är gay. Men nejnej så är det  i n t e ==) Vissa har nog fått kännedom av att jag är besatt av vissa människor, de känner mig inte men jag känner dem. Lite som en stalker faktisk, det är så pinsamt så jag vill inte skriva ut deras namn, eller främst hennes namn. Min guldlock Mmmhmhmmmmmhmh.

 

Men Amanda Berg är nog näst snyggast här i världen. Först guldlock, Amanda Berg och sen jag. Amanda och jag fyller år på samma dag, 26:e maj, born to be wild as twins. MADE MY DAY. ÖDET har sagt sitt för idag.

 

FitforfightSKOLAimorgon

 

 


Frisör

guuh, min blogg börjar bli en gnäällblogg. Sorryy fellas.

Linnea ringde nyss och talade om för moi att DESIGN PERMANENT och UPPLJUSNINGSFÄRG är det som det ska vara på gesällen.  Paniken gror i mig som maskroser under asfalt. Heeeelp me




huh?

Nog börjar antibiotikan smälla till och frisk börjar jag bli.
Hantverkarna travar in i morgon typ vid sjusnåret, och bygger om våra toaletter, bad och dusch. Det innebär att jag måste duscha ikväll eller åka hem S Å  H Ä R  i morgon. Hår = SVINTO.

Mina trogna tycker att jag är äcklig som inte orkar duscha, kommer med förslag som att jag kanske bara ska duscha kroppen eftersom jag så levanded jag kunnat beskrivit för alla hur illa jag luktar nu när jag är sjuk. Men där stretar viljorna åt syd och norr, mellan mina vänner och jag. Då tycker jag helt plötsligt att det är onödigt att duscha om inte håret ska duschas, medan mina vänner tycker hygienen är viktigast. Mmm...  Håret blir allt annat än bra, bara lite bättre än svinto
utan mina produkter och de enda som kommer nära mig är Bimba och mamma, och de tål min odör. Kanske väntar till i morgon, tiden får utvisa min kroppsliga odörs öde.

Jag har aldrig varit eller kommer aldrig bli en tjej som ser fram emot att sitta på kontor, som advokat eller vad man nu kan drömma om, iklädd svart kort kjol, vit skjorta, svart kavaj, svarta klackar och stram toffs. Lagom med smink, kanske lite blomröda läppar. Så stilrent. NEJNEJNEJ.
tackar och bugar att jag vill något annat, kläder ska det vara, färg, form, mönster,klackar, sneakers, klänning, jeans. Alla gånger kommer jag inte se klok ut i mitt liv, men jag tänker inte vara uttryckslös på jobbet eller i vardagen.

Har tydligen lyckats tänka lite under min tillfrisknande dag

När jag blir frisk ska jag måla mina läppar rosa igen






two nights

Några av alla tusen bilder som togs i Riga. Enjoy.


I verkliga verklighetsvärlden så är lampan bakom mig helt enastående. Färgen är tookfin! Fick en Minor i den.















Fick reda på att man  tydligen har en koktid på 15 minuter eller liknande för hårdkokt ägg i Riga. Det dom kanske inte vet är att äggen faktiskt inte ska vara stonehard och att det faktiskt får vara gult där det ska vara gult och inte g r ö n t.




varning för mig

Jag måste få spy ur mig lite i MIN blogg. Tycker inte om att göra det, men nu är fan botten nådd.
För det första blir jag ALLTID sjuk när jag ska resa, inga undantag. Jag vet att jag har superdåligt immunförsvar och att jag är sjuk oftare än Ronja äter penicillin. Men måste jag bli sjuk precis PRECIS när jag ska resa då? och måste jag bli så förbannat cpsjuk varje gång?

Denna gång stod det halsfluss på min diagnos. Läkaren trodde jag hade körtelfeber, och hade jag inte varit så svag så hade jag klappat till honom men mina små feberkrämpande karnävar tror jag. Så ont i halsen som jag haft under de här dagarna har jag aldrig haft, och jag har haft halsfluss minst 10 gånger i mitt ynkliga liv. Jag har tillochmed feberkrampat, jag menar, jag är 18 år? jag feberkrampade när jag var 8 månader sist. Jag har spytt, yrat, tappat synen. Jag fick tillochmed åka rullstol på flygplatsen och ta massa specialvägar till gaten. H a  h a.

Under hela förra natten och gårdagen fösökte jag sova, jag rörde mig inte ur sängen mer än en gång då ett toabesök var oundvikligt. Det tråkiga var ju att jag var tvungen att ändra ställning så fort jag svalde, så varje gång jag svalde så vaknade jag och var tvungen att röra mig för smärtan dödade mig. Som ett inre tredje världskrig i skallen och kroppen.

Idag har jag inte heller varit utanför sängen mer än en gång, ett toabesök. På vägen dit tänkte jag att något gott lär ju ha kommit med det här. Jag LÄR ju ha gått ner i vikt. Jag menar, jag har ju tappat minst 60 liter vätska varje gång jag tagit en alvedon lite försent och att äta för mig har varit ett skämt.

NEJRU, axlarna var ju lika blaffiga som vanligt och magen lika rundochgo. och att borsta tänderna hjälper inte heller, eftersom jag inte kan svälja så fastnar allt skit i halsen och munnen och det stinker och smakar ost från 1600-talet

Nu ser jag fram emot att vara frisk och uppskatta det.

Förlåt för denna skitsmörja, men jag mår faktiskt lite bättre nu när jag vräkt ur mig lite

High on drugs

`

skybar

Skybar, en bar på 26:e våningen. Där åt vi mat och myste. Men det är så förbannat tråkigt att ha så hög feber och må så dåligt hela tiden. Annars är det toppen här!









Världens bästa tanter!



Shoppat minilite, hittade lite galgar, en klocka, en asball solkeps att ha i Thai, och örhängen a'la Zabina. Blixtar och Kammar!




Godnatt handsome pusssssssss

Lettlandsjuk

two nights in Riga so far:

 

Mamma och Anna på en promenad i gamla staden

 


Sjuk Zabina i Gamla stan

Familjen på middag. världens godaste mat, fy bubblan


Min söta höns-mamma



Felicia i badet



En sjukare tjej är svårt hitta. Har legat med skyhög feber, yrat hela kvällen och natten. Vaknade vid tre, laddade i en och en halv timma innan jag orkade korka upp vattenflaskan och trycka i mig alvedon. En halvtimme efter det badade jag i sängen. Fyfan vad jag svettades, har nog aldrig varit så blöt. UÄÄÄ





'Idag har jag knarkat både den ena och andra så jag har tvingat mig ut i kylan  och ner i spa-avdelningen. Så en dagens outfit: Bikini : egen HM, Badrock:  Hotellets, Tofflor (syns ej i bild): Hotellets



Hahaheheheh




Skavsta

Mamma och Felicia blev stoppade, pep så in i fan. Haha,

Mamma: men jag har skruvar i foten

Felicia: Jag har plattor i ryggen

Skrotfamiljen ska ut och resa!

Nu sitter vi och skrattar inför resan, två personer av fem har aldrig flugit så vi får se hur detta slutar. Haha

 

Felicia mitt hjärta

 


Kick ass



Aha, Sportigt var inne i vår va?
Se vad man kan hitta när man kollar efter fina kläder till resan i garderoben!

hoh.

Nu har jag nästan packat klart. Funderar på ett glas brunlila innan läggdags för att somna mjukt. (oboy). Adios!

Måndag

Idag har duktig stått på shemat. Började dagen på VP där jag och Linnea tränade, skippade svenskan, men vad är viktigare än svenska? jo träning. 
Efter skolan jobbade jag till klockan sex. Det håller på att byggas om på salongen, snyyyggt kommer det bli!
Tåget var självklart försenat, och när tåget väl kom hade dörrarna frusit fast så vi fick tralla in genom förardörren. Haha.

Bortskämd är precis vad jag blivit. Sara med mor hämtade mig vid stationen när jag kom till K-holm med en kebabsallad. Familjen Eklund ska vara hundvakt i tre dagar nu också. Så ja, bortskämd.


Assnygg tjej men en assnygg nyinköpt väst.

 

 


RSS 2.0