I know the story

Söndagsångest var humöret som stod på mitt shema idag. Härliga tider.

Jag hade som förväntningar att jag skulle göra vettiga saker idag, det enda som hände var att jag varit grinig för att det aldrig går som jag vill och för att jag varit så otroligt jävla myssjuk. och ingen tycktes vilja mysa med mig.

Lite ödets ironi det som då inträffade på kvällskvisten. Ibland önskar jag att man var ensammast i världen och ibland önskar jag att jag hade världens alla vänner runtom mig hela tiden.


Sara gick precis härifrån, hon kom hit för att få en helt ny frisyr, och det kan jag lova det fick hon. Och nöjd blev hon!

 

I morgon ska jag ta niotåget till Norrköping, gå i skolan och vara duktig tjej och gå till jobbet och vara bäst sen ta halvsjutåget hem som garanterat kommer vara försenat. Pusspååååt.




We are the kids

Efter ett uppehåll på tre helgen med drickandet tog jag tag i det i fredags, Jag drack och hade det förjävlans kul. Men jag ska inte göra om misstaget med att hålla uppe med drickandet, för fyfan vad bakis jag blir när jag inte är van. Hemskt.

Himla lyckad helg!






Ska försöka få några till en myyyysmyyskväll nu. Myssjuk så in i norden.

Kallt


Två bilder säger mer än två tusen ord. Haha. Snacka om att lite snö kan ställa till med TOOKKAOS i hela Norrköping.



 

Bruden på undre bilden, henne sov jag hos inatt, i hennes 1,20 säng finns endast en 90 madrass, vilket gör hela sova över grejen lite jobbig. Dessutom fick jag ha zebrafilten, Linnea låg och sov och frös I N T E. Jag frös som inåtjävla helvete och Linnea är inte den personen som gillar när jag ligger nära, nejnej. ack ack, en fin natt var det.


Etuuuuna

 

Idag fick jag äran att kliva upp med tuppen igen. Jag och Mamma ville så väldigt gärna bege oss ut i snöstormen hela vägen till E-tuna och tillbaka. Nä, men jag skulle träffa Dr Haddadmannen, han drooooog ut feta sårskorpor så jag började gråta. Fint.

 

Efter det så begav oss jag och mamma för att shoppa lite. Jag råkade göra slut på lite för mycket pengar, även fast jag handlade väldigt mycket på halva reapriset. På vägen hem körde jag i 40 - 50 hela vägen hem , det var sjuuukt vitt och snöigt, man såg tamefan ingenting.

 

Skulle kunna vara det snyggaste kollaget i paint jag gjort

 

Idag fick jag sms av Caroline "min chef" , hon hade lyssnat på mig på radion igår och blev så "glad" av det jag sa så hon sa att hon måste ha med mig på föreläsningar i vår, vilket är huuur jävla greeejt som helst!

Nu ska jag krama på Sara lite.


Assistans

Assistans är ett yrke, ett livsavgörande arbete och samtidigt en bunus.
Sverige är det enda landet som erbjuder personlig assistans sedan 1994 då lagen trädde fram.
J A G  ser så mycket problem, så mycket som kan utvecklas och förbättras i vardagen, i den offentliga sektorn osv, Men min syster har assistenstimmar som täcker nästan två tjänster, vilket är ganska mycket och ändå ser jag så mycket som kan bli så mycket bättre inom detta område.

Tänk då i alla andra länder världen över som INTE erbjuder personlig assistans, de som bor på hem, de som bor hemma hela livet, de som blir placerade hos någon som "tvingas" ta hand om en. Hur kan inte detta problem vara så mycket större? Varför uppmärksammas inte problemet? Hur kan vi lilla Sverige, på 9 miljoner människor, vara de enda landet med den här assistansen?

Assistans kostnad för ett samhälle är mindre än hemtjänst. Så att få ditt hem städat är billigare än att få en person som hjälper dig i vardagen med i livsviktiga situationer, en person som är dina armar om ben. Hur ska jag kunna sprätta snurr på det här, jag vill ge världens alla behövande assistans!

Du är inte funktionshinder, du har ett funktionshinder. Funktionshindret sitter inte i personligheten, det är ett hinder i livet som alla funktionshindrade borde ha självklar rätt att få hjälp med.

 


26:e Januari

Idag är dagen då Sara bästa Eklund tog körkort, GrattisGrattisGrattis!

I dag har jag varit vaken sen tidig morgon, började med möte vid nio, åka till skolan efter det, en lektion, Linnea och jag åkte upp till VP och tränade inför gesällen och jag försökte göra en svinrygg, vill inte säga att just "långhår" är det jag hatar, utan det är M I G själv jag hatar för att jag är så förbannat sug sämst på långhår.

Sara Och Millan hade tagit sig med bilen till Norrköping för att fira med shopping, typ. Jag hängde på där och satte sprätt på lite pengar, det är en sak jag är bra på. Hittade massa skitbilligt, En ring, massa örhängen, SolbrillZ, Armband,  en Berlock m.m. 
Kunde inte bestämma mig för vit eller svart sjal, så det blev båda. En svart väska, ångrar redan det köpet lite. En snyggjeansskjorta hamnade i en påse hem också!



Paradiset

Sugparadise med Linnea i sängen är aldrig fel efter en kväll på Vrinnevi med T R Ä N I N G på klassisk dam.

Grattis Sara

Suck my kiss

 


Söndag

Mår bättre idag, så jävla skönt att vakna upp ur koman!
Idag har jag och Felicia haft ett träningspass, och det gick kanon. Upptäcker alltid nya grejer med hennes ben eller fötter, alltid nya små nerver som rycker. Förjävligt skönt!

Nu sitter jag med inpackning i håret och ska strax åka till katthultet och göra, typ ingenting.

Puss

Inspiration

 

Amanda, världens bästa inspirationskälla


Snö

Idag fick vi ut en envis Felicia i snön, under hela vintern har hon vägrat gå ut, nu vägrar hon gå in.










Glim

Fredag idag och tredje helgen jag tar det himla lungt. Gissa vad jag gör då? Gormar över att kroppen inte hänger med, skulle kunna tro att jag varit en heroinmissbrukare en kortare tid, petar näsan med topz och
P L U G G A R.
Jag menar, vad gör man inte för att göra sin fredag till något alldeles extra?

Nästa helg fyller mamma år, inte för att hon ska ha något alls med mitt festande att göra nästa helg men värt att nämna. Ja, då ska jag ta igen för dessa tre chillhelger jag haft, då ska jag bli full och full och full och dansa en skvätt. Och på tisdagen där ska vi utomlands för att fira käringen, så bättre tider kommer!

Saknar Sara också. :*


Piggare

Har visst lyckat klicka mig hem ett par bohemiska pjuks med höjd att tralla runt i I Thai, Fick även med ett par döfejna leggins. Så kan det gå när man börjar bli pigg och rastlös!

 

Sleep tigh /Your Z

 

PS blodet och allt det där slemmiga börjar visst lösas upp i nosen nu, känns helt sjukt att faktiskt kunna andas genom vänstra näsborren. Spektakulärt. Dr Gassan Haddad kan sitt alltså, damn.


Mamma

Mamma följde självklart med till Eskilstuna för att sova kvar två nätter där med mig, även de gångerna jag envisades med att hon inte behövde så tvekade hon inte på att följa med.

Mamma följde med ända in till operationssalen, precis när jag vaknade upp satt hon där och klappade på min panna. Timmar utan ett ord ifrån mig satt hon där och häll mig i handen.
Jag rullades upp på rummet, gav ifrån mig två äckliga blodspyer som Mamma tog hand om, inte ett ord.

Jag hade ont och var trött, hungrig var jag också men kunde inte förmå mig att äta, prata kunde jag inte och röra mig orkade jag inte. Mamma svimmade av av trötthet, men jag väckte henne, var tionde minut, under hela första natten för hennes snarkningar. Dag två mådde jag likadant, rörde mig inte ur fläcken, pratade och åt inte. Mamma fick stå ut med att bli kallad "awwaa" och få nickningar.

Mamma sprang upp och ned, hon handlade all sorters frukt, yougurt och dricka, och inget gick ned. Hon gick iväg till Konsum, handlade soppa, handlade presenter och blommor åt mig. Paketet fick Mamma öppna själv medan jag kollade och det ryckte i mungiporna.

Natt två buffade jag lite mindre på mamma, så hon fick sova lite mer.

dag tre togs allt som fanns i näsan ut, det vill säga FETA LÅNGA rör och tamponader. Min läkare hade tydligen tio minuter på sig bara, så det skulle gå fort. Hundra läkare och stress, och han drog, och ont som fan gjorde det och blod rann det. Hade jag vinkat åt mamma där hade hon slagit ner alla i det rummet på mindre än två minuter för min skull. Det lovar jag er! Mamma är lite som Bella är i Breaking Dawn, när hon skyddar alla vampyrer med sin superkraft inför Volturi.

Ps Sara, jag lovar att inte låta som en urpumpad heroinhora när jag börjar bli täppt, du ska inte ens behöva gömma en nässpray du kan slänga den DS

Idag ska hon hålla mig ihanden när jag tar första thaisprutan
.

Såhär kan hon se ut ibland, Mamman



Puss


Svullen

Hej, Jag lever, mycket mer än så är det inte.

Hörs snart

Roliga tjejer91

Så här ligger det till på Jungfrugatan 36, folk smsar, ringer och undrar. Dom har frågat ifall vi vill komma på fest, vad vi ska göra i helgen. Mom and dad har frågat och undrat vafan det är för fel på 18:åringarna de har släpandes över hela huset, nyktra, trötta och hungriga ( matmissbrukare ) Idag sitter vi här, tre fulingar och pluggar på en söndag, det är fan otroligt vad tråkiga vi är.

 

I morgon ligger jag på operationsbordet fyfitta vad jag inte är sugen på det.

 


Hit me

Jag klurar på vilken/vilka tatueringar som ska göras i Thailand, eftersom jag är en galet supermarionörd skulle det passa fint med något från allas färglada super mario world. Ska först och främst försöka bygga på min fot så den blir klar. Värdsliga problem.
Vill varna alla nära och kära att inte ringa mig from nästa vecka och typ två, tre veckor framåt, kommer vara galet arg och irriterad hela tiden om jag inte får lite lycko och sovpiller av  Dr Gassan. screeeeeeeew it

Manicure som denna lady har skulle passa mig.


Trött

En dag på prakitken, nej en förbannat bra dag på praktiken. Vi har pratat, skojjat, lärt oss och maassa kuligheter. Blev tvungen att tacka nej till En visning i Sthlm med hotell, finmiddag osv. Valde visst Thai före det! Känns så jävlajävla bra att jag vet var jag får spendera mina år framöver!

Nu är en fumlig trött Zabibi hemma hos Sara, den där tjejen får stå ut med mycket alltså. Nu ska vi sova, en fredagkväll, och vi ska sova. iiiinge weiird! : )

Full tjej med någons jacka? Nyår.


Thai

Nu är resan bokad, 17 februari - 11:e mars Thailand. Jag kommer shoppa ihjäl mig, dricka ihjäl mig, sola ihjäl mig och ha en så jävla underbar semester med världens bästa Sara, Mamma och Pappa.

Eftersom jag måste visa mig på stranden, och jag antar att det blir en hel rös med bilder så jag måste bli fit och det passade ju bra att jag och Lennepenne vann gratisträning en vecka i Norrköping.

Ungefär som bruden här nedan kommer skulle jag kunna tänka mig att byra kropp och hudfärg med!

 


semester

Tror ni jag är glad eller? OM JAG ÄR!

grävling


I've got the words but I can't speak

I morgon är det skola, jobb på salongen, direktbil hem efter det till Kholm till ytterligare frisörjobb. Jag kommer vara helt sluuuut i morgon för jag har verkligen vänt på dygnet och jag kommer inte sova ett skvatt  i natt, mm skön inställning! På tisdag är det frisörvisning och sleepover hos Länne.

I didn't die and I ain't complainin'. 
I ain't blamin' you.
I didn't know that the words you said to me
meant more to me than they ever could you?
I didn't lie and I ain't sayin'
I told the whole truth.
I didn't know that this game we were playin'
even had a set of rules.

Två världens bästa låtar:


Modest Mouse - Black Cadillacs

Modest Mouse - Bury Me With It

Finns inte en dålig låt med Modest mouse..

acne

Den HÄR vill jag ha som studentklänning. Kommer ifrån Acne, och den klänningen kan jag ju faktiskt använda mer än en gång. wioh Acne gör sjukligt snygga kläder för övrigt!



Love this shit

Verkar som att det blir resa av för mig
4-6 feb hemligt land
7-9 London
Thailand, än okänt datum, kan komma att bli redan den 10:e februari.

Hoppas allt går som det ska nu, det har ju en tendens att skita sig för mig när det kommer till resande..  ..bland annat detta har hänt mig:
Körtelfeber - inställd italienresa
Grand canaria, kommer ner DYNGsjuk, går i dunjacka, förstörd vecka.
Inställt plan till London i sista sekund.

nu är jag trött


Nykter Lördag

HEY BLÖÖGG!
Kollade Avatar idag igen med familjen, buh vad jag ryser och bara äääälskar den filmen. Gosh!
Efter filmen blev vi bjudna på finmiddag som Ewa hade lagat under tiden vi var och kollade världensbästfilm. Nu sitter jag i Vingåker, har med mig min bebis som sussar brevid mig i soffan, hon släpper mig inte en sekund ur sikte.
Meningen är väl att jag ska få plugg gjort.. Kommer inte ha tid för skola de närmaste veckorna...

*Operation, svullen, snygg och sängliggandes typ 10 dagar
*Resa till hemligt land
*Resa till Thailand 3 härliga veckor



Inge N Ö R D I G A  alls de här brudarna är, två sekunder efter vi kommit hem....





En bild på min FINA klocka jag fick av Sara i julklapp!




Inge kallt

00.40 - jag skulle gärna vilja vara en trkåig liten skit som tycker klockan är apmycket, men det GÖR jag inte.  
Jag har vänt på dygnet under julen och i morse/idag fick jag betala för det, sov för några timmar och jobbade hela dagen på salongen. Uh.
KÄNNS jävligt skönt att rutinerna kommer igång nu samtidigt som jag HATAR det.
Så ni vet kommer jag jobba på salongen flera dagar i veckan nu, så ta er dit för fan!

Ikväll har jag varit en APTRÖTT FRUSEN liten baby, inlindad makaron och nykter på stan för första gången i mitt liv. Damn it.

Älskar min Sara ( bara för att alla brudar med killar tjatar och tjatar om sin jävla kärlek, så trött på't)
Detta tjejer, är for real


sista dagen

Torsdagen, eller måndagen eller för all del tisdagen - som jag också kallat denna dag... Den började halvbra, hade som inställning att kliva upp tidigt meeen neeeeh, inställning nummer två; att få mycket gjort gick i lås! Jag har klippt0chfärgat varit ute på en långpromenix i S O L E N , bokat resa, pratat med en sorgsen friend. Dutti Bibbi. På kvällen jagade jag och Sara ut Jocke och Timo ut på skridskobanan och det gick ju galant, typ.

I morgon är det praktik hela dagen och kvällen väntar med olika alternativ. Kyss fellas





Outfits,
Sara fr vänster i ett par feta Termos som funkar till Vardags, nån random killes gamla mössa och en ny fierce jacka som fungerar lika bra till vardags som till ferre,
Bimba i mitten i en gosig päls, välj själv-huvudkudde eller täcke och
Zabina till höger i en fetinggrön jacka, fungerar i princip jämt, nya termos de fungerar dock bäst i skidbacken och en ful Sveamössa.. Iääm soo late with this shit.

Saras pjuks kommer från O K Ä N D ORT och AFFÄR



SOL god damn it!

Flyg

Sitter och klurar fram en resa, krångel krångel med kukryanair med assistent, handikapp och flyg och bla bla!
ÅKA SKA VI IALLAFALL!

Avatar

Jag är nog inte ensam om att tycka att Avatar är en av de bästa någonsin inspelade filmerna. En riktig Zabina-film:

Övernaturligt

Leva ett med naturen och djuren

 

Neytiri, ni måste hålla om att hon är toksöt? ..och Zoe som spelar henne lyser igenom med sin söthet sjukligt mycket också!


 

Skulle ni byta plats, precis som han gjorde ifall ni fick chansen? Jag skulle.


Afton

Trettondagsafton och Simons fireri var igår.
full som ett as blev jag och bakfylla står på tavlan idag, H Ä R L I G T. Nu, på riktigt, är det lungt på alkoholfronten ett tag, iaf till efter opertionen.. A J A. Det var mye trevligt igår, vi hamnade som vanligt på Lilla och efterfest med crazy peops. BRA KVÄLL. Bilderna hamnade lite i oordning och jag lämnar dom bästa bilderna i mappen utanför bloggen,!

Bilderna får tala sitt egna språk!
















Nordeaidiots

Godmorgon, typ.
Klickade in på mitt nordeakonto i vanlig ordning för att se hur lite pengar jag har kvar på kontot och ser att det är cirkus 200 kr som fattas, klickar mig vidare in i djungel och ser en, två avgifter på 95 kr st. Nu undrar jag vad fan det är för avgifter?
Ringer kundtjänst, får prata med en icke svensktalande idiot, säkerligen en jättetjock, säkerligen självgod av min bedömning, tjockt slitet svart hår med en svettig hårig man som sitter hemma och väntar på middag och sex. ( ja, många elaka tankar flödade kring hennes privatliv de där min. )
Först sa hon:
"har man överskridit kontot i över en vecka så blir det en avgift på 95 kr"
"jaha svarar jag, men jag har aldrig överskridit i över en vecka? Det är när jag tankat och det dragits flera dagar senare det blivit så och då har jag rättat till det samma dag, och hur kan jag ha två avgifter? á 95?"
"jag kan se här, den 20:e bla bla"
"jaha, så det dras 95 kr även om man rättar till det samma dag?"
"ja, jo precis, tack hej" "tack hej idiot"

Skitbelopp, men jag är fattig nu och jag blir irriterad på cptelefonister som säger två saker och menar en tredje! Argh blir jag, ARGH!


Måndag?

Jag bestämde mig sent igår att kliva upp tidigt, satte klockan på nio och gick upp klockan tolv. Kuken vad arg jag blir på mig själv. Idag skulle jag och Felicia se Avatar igen, men hennes förkylning vände planerna och jag hamnade i Vingåker i hopp om pokerturnering med Linnea och Feffelito, men det dög tydligen inte, datorn segrade över barnet igen. Linnea och jag myste och hon fick mig till lite högre höjder, två viktiga samtal blev gjorda och det tackar jag för! Fixade så jag fick byta mitt abonemang, mot ett fast abonemang 500kr/mån - ring hur mkt du vill!  DAMN it. Högre höjder, där stannar jag, och nu ska jag krypa ner bredvid min syster och slumra in. I morgon är det fest!

Lite vampyr

'
Lite ansträngd


två tårtor

Felicia 11 år och Daniel 23 år, ehm. Var det va?
Har varit i Vingåker och firat systeryster och Daniel som blir bara blir större för varje år, Vi har spelat Wii, ätit ägg och skrattat åt nyårsvideor och andra gamla videor på fulla, väldigt fulla vänner!
Hemkommen från Vingåker, nyduschad och småtrött och nu ska jag hem till Sara, byta från grävlingen till min framtida ford (så jag slipper skämmas, skulle aldrig skjutsa Foad i en grävling uoh? ) och brumma hem till Jocke där vi ska äta godis till vi spricker för det är vi bra på, sen ska vi kolla film, för det är vi också bra på.









: *

Bilder

Ni får ta del av några bilder som togs på nyårsnatten! Nyår blev allt annat än planerat men det var ändå en jävligt rolig kväll! Check it out.



























Idag fyller min syster 11 år, så nu är vi i Vingåker och firar och myser
Kissseeeesss

Nyår

Nyår igår. Den som minns något kan ju fylla i.
Jag har sjuklig ångest och sjuklig bakfylla idag. Jag kanske skriver en rad senare om den roliga delen av kvällen och lägger in ett par bilder. Nu känner jag bara av bakfylla och ångest.




RSS 2.0